tv lift για 32" bravia

johny1989

AVClub Addicted Member
17 December 2007
2,573
παιδια βοηθεια πρεπει να μου προτεινετε ενα tv lift για την 32" bravia που εχω για να κατεβαινει επειδη απο πισω ειναι η οθονη του βιντεοπροβολεα.
θελω να ειναι οικονομικο .βρηκα ενα αλλα 400ε ειναι πολλα νομιζω.
επεισης τωρα θα παραγγειλω και ενα ρακ για τα μηχανηματα κατω απο την οθονη του βιντεοπροβολεα πρεπει να εχει κατι το ιδιαιτερο για να μπει το lift?
ευχαριστω εκ των προτερων
σας παρακαλω οσοι εχετε και οσοι οχι βοηθειστε με.
-bye--bye--bye-:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:drummer:

παιδια βοηθεια πρεπει να μου προτεινετε ενα tv lift για την 32" bravia που εχω για να κατεβαινει επειδη απο πισω ειναι η οθονη του βιντεοπροβολεα.
θελω να ειναι οικονομικο .βρηκα ενα αλλα 400ε ειναι πολλα νομιζω.
επεισης τωρα θα παραγγειλω και ενα ρακ για τα μηχανηματα κατω απο την οθονη του βιντεοπροβολεα πρεπει να εχει κατι το ιδιαιτερο για να μπει το lift?
ευχαριστω εκ των προτερων
σας παρακαλω οσοι εχετε και οσοι οχι βοηθειστε με.
-bye--bye--bye-:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:drummer:

Καλως ηρθες στα βασανα. 1 μηνα παιδευομουν για να φτιαξω το δικο μου lift.
Ας ξεκινησουμε με τα βασικα. Με 400 ποιο εχεις βρει και απο που? Εγω το δικο μου το παραγγειλα απο Γερμανια και μου πηγε 450 και θεωρησα οτι ηταν πολυ καλη τιμη. Αν ψαξεις λιγο στο φορουμ θα βρεις και τα λινκ που εχω βαλει.
Σχετικα με το λιφτ : Προσεξε να ταιριαζει 1ον το λιφτ με την τηλεοραση (ειχα τετοιο προβλημα και αναγκαστικα εκανα πατεντα) και 2ο αν σε καλυπτει η αποσταση της διαδρομης οταν θα ειναι ανοικτο.
Σχετικα με το ρακ θελει πολυ μελετη. Τι εχεις στο μυαλο σου? Πρεπει να υπολογισεις πολλα πραγματα.
Πιστεψε με εγω το εφτιαξα μονος μου και ταλαιπωρηθηκα αφανταστα.

αυτο τελικα λεω να παρω
http://tv-lift.tv-moebel.net/flatlift-tv-lift-kit/flatlift-basic-tv-lift-kit-bausatz/
θα τους ρωτησω αν ειναι συμβατο με την sony bravia kdl32s2010
το stroke =650mm ειναι οτι ανεβαινει 65 εκατοστα?
το ρακ θα το παραγγειλω στη νεοσετ αφου μου ερθει το λιφτ .
η οθονη του προβολεα απεχει 67 εκ απο το πατωμα και κατω απο την οθονη αυτη θα μπει το ρακ και λεω μεσα απο το ρακ να βγαινει η bravia μπροστα απο την οθονη του προβολεα.
θα λειτουργεισει?θα χωρεσει?τι αλλο να προσεξω?
α και το υψος της bravia ειναι 55 εκ.
εχω μια ερωτηση μπορει να ειναι και χαζη .
οι ραγες η αυτο πανω στο οποιο η τηλεωραση θα πηγαινει πανω κατω.θα παραμενει 65 εκ πανω απο την τηλεωραση οταν αυτη θα ειναι κατω?η θα μεζευει?
ευχαριστω

αυτο τελικα λεω να παρω
http://tv-lift.tv-moebel.net/flatlift-tv-lift-kit/flatlift-basic-tv-lift-kit-bausatz/
θα τους ρωτησω αν ειναι συμβατο με την sony bravia kdl32s2010
το stroke =650mm ειναι οτι ανεβαινει 65 εκατοστα?
το ρακ θα το παραγγειλω στη νεοσετ αφου μου ερθει το λιφτ .
η οθονη του προβολεα απεχει 67 εκ απο το πατωμα και κατω απο την οθονη αυτη θα μπει το ρακ και λεω μεσα απο το ρακ να βγαινει η bravia μπροστα απο την οθονη του προβολεα.
θα λειτουργεισει?θα χωρεσει?τι αλλο να προσεξω?
α και το υψος της bravia ειναι 55 εκ.
εχω μια ερωτηση μπορει να ειναι και χαζη .
οι ραγες η αυτο πανω στο οποιο η τηλεωραση θα πηγαινει πανω κατω.θα παραμενει 65 εκ πανω απο την τηλεωραση οταν αυτη θα ειναι κατω?η θα μεζευει?
ευχαριστω

Αυτο που λες ηταν το πρωτο οικονομικο που ειχα βρει. Μειονεκτημα το οτι ηθελαν 125 μεταφορικα (δεν νομιζω να το υπολογισες αυτο). Τελικα οπως ειπα και πριν βρηκα αλλο παλι απο Γερμανια αλλα με λογικο ποσο σε μεταφορικα.

Το stroke που γραφεις ειναι πραγματι η μεγιστη αποσταση του ανοιγματος. Για 32" τηλεοραση νομιζω οτι ειναι αρκετο (τοσο ειναι και το δικο μου ανοιγμα παλι σε 32" τηλεοραση).

