tw700 πρόβλημα σύγκλισης ή οχι

johnny17

New member
5 December 2006
29
εχω τον tw700 εδω κι εναμιση χρονο.Εχει παιξει 44 μονο ωρες.Εντελως αρχαριος στο ειδος κι εκει που καθομαι και διαβαζω στο forum για προβληματα συγκλισης με τον συγκεκριμενο προβολεα λεω ρε μπας και ο δικος μου μιας και δεν ηξερα καν οτι υπαρχει το συγκεκριμενο προβλημα.....και να που κατι βλεπω απο κοντα στα γραμματα και στο pattern.Εμαι ετοιμος να τον στειλω αντιπροσωπεια αλλα θα ηθελα και τη δικη σας γνωμη ως πιο εμπειροι.Χιλια ευχαριστω.

παλευω να βαλω δυο photos αλλα δεν τα καταφερνω...οι λευκες γραμμες και γραμματα στα τελειωματα εχουν χρωματα πρασινο κοκκινο να το εξηγησω.Αν μπορουσες να μου πεις πως πεναω photos θα σου ημουν υποχρεος

τα pixel γυρω απο τα λευκα γραμματα ειναι χρωματισμενα

εδω-μαλλον-μιλαμε για λαθος αναλυση και οχι προβλημα.
αυτο που αναφερεις ως προβλημα,προφανως ειναι μη επιτευξη αναλυσης με pixel mapping 1:1.

παλευω να βαλω δυο photos αλλα δεν τα καταφερνω...οι λευκες γραμμες και γραμματα στα τελειωματα εχουν χρωματα πρασινο κοκκινο να το εξηγησω.Αν μπορουσες να μου πεις πως πεναω photos θα σου ημουν υποχρεος

Κάτω από το νέο post υπάρχει η επιλογή manage attachments.

Κάνοντας κλικ επάνω στο button σε οδηγεί σε έναν πίνακα για να εισάγεις, browse, φωτογραφίες από τον σκληρό σου ή από κάποιο αποθηκευτικό μέσο.

Προσοχή στην ανάλυση και στο μέγεθοςτης εικόνας. Γιακάθε format υπάρχει όριο μεγέθους και ανάλυσης.

Περιμένουμε να δούμε τις φωτό.