tw700 πρόβλημα σύγκλισης ή οχι II

Οχι πρεπει να πλησιασεις στο μισο μετρο και λιγοτερο για να τα δεις

Σ αυτο τελικα κατεληξα.Κι απο δω και στο εξης θα γινω ο πιο περιεργος αγοραστης.θα ζηταω επι τοπου ανοιγμα και συνδεση για το οτιδηποτε αγοραζω.Κι αν στη τελικη εχει προβλημα συγκλισης ο τw700 να μην τον βγαζανε στο εμποριο οπως και το καθε μηχανημα.Δεν ειναι υποχρεωμενος ο αγοραστης να τρεχει σε αντιπροσωπειες και να ζει με το αγχος αν θα αντικατασταθει η επισκευαστει αυτο που ονειρευοταν να αποκτησει.Μου την καρφωσε γιατι τελικα οτι αγοραζεις ειναι ρισκο.Εγγυηση σου λεει αλλα το τρεξιμο το υπολογισε κανενας.τελος παντων.Και παλι ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον.

Επειδη και εγω μολις πριν λιγο καιρο πηρα τον ιδιο και βλεπω να κανει τα ιδια οποως λες αλλα με τη διαφορα οτι τον εχω και παιζει απο το πλαι δεν ξερω αν και κατα ποσο μπορει να αλλαξει αν τον βαλω να παιξει στο κεντρο

Κι εγω απο πλαι παιζω,δηλαδη τον εχω οπως καθομαι πισω μου και δεξια αλλα δεν νομιζω να οφειλεται στο αν ειναι κεντρο η δεξια η αριστερα.

Σε κάποιους προβολείς παίζει μεγάλο ρόλο το πόσο lens shift έχει χρησιμοποιηθεί. Συγκεκριμένα για τον tw700 δεν μπορώ να πω ότι γνωρίζω αν δημιουργεί προβλήματα.

συμφωνω απολυτως...

με τον tw600,ειχα σοβαροτατο προβλημα αφου ο φακος του τερματιζε δεξια και ηταν ο σημαντικοτερος λογος που τον ειχα δωσει.
καλο θα ειναι-απο την μικρη πειρα που εχω-να ερχεται ο προβολεας οσο το δυνατο περισσοτερο προς το κεντρο,για να αποφευγονται τετοιου ειδους προβληματα.
στον panasonic που εχω τωρα,εγινε λαθος υπολογισμος και ξεφυγε αρκετα απο το κεντρο.
το αποτελεσμα ειναι το lens να θελει προς τα δεξια τα 2/4 περιπου της διαδρομης.
παροτι η κλιση δεν ειναι τραγικη,υπαρχει μια ταση της εικονας προς τα πανω και δεξια.
μικρο το κακο- αλλα...
θελει πολυ μεγαλη προσοχη και μελετη η εγκτασταση ενος προβολικου,για να μην εχουμε παρατραγουδα στην συνεχεια....-bye--bye-

Κι εγω απο πλαι παιζω,δηλαδη τον εχω οπως καθομαι πισω μου και δεξια αλλα δεν νομιζω να οφειλεται στο αν ειναι κεντρο η δεξια η αριστερα.

Φίλε lagos17 είναι γνωστό ότι όλοι οι τρίτσιποι προβολείς έχουν κάποιο μικρό ή μεγάλο πρόβλημα σύγκλισης. Ακόμη και πανάκριβοι προβολείς τέλεια σύγκλιση δεν έχουν.

Σε ειδικές περιπτώσεις διατίθεται η δυνατότητα της μικρορύθμισης, δεν αναφέρομαι σε διόρθωση ενός pixel, και κατά περίπτωση το πρόβλημα ξεπερνάται.

Δυστυχώς αυτές είναι ελάχιστες περιπτώσεις.

Ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα δημιουργείται όταν ο φακός δεν προβάλει στο κέντρο και απέναντι στην οθόνη μας.

Αυτό χρειάζεται προσοχή και καλό θα είναι να αποφεύγεται.