Tversity και PS3

Έχω μια sony handycam DVD εδώ και 4 χρόνια που γράφει 16:9 (720Χ576). Έβαλα να βιντεάκια στο tversity με always transcode (δοκίμασα και χωρίς) και στο ffdshow, πρώτα χωρίς resize και μετά με διάφορους συνδιασμούς resize, φυσικά στο λογαριασμο του tversity.Τα βίντεο παίζουν κανονικά αλλά....μερικά πιάνουν όλη την οθόνη (42 philips) στο normal και μερικά πάλι στο normal βγάζουν μπάρες πάνω-κάτω.Τι παίζει; Στη κάμερα γράφω πάντα με τις ίδιες ρυθμίσεις.Μήπως κάποιες σωστές τιμές στο resize του ffdshow θα δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα δλδ fullscreen;

Στο post 18 που έχει τις ρυθμίσεις για τους codecs, αναφέρει οτι αφορούν στο klite codec pack, αλλα δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να βρώ που βρίσκεται αυτο το μενού μεσα στο klite. Ακόμα δε μπορώ να δώ τους υπότιτλους των ταινιών, αν και έχω δώσει τα σχετικά directories στα ffdshow και xvid, ενώ είναι με το ίδιο όνομα και στον ίδιο φάκελο με το avi. Έχετε καμιά ιδέα τι κάνω λάθος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Στο post 18 που έχει τις ρυθμίσεις για τους codecs, αναφέρει οτι αφορούν στο klite codec pack, αλλα δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να βρώ που βρίσκεται αυτο το μενού μεσα στο klite. Ακόμα δε μπορώ να δώ τους υπότιτλους των ταινιών, αν και έχω δώσει τα σχετικά directories στα ffdshow και xvid, ενώ είναι με το ίδιο όνομα και στον ίδιο φάκελο με το avi. Έχετε καμιά ιδέα τι κάνω λάθος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Σπύρο το μενού αυτό θα το βρεις κατά την εγκατάσταση του klite.
Αλλά αν σου ξέφυγε και το εγκατέστησες πάλι μπορείς να κάνεις αυτές τις ρυθμίσεις. Απλά πρέπει να πας σε κάθε φίλτρο ξεχωριστά και να τις κάνεις.
Π.χ. για τον πολυκάναλο ήχο πρέπει να πας στο ac3filter και να ενεργοποιήσεις τα DD, DTS κλπ. Και μετά να πας στο ffdshow audio decoder και να τα απενεργοποιήσεις, για να μην δημιουργούνται conflicts μεταξύ των codecs.
Αν σου είναι δύσκολο κάνε uninstall το klite και μετά ξαναβάλτο με τις ρυθμίσεις που έχω ποστάρει στο #18.
Για τους υπότιτλους που ρωτάς να θυμάσαι ότι πρέπει να μην χρησιμοποιείς το vobsub αλλά μόνο το αντίστοιχο φίλτρο στο ffdshow (ffdshow subtitle filter). Όπως βλέπεις και στο #18 το vobsub δεν το βάζεις καθόλου (είναι unchecked)...

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια-το επανεγκατέστησα, αλλά πάλι χιόνι!! Δλδ ενώ στο pc βλέπω υπότιτλους μια χαρά, στo ps3 μου γράφει subtitle options not available. Επέλεξα και always transcend αλλα δε συνεργαζεται:violent-smiley-030:. Μήπως να κάνω restart το ps3 μπας και λυθελι το πρόβλημα;

Τελικά το πρόβλημα λύθηκε! Δεν είχα ορίσει το password στο λογαριασμό του χρήστη και γι'αυτό δε δούλευε. Ευχαριστώ πολύ

καλα παιδια δεν παιζει να μου παιξουν οι υποτιτλοι στο ps3!!
εχω δοκιμασει τα παντα και εφαγα ολη τη μερα πανω στο pc!!!
τι εβαλα εναν εναν τους codecs τι εβαλα τον Κ-lite και μου εβγαζε corrupted data τι τον cccP εβαλα οι υποτιτλοι δεν δουλευουν με τιποτα!
μου φαινετα θα το πεταξω απο το παράθυρο

ο haali διαβασα πως δεν δουλευει και θελει τον gabest αλλα εμενα ουτε με αυτον μου δουλεψε ελεος πια

μονο το java ps3 media server μου εβγαλε υποτιτλους αλλα δεν ηταν ελληνικα μαλλον απο αλλον πλανητη ητανε!επισης δεν δουλευει τοσο καλα το brandwith οσο το tversity

Last edited:
ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ και αλλοι εχουν το ιδιο προβλημα η λυση ειναι η εξης..

Το play δεν μπορει να διαβασει ελληνικους χαρακτηρες γι'αυτο πρεπει να μετατρεψετε τους υποτιτλους .srt ή οτιδηποτε αλλο σε εικονα με το mkv merge http://www.archlinux.org/packages/search/?q=mkvtoolnix για να βλεπετε τα εργα με υποτιτλους.