Τv/sat mixer και ενισχυτής στο ίδιο καλώδιο?

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

illeont

New member
28 April 2012
5
Καλησπερα παιδια. Για να μην σας μπερδεψω εκανα ενα απλο σχεδιαγραμμα ωστε να καταλαβετε τι ακριβως θελω να ρωτησω. Υπαρχουν 4 τηλεορασεις, οι 2 παιρνουν σημα απο κοινο καλωδιο(tv1 k tv2) απο την κεραια κ οι αλλες 2(tv3 k tv4) παιρνουν απο ξεχωριστο καλωδιο απο την κεραια. Η tv2 & tv3 παιρνουν σημα απο το πιατο με ξεχωριστο καλωδιο. Η ενισχυση του σηματος της κεραιας γινεται απο το καλωδιο της tv4. Εγω θελω να δωσω σημα απο το πιατο στην tv4 με το ιδιο καλωδιο που παιρνει απο την κεραια με tv/sat mixer. Αν το κανω αυτο ομως, δεν θα υπαρξει προβλημα με τον ενισχυτη της κεραιας κ τον αποκωδικοποιητη? Πως πρεπει να κανω την συνδεσμολογια? (Δεν υπαρχει περιπτωση να τραβηξω αλλο καλωδιο απο το πιατο γιατι δεν χωραει στην ιδια σωληνα με το ηδη υπαρχον καλωδιο της κεραιας, ουτε και να τρυπησω τοιχο γιατι θα με φαει η μανα μου.) Ευχαριστω προκαταβολικα. Ηλιας. http://imageshack.us/photo/my-images/210/tvsat.jpg/

illeont

New member
28 April 2012
5
Re: tv/sat mixer και ενισχυτης στο ιδιο καλωδιο?????

Αν βαλω τον ενισχυτη στο καλωδιο της κεραιας της tv3 δεν θα εχω προβλημα με το tv/sat mixer της tv4? Ετσι δεν ειναι?