Τυφλό Συγκριτικό DAC

εαν δεν υπαρχει και βουβαλι, συγκριτικο δεν θα γινει. αλλωστε ο Αλεξανδρος ειναι μεσα με το βουβαλι του.

ευχαριστω για τις ευχες.
συμμετοχες ελευθερες αν δεν υπαρχει προβλημα με την διοικηση....
Σαββατο πρωι ειναι μια πρωτη ιδεα.

Βλάση φτιάξε λίστα!
έως τώρα ο Αλέξανδρος με το βουβάλι και γω με το wolfson (μαμά)...

Καλό θα ήταν να υπάρξει συμμετοχή και σε αυτό το νήμα και ταυτόχρονα να δούμε το θέμα χαλαρά...
...δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα παιδιά... ας έχει κάποιος άλλος μια πιο επιτυχημένη ή γενικά καλύτερη επιλογή... για μηχανάκια μιλάμε!

...ας δείξουμε αυτοσυγκράτηση όλοι! μόνο κερδισμένοι μπορεί να βγούμε και από αυτή τη προσφορά στέγης και μηχανημάτων...

captain please βοήθησε και αυτήν την προσπάθεια!:a0210:

Βλάσση, επειδή είπες πως δεν έχεις ντακ, άρα δεν παίζεις από pc, συνεπώς θα το συνδέσουμε στο player σου, για πες τί ψηφιακές εξόδους έχει?

Για το επομενο Σαββατο το πρωι εκτος εαν συμπιπτει με κατι αλλο που δεν γνωριζω οποτε το αλλαζουμε.

Re: Απάντηση: Τυφλό Συγκριτικό DAC

Βλάσση, επειδή είπες πως δεν έχεις ντακ, άρα δεν παίζεις από pc, συνεπώς θα το συνδέσουμε στο player σου, για πες τί ψηφιακές εξόδους έχει?

εχω laptop. μας κανει?

Εγώ μπορώ να φέρω ένα μικρό κινεζάκι με λαμπάτο buffer, 'μαμά' φυσικά, απλά μέσα σε σιδερένιο κουτί : http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1033102&postcount=149

Dalanik wolfson (μαμά)
exp4nder βουβαλι
Caraudiotest ακροατης
wind ακροατης

Για το επομενο Σαββατο το πρωι εκτος εαν συμπιπτει με κατι αλλο που δεν γνωριζω οποτε το αλλαζουμε.

Αν κ είχα δηλώσει συμμετοχή κ δεν μπήκα στην σχετική λίστα, το σάββατο είναι ημερομηνία που δεν με βολεύει...μάλλον θα βάλω πλώρη προς άλλες πολιτείες...:marchmellow:

Αν κ είχα δηλώσει συμμετοχή κ δεν μπήκα στην σχετική λίστα, το σάββατο είναι ημερομηνία που δεν με βολεύει...μάλλον θα βάλω πλώρη προς άλλες πολιτείες...:marchmellow:

Χίλια συγνώμη Μιχάλη, εγώ πήρα τον Bλάση στο λαιμό μου!
Σε ξέχασα και μάλλον βασίστηκε στο post μου!

Sorry!

:grinning-smiley-043

baston87.gif
:flipout: -bye-

Αν σας ενδιαφερει, μπορω να σας δωσω να συγκρινετε και ενα benchmark.
Δεν θα ειμαι εγω, αλλα αν θετε να το δωκω σε καποιον.

Re: Απάντηση: Τυφλό Συγκριτικό DAC

Μιχαλη ειλικρινα συγγνωμη, δεν το προσεξα καθολου.
Φυσικα και εισαι μεσα !!!

Θα επανελθω απο Δευτερα για τις λεπτομερειες λογω εορτης και Σαββατοκυριακου.
Επισης θα προσπαθησω να παω αυριο στον Ανδρεα για να παρω ιδεες.
Θα σας δω εκει ελπιζω.
Επισης ειναι πιθανον να εχουμε αναμεσα μας κορυφαιο ειδικο στα τυφλα τεστ.....

Απο Δευτερα λοιπον.