Τυφλό Συγκριτικό DAC

πολλα οφ τοπικ βλεπω. ας ειναι.

Ε...Σβήστα!

ενα βραδακι θα κανουμε μυστικο τυφλο: μαυρο βουβαλι by Alex Versus Cary made by Dolfon's best friend.

Τ´ακούσαμε, δεν τ´ακούσαμε?

Το Cary στο τέλος, έπαιξε μακράν καλύτερα σε σχέση με ότι είχε ακουστεί μέχρι εκείνη τη στιγμή..

οι συμμετεχοντες θα ερθουν με μαυρες περουκες (χορηγια μελους) για να μην ειναι αναγνωρισιμοι.

Δηλώνω συμμετοχή από τώρα! Έχω να βγω σε φωτογραφία με μαλλιά κάτι χρόνια!

Ε...Σβήστα!

Τ´ακούσαμε, δεν τ´ακούσαμε?

Το Cary στο τέλος, έπαιξε μακράν καλύτερα σε σχέση με ότι είχε ακουστεί μέχρι εκείνη τη στιγμή..

δεν μετραει ετσι που εγινε. καποιοι εχουν διαφορετικη αποψη. μπορει και να εχουν δικιο. το τεστ θα γινει α - β. 1 κομματι 3 εναλλαγες πηγης. μετα θα πει ο καθενας ποιο επαιζε καθε φορα. στην συνεχεια θα πιουμε.

αυτό ήτσν γενική διαπίστωση?

Προσωπική εκτίμηση, αλλά δεν νομίζω οτι οι γνώμες διίστανται..

στο τέλος δε μετράει....:smash:

Ισα-ίσα, εκεί που έχεις μπουχτήσει και κουραστεί, μπαίνει το Cary
και αλλάζεις διάθεση..

προφανώς βρε....
μόνο που δεν είχαν ψηφοδέλτια...είχαν τελειώσει...:music-smiley-005:

Οχι βρε!..Το Cary ήταν εκτός του διαγωνιστικού μέρους..

Όχι αλλά αν δεν το πουν ο Βλάσσης δεν θα ξανακαλέσει κανέναν σπίτι του.

μεγα λαθος. δεν εχω καψουρα με κανενα μηχανημα.
ουτε να επιβεβαιωσω τις επιλογες μου ενδιαφερομαι.
οτι αρεσει σε εμενα δεν αρεσει υποχρεωτικα σε αλλους.
ειμαι υπερ του κοινωνικου χαι-ενδ. αυτος ειναι ο σκοπος της παρουσιας μου στα φορα.

Ισα-ίσα, εκεί που έχεις μπουχτήσει και κουραστεί, μπαίνει το Cary
και αλλάζεις διάθεση..

ναι....καλά...
Σαν χτες που άκουσα διακόσες φορές το "πάρε 5" και μετά άκουσα στην τιβί το "θα σε πάρω να φύγουμε" και είπα.....αααααχ.....γλύτωσα :damnyou:

Απάντηση: Re: Τυφλό Συγκριτικό DAC

ναι....καλά...
Σαν χτες που άκουσα διακόσες φορές το "πάρε 5" και μετά άκουσα στην τιβί το "θα σε πάρω να φύγουμε" και είπα.....αααααχ.....γλύτωσα :damnyou:

To sample No2 είναι πιο κοντά στο πρωτότυπο, μετά "έσπασα" το doc και κατά σύμπτωση αυτό ήταν το dac που περίμενα :damnyou:

μεγα λαθος. δεν εχω καψουρα με κανενα μηχανημα.
ουτε να επιβεβαιωσω τις επιλογες μου ενδιαφερομαι.
οτι αρεσει σε εμενα δεν αρεσει υποχρεωτικα σε αλλους.
ειμαι υπερ του κοινωνικου χαι-ενδ. αυτος ειναι ο σκοπος της παρουσιας μου στα φορα.

:grinning-smiley-043