Tv με δορυφορικο δεκτη!!

psarakis07

New member
26 July 2011
56
Θα ηθελα να ρωτησω αυτους που εχουν tv με ενσωματομενο δορυφορικο δεκτη επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω μια!!!

1ον αν κατεβαζει μονο τα ελευθερα η κ τα κλειδωμενα καναλια!

2ον αν εχει λειτουργια diseqc

3ον αν πχ κατεβαζει τα κλειδωμενα κ παρω μια καρτα για να βλεπω καποια κλειδωμενα κ την βαλω στην tv με ci module τα καναλια θα ξεκλειδωσουν; Ή δεν υποστηριζετε η λειτουργια της ci module της tv για τα δορυφορικα καναλια!!

δεν θελω να μου πειτε για μοντελα συγκεκριμενα απλα αν καποιος στην tv εχει δει να λειτουργουν ολα αυτα που γραφω παραπανω!!

Σας ευχαριστω για τον χρονο σας!!!

αν δεν μας πεις για ποια συγκεκριμενη ενδιαφερεσαι δεν μπορουμε να απαντησουμε. Γενικα παντως ειναι για τα ελευθερα και η ci δεν ειναι για τα δορυφορικα.

αν δεν μας πεις για ποια συγκεκριμενη ενδιαφερεσαι δεν μπορουμε να απαντησουμε. Γενικα παντως ειναι για τα ελευθερα και η ci δεν ειναι για τα δορυφορικα.

Samsung ue40h6500

στο Manual αναφερει "Πρέπει να προμηθευτείτε μια κάρτα "CI ή CI+ CARD" από έναν τοπικό πάροχο υπηρεσιών καλωδιακής
τηλεόρασης"

αρα οχι δορυφορικη χρηση

Εγω αγόρασα προσφατα την samsung h6700 που υποστηρίζει δορυφορική σύνδεση . Επειδή είμαι λίγο άσχετος μπορει κάποιος να μου πει πως δουλεύει και τι χρειάζεται για να δω , εκτός απο πιάτο και κάρτα ?
Ελεύθερα ή κλειδωμένα με κάποια συνδρομή δεν με ενδιαφέρει
Και απο που μπορούμε να προμηθευτούμε τις καρτες ( δεν μιλάω για νοβα )