Τυχη , τζακ ποτ και απατεωνες

Έχω σταματήσει χρόνια να παίζω και ο λόγος ήταν αυτός !
Ας ψάξουν αλλού για κορόιδα.
Το ίδιο συμβαίνει και στα καζίνο.
Εάν καμιά φορά πάω ξέρω την τύχη μου γι’ αυτό παίρνω μαζί μου μόνο όσα θέλω εγώ να χάσω κάνω την πλάκα μου και γεια σας.

Μα αν θυμάμαι καλά,όλοι οι συνδυασμοι στο Τζόκερ για να τους παίξεις και να σου κάτσει 100% είναι πάνω απο 15.000.000 στήλες.
Επομένως εαν εχουν παιχτεί όπως λέει και ο Κώστας παραπανω 3 και κατι εκατομύρια στήλες,επόμενο είναι να εχει καλυφθεί μονο το 1/5 του αριθμού των στηλών και μεγάλη πιθανότητα για Τζακ-Ποτ.
Ασε που απο της στήλες που παίχτηκαν,το 1/3 μπορεί να είναι ιδιες,καθώς μπορεί να εχουν παιχτεί ξανα,απο διαφορετικούς παίχτες-δελτία.

Re: Απάντηση: Τυχη , τζακ ποτ και απατεωνες

Μα αν θυμάμαι καλά,όλοι οι συνδυασμοι στο Τζόκερ για να τους παίξεις και να σου κάτσει 100% είναι πάνω απο 15.000.000 στήλες.
Επομένως εαν εχουν παιχτεί όπως λέει και ο Κώστας παραπανω 3 και κατι εκατομύρια στήλες,επόμενο είναι να εχει καλυφθεί μονο το 1/5 του αριθμού των στηλών και μεγάλη πιθανότητα για Τζακ-Ποτ.
Ασε που απο της στήλες που παίχτηκαν,το 1/3 μπορεί να είναι ιδιες,καθώς μπορεί να εχουν παιχτεί ξανα,απο διαφορετικούς παίχτες-δελτία.
Στο Τζοκερ είναι περίπου 24,000,000 στήλες , στο λόττο είναι τόσες αλλά και τα απλά μαθηματικά τα κάναμε σίριαλ....

Άλλωστε στον οργανισμό είναι "χαζοί " να "χτυπάνε " τα παιχνίδια με το 20 % επι του συνολικού τζίρου , άρε αθάνατε έλληνα.

οκ,υπαρχει κι ο Αι Βασιλης,απιστοι που δεν δεχεστε την τυχαιοτητα των αγνων αυτων παιγνιων...
ντροπη και αισχος,πονηροι Ελληνες!

Παντως εμπορικα δεν το θετουν σωστα απο τον ΟΠΑΠ.

Πρεπει να το καθιερωσουν το τζακποτ και επικοινωνιακα και να το διαφημιζουν σταθερα οχι οποτε "καθεται" .

Να κανει ο κοσμος τα κουμαντα του.

Να λενε το πρωτοχρονιατικο τζακποτ μοιραζει εκατομυρια :D

Tα στοιχεία είναι του 2008
από οτι γνωρίζω το χάσμα από τον δευτερο μεγάλωσε το 2009 και 2010
Ο ΟΠΑΠ ειναι και στις 50 της Ευρώπης.
Η οικογένεια Βαρδινογιαννη και ο Κόκαλης δεν βγήκαν τυχαία απο παράγοντες...αλλού είναι το χρήμα.
Και τα καζίνο...σταθερά κέρδη
Βαλτε το κέρδος του κράτους απο τσιγάρα, βενζίνες, τζόγο, ΔΕΚΟ....:BDGBGDB55:
Ειναι πολλά τα λεφτά Αρη:flipout:

Attachments

• ContentSegment_12342682$W1000_H0_R0_P0_S1_V1$Jpg.jpg
    ContentSegment_12342682$W1000_H0_R0_P0_S1_V1$Jpg.jpg
    116.6 KB · Views: 47
30/12/2010
ΤΖΟΚΕΡ

Ένα τυχερό δελτίο βρέθηκε κατά τη σημερινή διαλογή της 1145ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ, το οποίο φέρει μια επιτυχία στην 1η κατηγορία (5+1) η οποία κερδίζει το ποσο των 10.000.000 και μια επιτυχία στη 2η κατηγορία (5άρια) η οποία κερδίζει το ποσο των 85.693,86. Το εν λογω δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο 35194 του κου ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΠΕΤΡΟΥ στη ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ.

Επίσης, στη 2η κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν επιπλέον επτά δελτία που κερδίζουν από 85.693,86. Τα εν λόγω δελτία παίχτηκαν στα πρακτορεία: 32038 της κας ΧΙΟΚΤΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑΣ στο ΒΟΛΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, 13183 του κου ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΩΜΑ στην ΑΘΗΝΑ, 18471 της κας ΚΟΝΤΟΡΙΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ, 35257 του κου ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΠΑΥΛΟΥ στα ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ ΚΥΠΡΟΥ, 27019 της κας ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΥ ΑΝΝΑΣ στα ΓΑΖΑΤΙΚΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, 15418 του κου ΚΟΥΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ στην ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΤΤΙΚΗΣ και 35086 του κου ΦΑΝΤΗ ΝΕΟΦΥΤΟΥ στη ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΥΠΡΟΥ.

Το ποσό που θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 2/01/2011 είναι είναι 3.000.000 τουλάχιστον.
<< επιστροφή
<< περισσότερα δελτία τύπου παιχνιδιών
page top

Τι λες βρε, αφού το τυχερό δελτίο που κέρδισε στη 1η κατηγορία, λέει ότι παίχτηκε στη ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ

Στον ΟΠΑΠ κρατάνε στοιχεία σε excel απ´ όλες τις κληρώσεις. Πέρισυ νομίζω που είχα ασχοληθεί με τα πρωτοχρονιάτικα δεν είδα να συμβαίνει κάτι διαφορετικό σε σχέση με τον υπόλοιπο χρόνο. Έχουμε κατά τη διάρκεια του χρόνου άφθονα τζακ ποτς οπότε γιατί να μην έχουμε και την πρωτοχρονιά.

Τα λεφτά δεν πήγαν στον εξωτερικό αλλα στην Κύπρο όπου παίζονται επίσης τα τυχερά του οπαπ.