Τυχη , τζακ ποτ και απατεωνες

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
101,164
Εκεί ψηλά.....
Πώς γίνεται και σχεδόν κάθε χρόνο παραμονές Πρωτοχρονιάς να έχουμε μεγάλο ΤΖΑΚ ΠΟΤ στο Τζόκερ ?

Φέτος φτάσαμε τα 9 σερί ΤΖΑΚ ΠΟΤ για να μοιράζει το Τζόκερ την Πρωτοχρονιά τουλάχιστον 10 εκ. ευρώ στον πρώτο τυχερό.

Πέρυσι προηγήθηκαν 6 σερί ΤΖΑΚ ΠΟΤ πριν την κλήρωση της Πρωτοχρονιάς, στην οποία τέσσερις υπερτυχεροί μοιράστηκαν 12 εκ. ευρώ!

Το ίδιο ακριβώς ποσό μοιράστηκε και το 2008, μετά από τρία σερί ΤΖΑΚ ΠΟΤ στο τέλος του χρόνου, ενώ το 2007 δύο συνεχόμενα ΤΖΑΚ ΠΟΤ πριν την κλήρωση της Πρωτοχρονιάς έδωσαν σε έναν τυχερό 6 εκ. ευρώ.

Τι διάβολο συμβαίνει με αυτά τα… μπαλάκια;

Λέτε να έχουν νοημοσύνη και να σκέφτονται πως είναι καλή ιδέα να μη μοιράζουν χρήμα όλο το Δεκέμβριο, για δώσουν τα λεφτά μαζεμένα τις μέρες των γιορτών, που όλος ο κόσμος τζογάρει στο μάξιμουμ;

Τα χρονια τα πρωτα του Λοττο και της νεας Ελληνικης επαναστασης των τυχερων παιχνιδιων (καθολου τυχερα δεν ειναι BTW) την ζωντανη εκπομπη της κληρωσης που γινοταν στο Περιστερι σε εναν τεως κινηματογραφο (την Ριβιερα διπλα στην Ελενα και νυν Μαρινοπουλο για οσους ξερουν) την σκηνοθετουσε ο διασημοτερος τοτε τηλεσκηνοθετης εκπομπων της ελληνικης τηλεοπτικης σκηνης με τεραστια γκαμα τετοιων εκπομπων και τηλεπαιχνιδιων στο βιογραφικο του.

Μου ειχε εκμυστηρευτει λοιπον οτι οταν ειδε με τα ματακια του την διαδικασια κληρωσης απο ολες τις πλευρες ζητησε να βγει το ονομα του απο τους τιτλους της εκπομπης για να ειναι ηρεμος οτι δεν θα μπλεξει νομικα αν και οποτε συμβει καμια " ατυχια" ....

Ελα βγάζει μάτι η απάτη.

Και καλά η κλήρωση.

Που πάνε τελικά τα λεφτά δεν ξέρω.

Δεν είδα κανένα να πει οτι κέρδισε.

Re: Απάντηση: Τυχη , τζακ ποτ και απατεωνες

Ελα βγάζει μάτι η απάτη.

Και καλά η κλήρωση.

Που πάνε τελικά τα λεφτά δεν ξέρω.

Δεν είδα κανένα να πει οτι κέρδισε.
Αρχίζω απο εδώ εγώ ξέρω αρκετούς , η δουλειά βλέπεις, εσύ άλλωστε θα το έλεγες;;;;; επειτα δείτε λίγο των αριθμό στηλών και κάντε την αναγωγή , δείτε το καλοκαίρι τι γίνεται , τέλος δεν διαβάσατε ποτέ για την υποχρέωση του οργανισμού για επιστροφή των αδιαθέτων κερδών ;;;
Τέλος πάντων πιστέψτε οτι οτι νομίζεται αλλά αν έχετε αποδείξεις για το αντίθετο κάντε μια επίσκεψη στον εισαγγελέα θα γίνεται και πλούσιοι αν δικαιωθείτε , αλλά αφήστε να ξέρω καλύτερα....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τυχη , τζακ ποτ και απατεωνες

Αρχίζω απο εδώ εγώ ξέρω αρκετούς , η δουλειά βλέπεις, εσύ άλλωστε θα το έλεγες;;;;; επειτα δείτε λίγο των αριθμό στηλών και κάντε την αναγωγή , δείτε το καλοκαίρι τι γίνεται , τέλος δεν διαβάσατε ποτέ για την υποχρέωση του οργανισμού για επιστροφή των αδιαθέτων κερδών ;;;
Τέλος πάντων πιστέψτε οτι οτι νομίζεται αλλά αν έχετε αποδείξεις για το αντίθετο κάντε μια επίσκεψη στον εισαγγελέα θα γίνεται και πλούσιοι αν δικαιωθείτε , αλλά αφήστε να ξέρω καλύτερα....

