Ναι τότε τί ;;;;“Τυχαίο; Δε νομίζω!”
ΤΖΟΚΕΡ
ΠΡΟΤΟ
200.000 τουλάχιστον θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της ΠΕΜΠΤΗΣ 3/3/2011 μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε κατά τη σημερινή διαλογή της 1162ης κλήρωσης του ΠΡΟΤΟ.
Αυτά λίγο εως πολύ τα ξέρω. Εγώ περιμένω κάποιον από αυτούς που λένε για στημένα τζακ ποτ να μου πει πως μπορεις να στήσεις ένα τζακποτ. Αναφέρομαι μόνο σε λοττο και τζόκερ. Σε στοιχημα ξερω τον τρόπο που γινεται.http://tzokerr.wordpress.com/
μαθηματική τεκμηρίωση και θεωρία
έχει την βάση του
όσοι πιστοι ... ρίχτε μια ματιά
Προσπαθεις να μας πεισεις οτι εχει και αλλες φορες τζακποτ μεσα στην χρονια ? Προφανως εχει. Σημαινει κατι αυτο ?
Μα ρε συ μιλας για τζακποτ του 1 μεχρι 3 μυρια ....
Εδω μιλαμε για 10 μυρια καθε χρονο την ιδια χρονικη περιοδο. Στατιστικα δεν υπαρχει καμια περιπτωση να γινει.
Ρε συ θα με τρελανεις , αυτο σας εξηγω και το γράφω και λίγο παραπάνω , αυτα τα λεφτά , το τρελό χρήμα ,προέρχεται απο τα αδιάθετα κέρδη του οργανισμού και γι αυτο το λόγο τα δίνει εκείνη την περίοδο , όλα τα υπόλοιπα ΤΖΑΚ ΠΟΤ δεν προκειτε να έχουν χρηματοδότηση . Ευχαρίστως εάν θέλεις να σου εξηγήσω το γιατί το κάνει τότε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.