Εχω στήσει ενα home cinema και θέλω να συνδέσω ενα tuner για να μπορώ να βλέπω και τηλεόραση στον projector. Ο ενισχυτής που εχω είναι ο Denon AVR 1910. Οποιαδήποτε βοήθεια και συγκεκριμένη πρόταση θα μου λύσει ενα μεγάλο πονοκέφαλο :bang:
ένα οποιοδήποτε dvd recorder θα σου κάνει τη δουλειά που θέλεις. διάλεξε ένα στα χρήματα που μπορείς να δώσεις και τέλος. αν σ'ενδιαφέρει και η επερχόμενη digea, κάνε υπομονή μέχρι μισά ή τέλη Μαρτίου που θα σκάσουν μύτη dvd recorders με ενσωματωμένο mpeg4. κυκλοφορούν και media players με ενσωματωμένο αναλογικό και ψηφιακό δέκτη, μια πρόσφατη εμπειρία μου όμως με κάνει να τους βλέπω με περίσκεψη ...
Ευχαριστώ πολύ
Πριν αγοράσεις οτιδήποτε, μπορείς να συνδέσεις ένα παλιό video (vhs) και να χρησιμοποιήσεις το tuner του.Εχω στήσει ενα home cinema και θέλω να συνδέσω ενα tuner για να μπορώ να βλέπω και τηλεόραση στον projector. Ο ενισχυτής που εχω είναι ο Denon AVR 1910. Οποιαδήποτε βοήθεια και συγκεκριμένη πρόταση θα μου λύσει ενα μεγάλο πονοκέφαλο :bang:
ένα οποιοδήποτε dvd recorder θα σου κάνει τη δουλειά που θέλεις. διάλεξε ένα στα χρήματα που μπορείς να δώσεις και τέλος. αν σ'ενδιαφέρει και η επερχόμενη digea, κάνε υπομονή μέχρι μισά ή τέλη Μαρτίου που θα σκάσουν μύτη dvd recorders με ενσωματωμένο mpeg4. κυκλοφορούν και media players με ενσωματωμένο αναλογικό και ψηφιακό δέκτη, μια πρόσφατη εμπειρία μου όμως με κάνει να τους βλέπω με περίσκεψη ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.