Σχετικα με την αλλη σου ερωτηση ισως να εισαι οριακα. Τι θελω να πω. Ο μηχανησμος κλειστος εχει ηψος 56cm. Η τηλεοραση ειναι 55cm. Σε ποιο σημειο του μηχανισμου θα κουμπωσει η τηλεοραση? Αν κουμπωσει κατω κατω και αν το ρακ ειναι γυρο στα 65 εκατοστα ηψος (το λογικο μιας και η οθονη προβολης αρχιζει καπου εκει) λογικα η τηλεοραση θα κρυβετε μεσα. Αν ομως η τηλεοραση κουμπωνει στην μεση ή πανω πανω τοτε εχεις προβλημα γιατι η τηλεοραση δεν θα κρυβετε ολη και θα σου κρυβει και την οθονη του προβολεα (αν μπορουσες να την πας ψηλοτερα δεν θα ειχες κανενα προβλημα σε πολλα θεματα).

Αλλο πραγμα που πρεπει να σκεφτεις. Αν κανεις το ρακ 65 εκατοστα υψος τοτε θα πρεπει να βαλεις μεσα στο ρακ το κεντρικο ηχειο. Διαφορετικα πρεπει να το κανεις πιο χαμηλο το ρακ αρα δεν θα χωραει το λιφτ με την τηλεοραση.

Αλλο θεμα. Τι μηκος εχεις σκοπο να κανεις το ρακ? Αν το μηκος ειναι μικρο (ισα να κρυβετε η τηλεοραση) θα εχεις αλλο προβλημα. Το βαθος του ρακ θα σου βγει περιπου 90 εκατοστα. Αν ειναι μακρυτερο δεν εχεις αυτο το προβλημα γιατι λογικα θα κανεις χωρο για τα μηχανηματα αριστερα και δεξια απο την τηλεοραση και οχι στο κεντρο αρα μπροστα απο αυτην.

Οπως βλεπεις ειναι αρκετα τα θεματα που πρεπει να ψαξεις (ισως να ξεχναω και μερικα). Θελει λιγο μελετη το ολο θεμα.

ΥΓ. Την τελευταια σου ερωτηση δεν την καταλαβα αρα δεν μπορω να σου απαντησω.

-bye-

στειλε το link με το οικονομικο ποσο μεταφορας.
εγω θα προτειμουσα να κουμπωνει τερμα κατω για να χωραει οτν κατεβαινει και να μην κρυβει την οθονη του προβολεα.το κεντρικο λεω να το βαλω στην πανω πλευρα της οθονης με μια μικρη κλιση προς τα κατω.
θα τα βαλω δεξια και αριστερα τα μηχανιματα γιατι θα χει πολυ πλατος 3 + μετρα
σε παρακαλω βαλε καμια φωτο του δικου σου να ανεβοκατεβαινει.
να παρω σαν αυτο που πειρες εσυ.ποσο το πηρες?
αυτα τα λιφτ εχουν και mount για να πιανουν την τηλ.. απο πισω η πρεπει να παρω.στο δικο σου γινεται να κουμπωσει εντελως χαμηλα η τηλ.. ?
ευχαριστω περιμενω

στειλε το link με το οικονομικο ποσο μεταφορας.
εγω θα προτειμουσα να κουμπωνει τερμα κατω για να χωραει οτν κατεβαινει και να μην κρυβει την οθονη του προβολεα.το κεντρικο λεω να το βαλω στην πανω πλευρα της οθονης με μια μικρη κλιση προς τα κατω.
θα τα βαλω δεξια και αριστερα τα μηχανιματα γιατι θα χει πολυ πλατος 3 + μετρα
σε παρακαλω βαλε καμια φωτο του δικου σου να ανεβοκατεβαινει.
να παρω σαν αυτο που πειρες εσυ.ποσο το πηρες?
αυτα τα λιφτ εχουν και mount για να πιανουν την τηλ.. απο πισω η πρεπει να παρω.στο δικο σου γινεται να κουμπωσει εντελως χαμηλα η τηλ.. ?
ευχαριστω περιμενω

Λοιπον, τα μεταφορικα μου τα ειχαν πει οι ιδιοι μετα απο επικοινωνια μαζι τους. Σχετικα με αυτο ειχα γραψει πιο παλια εδω και εδω.

Αν διαλεξεις να παρεις απο τον ιδιο που το πηρα και εγω πες του αναλυτικα τι θες για να σου δωσει το καταληλο μοντελο (σε εμενα αλλαξαν τα πλανα τελευταια στιγμη και μου εδωσε μεγαλητερο μοντελο και οχι το πιο φθηνο).

Το λιφτ ειναι κομπλε με mount αρα δεν χρειαζεσε τιποτα παραπανω. Το καλο στο λιφτ που εχω ειναι οτι το mount μπορει να μπει σε διαφορα σημεια αρα ναι μπορεις να βαλεις οσο πιο χαμηλα γινετε την τηλεοραση σου.

Εμενα με μεταφορικα μου ειχε παει αν θυμαμαι καλα 450 .

Αν θα βαλεις τα μηχανηματα αριστερα και δεξια τοτε πολλα προβληματα θα σου λυθουν. Παντως τσεκαρε το ενδεχομενο αν γινετε να ανεβασεις την οθονη του προβολεα λιγο παραπανω.

Μια ακομα συμβουλη. Ψαξε λιγο στο νετ να βρεις ενα ρακ που να σου αρεσει στο περιπου για να το εχεις σαν οδηγο.

Φωτος λιγο δυσκολο για τωρα. Θα δω τι θα μπορεσω να κανω.

ok παντως η οθονη του προβολεα θελει ολοκληρη υπερπαραγωγη για να μετακινηθει πολυ πολυ δυσκολο εναι και βαρια οποτε δεν γινεται