tv star από Αργεντινή (κι εμείς με ...Μάρα Ζαχαρέα)

Απάντηση: Re: tv star από Αργεντινή (κι εμείς με ...Μάρα Ζαχαρέα)

Μια και είναι το τέλος της εργάσιμης εβδομάδας (για τους περισσότερους) να και κάτι για να ελαφρύνουμε την ατμόσφαιρα:

να σε κάψω Γιάννη να σ' αλείψω λάδι.....:flipout::flipout::flipout::flipout: :flipout:

-bye-

Νομίζω την κυρία είχαμε "φιλοξενήσει" και παλαιότερα όχι όμως σε τόσο αποκαλυπτικές στάσεις, ποιό παιδάκι θα μας πεί πως τι λένε και για αρχίσω το ψαχτίρι?

Καλα θυμασαι!!!

Ακριβως στις ιδιες ποζες αλλα...

... η επαναληψη ειναι η μητηρ της μαθησεως!!!:worshippy:

Εμένα η τσαπανίδου μου αρέσει περισσότερο και ας μην τα πετάει έξω... Και ας είναι και 40 χρονών και ας έχει και τρία παιδιά.

ναι ρε βαλτε την και μεσα στην πιττα για surprise!!!

Λιγουρες :7SFGSFG:

ε καλά , δεν είπαμε κι έτσι ...

ένα μικρό promotion να κάνει, να μοιράσει κανα χυμό, κανά μπισκοτάκι , κανά φυλλάδιο ......

καλα ρε παιδια το προσωπο της δεν το κοιταζει κανεις που ειναι παραμορφωμενο απο τις πλαστικες ....σαν της..... αλις παλι παλια.... ειναι.
αφηστε βεβαια το ΔΕΛΤΑ που συντομα θα το μαζεψει κανενας σκουπιδιαρης απο το πατωμα .
τουλαχιστον οι δικες μας τα κρυβουν:flipout::flipout:

οσο για τους χυμους,μπα δεν θα παρω!!
μπαγιατικοι ειναι σιγουρα!!

Last edited:

βατραχοπέδιλα ???

:flipout::flipout::flipout:

και την ΔΕΛΤΑ...την ΔΕΛΤΑ ...ολα μαζι(στολη βατραχανθρωπου θελει με μαντηλι................ στο λαιμο (με πιανεις ποια φοραει στα δελτια ειδησεων )

νομίζω οτι με τέτοια high tech μάσκα που της προσφέρουμε δεν θα έχει ενδοιασμούς .....

στο κάτω κάτω να βγάλει και καμιά φωτογραφία βρε αδερφέ ......

............δίνει την ευκαιρία στον κάτοχό της να έχει πειστήρια για τις υποβρύχιες περιπέτειες του

λες να την φοράνε και οι δημοσιογράφοι μας το καλοκαίρι ..... χαχαχαχ