TVR HD

Απάντηση: Re: TVR HD

Και γω με Humax 2000 δεν μπορω να το κατεβασω.
Προσπαθησα και με
video pid 60
audio pid 59
pcr pid 60
αλλα και παλι τιποτα
Help please?
Τα αλλα του πακετου τα κατεβαζει κανονικα
:bigcry:

Δοκίμασε να κάνεις αναζήτηση με το NIT ενεργοποιημένο εγώ έτσι το κατέβασα με τον NANOXX

Και γω με Humax 2000 δεν μπορω να το κατεβασω.
Προσπαθησα και με
video pid 60
audio pid 59
pcr pid 60
αλλα και παλι τιποτα
Help please?
Τα αλλα του πακετου τα κατεβαζει κανονικα
:bigcry:

DVB-S (QPSK) εβαλες?

Re: Απάντηση: Re: TVR HD

Δοκίμασε να κάνεις αναζήτηση με το NIT ενεργοποιημένο εγώ έτσι το κατέβασα με τον NANOXX

Καλημέρα,

τί είναι το NIT και πως ενεργοποιείται στον Humax 2000;

Απάντηση: Re: TVR HD

Ναι φυσικα,
Αλλα το ΝΙΤ τι ειναι δεν το εχω δει πουθενα!:nounder:

είναι η αναζήτηση δικτύου αλλά δεν έχω humax για να σου πω που βρίσκετε ακριβώς στο μενού του δέκτη

Re: Απάντηση: TVR HD

Για όσους έχουν Dreambox 800, η διαδικασία είναι η ακόλουθη:

1.Κάντε αναζήτηση στην συχνότητα. Ο Dream θα κατεβάσει το κανάλι ως data.
2. Μεταφέρετε τη λίστα καναλιών με το openDBedit στο PC. Εντοπίστε το κανάλι στην γενική λίστα.
3. Κάντε πάνω του δεξί κλικ και επιλέξτε show/edit details. Εισάγετε στα PIDs video:60 audio:59 pcr:60. Κάνετε save.
4. πάλι δεξί κλικ και επιλέγετε service edit -> change type to tv.
5. Μεταφέρετε τη λίστα στον δέκτη.

Eπειδή τα βαριόμουν όλα αυτά έβαλα τα τελευταια σεττιγκς του Likra και.. ω του θαύματος ήταν μέσα το κανάλι!
Τα σεττιγκς αυτά ειναι πολύ καλά για κινητό και τα βρηκα στο γνωστό dreamboxworld

Eπειδή τα βαριόμουν όλα αυτά έβαλα τα τελευταια σεττιγκς του Likra και.. ω του θαύματος ήταν μέσα το κανάλι!
Τα σεττιγκς αυτά ειναι πολύ καλά για κινητό και τα βρηκα στο γνωστό dreamboxworld
Από τα setting του likra τα σημερινα σου έπαιξε το κανάλι 10510 απο τις 28.2Ε??? Γιατί αυτό είνια το ITV HD και φυσικά δεν μου έπαιζε σε μένα γιατί δεν βλέπει video pid και όταν το βάζεις χειροκίνητα σου βγάζει μαύρη εικόνα

Απάντηση: Re: Απάντηση: TVR HD

Κι εγώ του Likra χρησιμοποίησα, αλλά επειδή το κανάλι ήταν ..ημέρας και η λίστα δεν ήταν ενημερωμένη, αναγκάστηκα να κάνω την παραπάνω διαδικασία.

καλημέρα,

κατάφερα να κατεβάσω το συγκεκριμένο κανάλι στον Humax 2000, έδειξε εικόνα για 10 δευτερόλεπτα περίπου, αλλά μετά μαύρισαν όλα και ακούω μόνο ήχο...

καλημέρα,

κατάφερα να κατεβάσω το συγκεκριμένο κανάλι στον Humax 2000, έδειξε εικόνα για 10 δευτερόλεπτα περίπου, αλλά μετά μαύρισαν όλα και ακούω μόνο ήχο...

Πως το κατεβασες φιλαρακι?
Με ποια στοιχεια?:hmmmm2:

με αυτά
video pid 60
audio pid 59
pcr pid 60
που είχες βάλει σε προηγούμενο post σου

Θα ξαναπροσπαθησω σημερα,
Ευχαριστω πολυ.
Παντως με τον τροπο που ανεφερα στο προηγουμενο post οταν εβαζα τα
video pid 60
audio pid 59
pcr pid 60
μου εβγαζε καναλι χρηστη και δεν εβλεπα εικονα αλλα μονο ηχο. Την ιδια στιγμη απο το ινφο ηταν μεν τηλεοπτικο καναλι αλλα η αναλυση ηταν 576i καμμια σχεση με καναλι υψηλης ευκρινειας δηλαδη.
Θα προσπαθησω και σημερα και θα επανελθω.
Νικος

Από τα setting του likra τα σημερινα σου έπαιξε το κανάλι 10510 απο τις 28.2Ε??? Γιατί αυτό είνια το ITV HD και φυσικά δεν μου έπαιζε σε μένα γιατί δεν βλέπει video pid και όταν το βάζεις χειροκίνητα σου βγάζει μαύρη εικόνα

Δεν βρήκα καναλι 10510 στα σεττιγκς!
Λογικά δεν θα παιζει...

Καλημέρα,

υπάρχει κανείς με Humax 2000 και να έχει κατεβάσει και να βλέπει αυτό το κανάλι; Όλες οι δικές μου προσπάθειες έχουν πέσει στο κενό...

Το κανάλι απο Χτες έχει αλλάξει pids.Τα νέα pids είναι: video 1510 audio 1500 pcr 1510 kai SID 15

Το κανάλι απο Χτες έχει αλλάξει pids.Τα νέα pids είναι: video 1510 audio 1500 pcr 1510 kai SID 15

Το είδα κι εγώ αυτό χτες. Δοκίμασα να ξανακάνω search, με αυτές τις ρυθμίσεις, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: έχω μόνο ήχο, δεν έχω εικόνα...