tv lift

mr_rebelos

Μέλος Σωματείου
10 July 2006
11,510
Κερατσίνι
Δίνω το Tv lift μιας και δεν μου είναι χρήσιμο πια. Σηκώνει μεχρι 100 κιλα σε υψος 76 cm (αν δεν κανω λαθος ειναι καταλληλο μεχρι και 42" lcd). Δουλευει με τηλεχειρισμο και με σταθερο διακοπτη. Πληροφοριες εντος.

ΥΓ. Θα με ενδιεφερε και ανταλλαγη (πχ φθηνο δικαναλο προ ή φιλτρο ρευματος ή low budget htpc κτλ).

Διαστασεις του Lift. Πλατος 250mm, βαθος 49mm, υψος 865mm οταν ειναι κλειστο (ανοικτο ειναι + 760mm περιπου).

Μιας και ειμαι σε διαδικασια ανακαινισης αν δεν δωθει αυτη τη βδομαδα θα παει πιθανοτατα στο παταρι μαζι με τα αλλα που μου εχουν περισεψει.
Επειδη ομως τα ειναι κριμα να πανε εκει οποιος παρει το λιφτ θα του κανω δωρο αυτο της αλλης αγγελιας. Στην περιπτωση που εχει πουληθει το φιλτρο θα κανω δωρο ενα πολυπριζο 2 θεσεων (ιδια εμφανιση με την αθηνα περιπου) + 1 φιλτρο τσακιριδη μικροτερο.

Μεχρι το Σαββατο μαζι με το λιφτ θα κανω δωρο (για οποιον θελει βεβαια) και μια πολυθρονα με ανακληση (υφασματινη τυπου sato) και το πολυμπριζο με το φιλτρο. Μετα (λογω των εργων της ανακαινησης) θα αποθηκευτουν ολα μαζι.

Μιας και μου έχει ζητηθεί να κάνω καλύτερη τιμή θεωρώ ότι πρέπει (μιας και το αποφάσισα) να ενημερώσω όλους όσους ενδιαφέρθηκαν. Η νέα τιμή για το λιφτ και οριστική είναι 350 . Και βέβαια τα δώρα που έχω προαναφέρει εξακολουθούν να ισχύουν.
Εξακολουθεί να με ενδιαφέρει ανταλλαγή με 2καναλο προ ή φίλτρο ρεύματος (ή πολυμπριζο) ή htpc ή dreambox ή bluray player, ισάξιας περίπου αξίας (για την διαφορά θα τα βρούμε).

Last edited:
Λογω του οτι δεν εχω τελειωσει με την ανακαινιση και το βλεπω συνεχεια μεσα στα ποδια μου επαναφερω την αγγελεια με νεα τιμη.