Τweaks που πρέπει να έχουμε!!

κατι σε εμπριμε εχει?
να βαλω στο σχινι της μπουγαδα να γιωχνει τις καρακαξες

Αναρωτιόμουν και εγώ γιατί όταν βρέχει και βάζει την απλώστρα μέσα στο σπίτι η γυναίκα μου παίζει τόσο πολύ καλύτερα το σύστημά μου!
Μα η απάντηση τελικά είναι στα PinneaEZ! :grinning-smiley-043

PinneaEZ.jpg

δεν μου λιες
μανταλακια εχει πλαστικα ή ξυλινα?:flipout:
το μπουγαδοσυρμα ποσα Ν ειναι ? :flipout:

Re: Απάντηση: Τweaks που πρέπει να έχουμε!!

δεν μου λιες
μανταλακια εχει πλαστικα ή ξυλινα?:flipout:
το μπουγαδοσυρμα ποσα Ν ειναι ? :flipout:

Τα μανταλάκια πρέπει να είναι μόνο ξύλινα.
Εχουν πιό φυσικές μεσαίες και πιό αναλυτικά και γλυκά πρίμα!:BDGBGDB55:

ναι αλλα παρολο οτι εχω γεμισει το μπουγαδοσυρμα με φεριτες οταν φυσαει εχω τρελλο θορυβο-bye-

Εγώ τα πήρα από e-bay σε πολύ καλύτερη τιμή από αυτή που δίνει το λινκ και είναι σούπερ, τα-πάντα-όλα. Το χωνί έχει ένα γδάρσιμο αλλά μόλις ορατό.

Το'να τ'άλλο;;;:BDGBGDB55:

Τώρα με ποιον μιλάς, σου λέω, τα-πάντα-όλα-το-να-τ'άλλο και τα μανταλάκια και το χωνί και τα ντιφιούζορμποφλέκτορς, ξέρεις σε ποιον μιλάς το 'να τ' άλλο τα πήρα τα πάντα όλα θα τα πούμε εδώ τώρα.

Ο τυλιγμένος στο χέρι με μεράκι και φροντίδα μετασχηματιστής-απομονωτής (3ΚW) του Τάσου (sirius).

Με τεραστια διαφορα το καλυτερο tweak που εχω δοκιμασει στο συστημα μου. Η βελτιωση στον ηχο οταν το εβαλα ασυλληπτη.

Ακομα γελαω με την τεραστια δηλωση του Κανακακη οτι εαν του χαλασει ποτε αυτος ο μετασχηματιστης δεν προκειται να ξανακουσει μουσικη!!!!

Με τεραστια διαφορα το καλυτερο tweak που εχω δοκιμασει στο συστημα μου. Η βελτιωση στον ηχο οταν το εβαλα ασυλληπτη.

Ακομα γελαω με την τεραστια δηλωση του Κανακακη οτι εαν του χαλασει ποτε αυτος ο μετασχηματιστης δεν προκειται να ξανακουσει μουσικη!!!!

Ρε βλαμμένα και τα δύο,είδατε την αρχική σελίδα?
Πλάκα με tweaks είναι!