tv tuner σε WMC

dfoust

AVClub Enthusiast
2 April 2009
785
ΧΙΟΣ
έχω το msi digivox mini hybrid usb tuner με την εφαρμογή που έρχεται μαζί με τον δέκτη (arcsoft totalmedia 3.5) όλα τα κανάλια τα δείχνει μια χαρά εγώ όμως θέλω να βλέπω με τον windows media center και ενώ τον αναγνωρίζει κανονικά και πιάνω τα κανάλια (αναλογικά) σε μερικά μου τα δείχνε με τρέμουλο προπαντός στις δύσκολες σκηνές.
Γιατί το κάνει αυτό? Επίσης μπορώ να αλλάξω τον codec που χρησιμοποιεί το WMC με κάποιον άλλο??

Exω και εγω TV Tuner μεσα στα WMC και παιζουν αψογα.
Για βαλε τα Shark codecs ( Win7codecs και τα x64-x32 Componets )μηπως φταιει αυτο

Λοιπόν κατέβασε αυτό για να παίζεις με τους Codecs στο WMC: (Win7DSFilterTweaker)

Πρόσεξε να έχεις τον ίδιο codec και για x32 εφαρμογές και για x64 (αν έχεις Win7 x64).

Παιξε με όσους decoders έχεις περασμένους.

Eπειδή δεν καλύπτει Digea/ErtHD την περιοχή μου,
δεν έχω ιδέα πως λειτουργούν οι codecs στο LiveTV.
MΠορείς να τραβήξεις ένα screenshot να δουμε
πως ακριβώς παίζει?

Πάντως Και ο Shark007 & το K-Lite COdec pack σου περνάνε τον Ffdshow.
Αμα θες παίξε με αυτούς τους codecs(τους ρυθμίζεις από την πρώτη καρτέλα) στον FFdshow.

H264 | libavcodec
Xvid |libavcodec
Dvix |libavcodec
Mpeg2 |libmpeg2
VC1 |wmv9

παραδειγμα να δεις που ειναι η καρτέλα , δεν θα περάσεις αυτά που γράφει η φωτογραφία:

ελπιζω να σε βοηθησα!

φίλε μου θα τα δοκιμάσω συγνώμη που αργώ να απαντήσω αλλά δεν έχει ακόμα ενεργοποιηθεί το ιντερνετ στο νέο σπίτι.
Ουτε εγώ πιάνω digea/ert και δεν ξέρω τι παίζει.

τελικά βρήκα άκρη μέσα στις ρυθμίσεις τις ΑΤΙ έχει μια επιλογή για αυτόματη απόπλεξη την έκανα off και to έβαλα στην ρύθμιση πλεκτό και τώρα δουλέυει καλά