TW600+ηλεκτρικο πανι

Dion999

AVClub Addicted Member
13 November 2006
1,808
Athens-προς τα βορεια
Πωλειται Epson tw600 με 360ωρες στη λαμπα μαζι με πανι 2.5 μετρων ηλεκτρικο με τηλεκοντρόλ(σχεδόν καινουργιο- 5 φορες κατεβασμενο) στη τιμη των 300 ευρο πακετο.
 
Καλησπέρα, σιγουρα παντως δεν είναι da lite! :) Μολις προσπαθησα να βρω που αναφέρεται η μαρκα της αλλα δε καταφερα να δω(ισως επειδή είναι κλειστη). Όμως ηδη περιμενω ενδιαφερομενο να ερθει να τη παρει(ψαχνει να βρει αμαξι που θα τη χωρεσει!). Αν δεν δωθει μεχρι σημερα θα την κατεβασω στα 100 ευρο. Αν θελεις στειλε μου pm.
 
Re: Απάντηση: TW600+ηλεκτρικο πανι

Παιδια το κραταω τελικα γιατι αγοραζω νέο προτζεκτορα (δεν αντεξα για πολλες μερες χωρις προτζεκτορα!) και οι τιμες που ειδα να κοστιζουν τα ηλεκτρικα πανια τετοιου μεγέθους σα το δικο μου ευτυχως που δε το πηρε καποιος τελικα! χαχαχα!