Μιας και ξέρεις καλύτερα, κάνε ένα κόπο να σχολιάσεις και την τυχαία επαναληψιμότητα που αναφέρει το άρθρο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τυχη , τζακ ποτ και απατεωνες

Μιας και ξέρεις καλύτερα, κάνε ένα κόπο να σχολιάσεις και την τυχαία επαναληψιμότητα που αναφέρει το άρθρο.
Μα το έγραψες μόνος σου, τυχαία επεναλυψημότητα , άλλωστε έχει διαφορά το 2 ή 3 ή9 τζακ ποτ δε νομίζεις .Για να μη μακρηγορώ και επειδή ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ σχεδόν τέτοια εποχή ( άραγε γιατί όχι τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ ;;; ) ανοίγει τέτοιο νήμα , τα έχω ξαναγράψει στο περσινό νήμα , ψάξτε το....

Last edited:
Κι άλλο ΤΖΑΚ ΠΟΤ στο ΛΟΤΤΟ , βάλτε τώρα που γυρίζει λέμε.....

Μα το έγραψες μόνος σου, τυχαία επεναλυψημότητα , άλλωστε έχει διαφορά το 2 ή 3 ή9 τζακ ποτ δε νομίζεις .Για να μη μακρηγορώ και επειδή ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ σχεδόν τέτοια εποχή ( άραγε γιατί όχι τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ ;;; ) ανοίγει τέτοιο νήμα , τα έχω ξαναγράψει στο περσινό νήμα , ψάξτε το....

Μία απλή ερώτηση: Εάν τυχόν - λέμε τώρα - συμβαίνει κάτι, θα το γνώριζαν όλοι οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό ή ίσως ελάχιστοι?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τυχη , τζακ ποτ και απατεωνες

Όταν κάτι γίνεται συχνά, η πιθανότητα του τυχηρού μειώνεται. Αυτό λέει η κοινή λογική. Το ότι είναι διαφορετικός ο αριθμός των τζακ-ποτ δεν λέει από μόνο του κάτι. Όχι, δεν μπορώ να αποδείξω τίποτα, αλλά, ορισμένα πράγματα κάνουν κρα....

Απλώς, τη γνώμη μου λέω.

Μία απλή ερώτηση: Εάν τυχόν - λέμε τώρα - συμβαίνει κάτι, θα το γνώριζαν όλοι οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό ή ίσως ελάχιστοι?
Είναι πολλοί που εμπλέκονται στη διαδικασία , που είναι ανοικτή και για το κοινό,θα είχε γίνει μεγάλος ντόρος...
Σύνολο Στηλών : 3.770.477 ΜΟΝΟ στη σημέρινή κλήρωση με τόσα λεφτά , τα σχόλια δικά σας...

ΛΟΤΤΟ

7.000.000 τουλάχιστον θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 02/01/2011 μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε κατά τη σημερινή διαλογή της 1145ης κλήρωσης του ΛΟΤΤΟ.
Επίσης, στη 2η κατηγορία (5+1) βρέθηκαν δύο τυχερά δελτία που κερδίζουν από 50.000,00. Τα εν λόγω δελτία παίχτηκαν στα πρακτορεία 335029 της κας ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗΣ στην ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ ΚΥΠΡΟΥ και 335014 του κου ΚΑΝΙΟΥ ΤΑΚΗ στη ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ.

Κάπου πήρε το μάτι μου κάτι για μπόνους προς όλους τους υπαλλήλους του ΟΠΑΠ, όποτε "πέφτει" τζακ-ποτ... :chinscratch:

σήμερα είπαν στις ειδήσεις ότι την περασμένη εβδομάδα στη Νάπολι εγινε το εξής κουφό.
Η αυτόματη μηχανή που βγάζει τυχαία δελτία έβγαλε στη σειρά 2 ίδια τα πήραν δυό άτομα (ίδιο πρακτορείο) και κέρδισαν το δεν ξερω ποιό συνεχές τζακ ποτ, 72 εκατομύρια.
1/620.000.000 πιθανότητα.