TW700 - Πρόβλημα ή όχι;

harrisxan

Established Member
6 April 2007
108
Mαρούσι / Αθήνα
Τα φώτα σας παρακαλώ!

Νομίζω ότι είναι εμφανές ότι τα γράμματα στην εικόνα της φωτογραφίας αποτελούνται από πολλά μονοχρωματικά pixels...

Είναι φυσιολογικό αυτό, ή πάει για σέρβις;

Attachments

• tw700pixels.jpg
    tw700pixels.jpg
    87.2 KB · Views: 161
Τα φώτα σας παρακαλώ!

Νομίζω ότι είναι εμφανές ότι τα γράμματα στην εικόνα της φωτογραφίας αποτελούνται από πολλά μονοχρωματικά pixels...

Είναι φυσιολογικό αυτό, ή πάει για σέρβις;

Από τη photo φαίνεται ότι υπάρχει τραγικό πρόβλημα σύγκλισης...

Δοκίμασε πρώτα ένα εργοστασιακό reset, και μετά απευθύνεσαι στην αντιπροσωπεία.

Απάντηση: Re: TW700 - Πρόβλημα ή όχι;

Από τη photo φαίνεται ότι υπάρχει τραγικό πρόβλημα σύγκλισης...

Δοκίμασε πρώτα ένα εργοστασιακό reset, και μετά απευθύνεσαι στην αντιπροσωπεία.

Εκτός από το reset, διορθώνεται κάπως αλλιώς; υπάρχει κάποια ρύθμιση ίσως;

Το παλαβό είναι πάντως ότι φαίνεται μόνο στα γράμματα έτσι όπως το βλέπεις... πουθενά αλλού... η εικόνα του είναι τζάμι...

Το παλαβό είναι πάντως ότι φαίνεται μόνο στα γράμματα έτσι όπως το βλέπεις... πουθενά αλλού... η εικόνα του είναι τζάμι...

Αποκλείεται... Απλά δεν είναι τόσο εμφανές.

Για δοκίμασε και με απλό DVD με component ή HDMI. Πάντως δεν νομίζω πως ευθύνεται η σύνδεση. Εδώ έχουμε εμφανές πρόβλημα σύγκλισης. Δεν ξέρω πάνω από ποσα pixel είναι αποδεκτό από την αντιπροσωπεία για αντικατάσταση.

Για δοκίμασε και με απλό DVD με component ή HDMI. Πάντως δεν νομίζω πως ευθύνεται η σύνδεση.

Μιχάλη, νομίζω ότι, από την στιγμή που το κάνει και στην VGA και στο ίδιο του το pattern, είναι θέμα του προβολιού... ε;...

Εδώ έχουμε εμφανές πρόβλημα σύγκλισης. Δεν ξέρω πάνω από ποσα pixel είναι αποδεκτό από την αντιπροσωπεία για αντικατάσταση.

Εδώ μπαίνουν δύο παράμετροι...

Η πρώτη είναι πως μετράμε τα pixels; λογικά εγώ έχω ένα pixels αριστερά στο πράσσινο και ένα δεξιά το κόκκινο;

Η δεύτερη είναι αν υπάρχει περίπτωση επιδύνωσης του φαινομένου, και αν ναι σε τι βάθος χρόνου... έτσι όπως είναι τώρα, και με την απόσταση θέασης στα ~4 μέτρα που έχω για 2,3 μέτρα οθόνη δεν φαίνεται απολύτως τίποτα... αν όμως γίνει χειρότερο τι γίνεται;

Re: Απάντηση: Re: TW700 - Πρόβλημα ή όχι;

Εκτός από το reset, διορθώνεται κάπως αλλιώς; υπάρχει κάποια ρύθμιση ίσως;

Σίγουρα δεν είναι μόνο στα γράμματα...

Έχεις ρυθμίσει τα timings και phase?

Να τον πας πίσω να σου δώσουν άλλο. Σε κανά μήνα θα σου δώσουν καινούριο (και αν..). Μιλάω εκ πείρας :furious3:

έτσι όπως είναι τώρα, και με την απόσταση θέασης στα ~4 μέτρα που έχω για 2,3 μέτρα οθόνη δεν φαίνεται απολύτως τίποτα... αν όμως γίνει χειρότερο τι γίνεται;

Αν βάλεις έναν "κανονικό" να παίξει δίπλα-δίπλα θα καταλάβεις τη διαφορά.

Υπάρχει πρόβλημα, στάνταρ.

Δεν νομίζω να αλλάξει κάτι σε βάθος χρόνου αφού δεν πρόκειται να μετακινηθούν τα εσωτερικά στοιχεία από μόνα τους. Ας απαντήσουν όμως οι πιο ειδικοί επί του θέματος. Εγώ πάντως άσχετα αν το έβλεπα από τα 4 μέτρα ή όχι, και εφόσον το πρόβλημα είναι τόσο έντονο όσο φαίνεται στα screenshots θα τον γύριζα πίσω.

Να τον πας πίσω να σου δώσουν άλλο. Σε κανά μήνα θα σου δώσουν καινούριο (και αν..). Μιλάω εκ πείρας :furious3:

Νεκτάριε, πίστεψέ με, ότι αυτό σκέφτομαι και με λούζει κρύος ιδρώτας! Ένα μήνα χωρίς τον προβολέα θα μου σπάσουν τα νεύρα :(

Έχεις ρυθμίσει τα timings και phase?

Κώστα, μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο γιατί είμαι και εντελώς άσχετος;

Στα screenshots πάντα το πρόβλημα φαίνεται περισσότερο, ειδικά αν κρατάς τη μηχανή στο χέρι και δεν χρησιμοποιείς τριπόδι.
Αυτό που αλλάζει με το χρόνο είναι η ανομοιομορφία. Η σύγκλιση, αν δεν φάει κανένα μπουκέτο ο προβολέας, πιστεύω οτι δεν αλλάζει.

Re: Απάντηση: TW700 - Πρόβλημα ή όχι;

Όχι... δεν ξέρω καν τι είναι :(

Κάποιες οδηγίες;

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους που ασχολείστε :aktion033:

Μα αφού σου είπα...

Κάνε πρώτα ένα restore factory defaults, και μετά βλέπεις...

Δε με ακούς...

Όσον αφορά τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει μπορείς να τις σημειώσεις κάπου και να τις ξαναπεράσεις!

Απάντηση: Re: Απάντηση: TW700 - Πρόβλημα ή όχι;

Δε με ακούς...

Ξέχασα να το πω προηγουμένως... Σόρρυ...

Μεταξύ της πρώτης φωτό και των δύο επόμενων έχει μεσολαβήσει ένα reset ;)

Αλλά προφανώς παραμένει...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: TW700 - Πρόβλημα ή όχι;

Ξέχασα να το πω προηγουμένως... Σόρρυ...

Μεταξύ της πρώτης φωτό και των δύο επόμενων έχει μεσολαβήσει ένα reset ;)

Αλλά προφανώς παραμένει...

Κάνε μια δοκιμή να συνδέσεις και ένα DVD player και αν παραμένει το ίδιο, τότε θα πρέπει να απευθυνθείς στην αντιπροσωπεία...

Κουράγιο...