ΤΥΧΕΡΗ Η ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ !!!

audiophile62

AVClub Enthusiast
9 February 2007
1,292
Αθηνα-Γλυφαδα
Αισθάνομαι τυχερός στή ζωή μου , γιατί μπόρεσα νά ΖΗΣΩ τέτοιες ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ στά χρόνια τής νειότης μου !!!
Τότε πού "ξαναμένοι" γεμίζαμε τά στάδια , νά μεταλάβουμε από αυτή τήν ΑΓΙΑ μέθη τής ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ !!!

Nαι μεγάλη τύχη να ζήσουμε εποχές που η μουσική μίλησε τη γλώσσα της αλήθειας , της ποίησης, της απλότητας, της ευγένειας, του έρωτα, της αμεσότητας, της αγνής ιδεολογίας, του πόνου, του μόχθου, των αγνών γενικότερα ιδεών και αισθημάτων.
Κάθε συναυλία και ένα μεγάλο γεγονός.

Τα βιντεοκλίπς σας να τ' ανεβάζετε στην κατάλληλη κατηγορία.
Απευθύνομαι φυσικά στον audiophile62, που "κουτσουλάει" επανηλλειμένα στο AVClub.

Η παράθεση βίντεο κλιπ , χωρίς συνδετικό κρίκο , αποτελεί μάλλον προσβολή για όσους μοχθούν προσπαθώντας να γράψουν 5-10 πράγματα παρουσιάζοντας έναν δίσκο , παρά παρουσίαση δίσκου .
Τα υπόλοιπα επικολυρικά που γράφονται είναι εντελώς υποκειμενικές απόψεις χωρίς νόημα για άλλους . Ας αλλάξει παρακαλώ κατηγορία το θέμα . Αλλωστε ο συντάκτης του το έχει διαπράξει πολλές φορές κατά το παρελθόν και μάλλον δεν αντιλαμβάνεται τις κατηγοριοποιήσεις των θεμάτων

ΤΥΧΕΡΗ Η ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ !!!

--------------------------------------------------------------------------------

Αισθάνομαι τυχερός στή ζωή μου , γιατί μπόρεσα νά ΖΗΣΩ τέτοιες ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ στά χρόνια τής νειότης μου !!!
Τότε πού "ξαναμένοι" γεμίζαμε τά στάδια , νά μεταλάβουμε από αυτή τήν ΑΓΙΑ μέθη τής ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ !!!

βρε Μεγαλε εσυ ησουν 10 χρονων τοτε !!
πως εζησες ολο αυτο το νταβαντουρι

Μπραβο !!!!

.