tw700 πρόβλημα σύγκλισης ή οχι II

johnny17

New member
5 December 2006
29
Tα καταφερα.Κατεβασα την αναλυση της φωτογραφικης και ειδου...

Attachments

• ΓŽβ€’ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ± 056.jpg
    ΓŽβ€’ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ± 056.jpg
    52.3 KB · Views: 97
  • ΓŽβ€’ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ± 055.jpg
    ΓŽβ€’ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ± 055.jpg
    38.6 KB · Views: 78
  • ΓŽβ€’ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ± 053.jpg
    ΓŽβ€’ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ± 053.jpg
    39.9 KB · Views: 75
Το παραπάνω πρόβλημα είναι λόγω κακής σύγκλησης του μηχανήματος. Έχεις περίπου 1 pixel απόκλιση, πράγμα το οποίο δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά δυστυχώς δεν καλύπτεται και από την εγγύηση.

Δεν ξέρω μήπως ο 700 έχει κάποιο (software) εργαλείο για βελτίωση της κατάστασης, όπως έχουν ακριβότεροι προβολείς.

Είναι το ρίσκο που παίρνει κανείς με τους τρίτσιπους..

Το παραπάνω πρόβλημα είναι λόγω κακής σύγκλησης του μηχανήματος. Έχεις περίπου 1 pixel απόκλιση, πράγμα το οποίο δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά δυστυχώς δεν καλύπτεται και από την εγγύηση.

Δεν ξέρω μήπως ο 700 έχει κάποιο (software) εργαλείο για βελτίωση της κατάστασης, όπως έχουν ακριβότεροι προβολείς.

Είναι το ρίσκο που παίρνει κανείς με τους τρίτσιπους..

μηπως εχει δωσει λαθος αναλυση?

Στη συγκεκριμενη photo δεν υπαρχει σημα...Αν σου ειναι ευκολο ξεκινησε να παιζεις ενα dvd-bluray και βγαλε μια φωτογραφια τη στιγμη που πανω αριστερα(αν δε κανω λαθος) αναβει η αναλυση που κλειδωνει η εικονα(720,1080).Ακομα καλυτερα μια photo απο υποτιτλους την ωρα που "παιζει" η ταινια.

Ακριβώς επειδή δεν υπάρχει σήμα το screenshot είναι ιδανικό.

Εάν υπήρχε σήμα θα αναρωτιόμασταν αν φταίει το σήμα. Τη στιγμή που δεν υπάρχει, είναι προφανές ότι είναι πρόβλημα σύγκλισης.

Φυσικα και εχει "θεμα" με τη συγκλιση ομως δε χανει τιποτα να δοκιμασει...trust me ;) . Κατα πασα πιθανοτητα θα δει οτι το προβλημα συγκλισης δεν ειναι τοσο τραγικο οταν δωθει σημα στο μηχανημα.

Απάντηση: Re: tw700 πρόβλημα σύγκλισης ή οχι II

Φυσικα και εχει "θεμα" με τη συγκλιση ομως δε χανει τιποτα να δοκιμασει...trust me ;) . Κατα πασα πιθανοτητα θα δει οτι το προβλημα συγκλισης δεν ειναι τοσο τραγικο οταν δωθει σημα στο μηχανημα.

Οταν δωθει σωστο σημα στο μηχανημα, κι αντιστοιχο υλικο, θα εχει ακριβως το ιδιο προβλημα....

Με το ουδετερο εννοω αυτο που λεει ο dion999,δηλαδη δεν παιρνει σημα.Εγω πιστευω παντως πως κατα την διαρκεια ταινιας με σημα HD δεν θα το βγαζει

Θελω να ευχαριστισω ολους για το ενδιαφερον.Το φαινομενο εμφανιζεται και στους υποτιτλους κυριως στο αριστερο τμημα της εικονας.Μιλησα με αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι πρεπει να παει γαλλια οπου και θα επισκευαστει.Μιλησα και με τεχνικο γνωστης εταιρειας ηχου εικονας και μου πε οτι ειναι συνηθες φαινομενο στους lcd και πως δεν θα αξιζε το ρισκο της ολης διαδικασιας μιας και θα μπορουσε να χτυπηθει κατα τη μεταφορα να μπει σκονη κ.α οποτε ισως να μου ερχοταν αν οχι το ιδιο αλλα και σε χειροτερη κατασταση.Δεν ξερω.Εχω μπερδευτει αρκετα.Για μενα θα ηταν λυση να ερχοταν σπιτι τεχνικος της εταιρειας να εκρινε και να γινονταν αντικατασταση με τσεκαρισμα επι τοπου για το αν ολα ειναι ο.κ Αυτα ομως σε μια ονειρικη αντιπροσωπεια μιας και για 1300ευρω που εδωσα θα ζηταγα πολλα...η τελικα οχι?

Αν θυμαμαι καλα ο epson εχει πανω απο 1 χρονο εγκυηση(2ή3).Αν ειναι ετσι γιατι δε πας επιτοπου απο την αντοπροσωπεια μπας και με λιγη προσπαθεια σου δωσουν επιτοπου καποιο αλλο μηχανημα?

Η αμεση αντικατασταση μου ειπαν οτι ισχυει μονο για τον πρωτο μηνα αγορας.

Εγω πιστευω πως σε περιπτωση που σου πουν πως χρειαζεται χρηματα για να φτιαχτει το προβλημα θα προτεινα να μην τα δωσεις, και να κρατησεις το μηχανημα γιατι η τεχνολογια εξελισετε και οι τιμες σε καλα μηχανηματα πεφτουν.
P.S σε αποσταση 4-5-6 μετρων φαινονται ακομα "αυτα" στους υποτιτλους?