Τυφώνας

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τυφώνας

Και ειναι λογικο να μπεις ενω κινδυνευεις με πλημμυρες σε υπογειο ? Για ολα τα αλλα οκ αλλα σε πλημμυρα ?

το acton είναι αρκετά πιο πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Από ότι είδα πέρασε "ξώφαλτσα" από το μασατσούσετς.

Ανάμεσα από Washigton-NY πέρασε ο πυρήνας.

Απάντηση: Re: Τυφώνας

Με την αδερφή σου επικοινώνησες Στέργιο? Όλα καλά?

Ακόμα όχι, δεν έχουν τηλέφωνα και ρεύμα προς το παρών.

Θα περιμένω να ξημερώσει και θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω.

Ρευμα δεν εχουν αλλα εχουν ....καρχαριες !!

F1A38C3A5DC7246ABF7536E8F5001D23.jpg

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι καρχαρίες κάνουν… βόλτα σε δρόμους του Νιου Τζέρσι, που πλήττεται από τον τυφώνα Σάντι.

Συγκεκριμένα, ένας καρχαρίας απαθανατίστηκε έξω από την αυλή ενός σπιτιού κοντά στην παραλία Brigantine του Νιου Τζέρσι.

Εχει γινει μεγαλη ζημια σε ολοκληρη την βορειοανατολικη ακτη.
Δεν ξερω για αριθμο θυματων αλλα οι ζημιες ειναι χειροτερες απο τις εκτιμησεις των media.
Εχω εναν ξαδελφο μου απο Αριζονα, που ΟΥΤΕ να τηλεφωνησει μπορει, ΟΥΤΕ να πεταξει με αεροπλανο εκει περα.
Οι δρομοι για να μπεις ΜΕΣΑ στις πληγεισες πολιτειες ειναι ... φρουρουμενες απο στρατο και πολιτοφυλακη.
Ανεφοδιασμος και αποκατασταστη ζημιων ΔΕΝ καλυπτεται απο μεσα ενημερωσης (!!!!!!!)
Φοβουνται looting, παντου !

(τουλαχιστον ... σιωπησε ο ναος του χρηματος της Wall Street ... ουδεν κακον αμιγες καλου)

μμμ ίσως την πήρε ο αέρας... τι να σου πω! :flipout:

Άλλη μια τρομακτική!!!
και σε αυτή δεν έχω ελέγξει την αυθεντικότητά της όμως.

fake-hurricane-sandy-photo-cat.jpg

AMAN!

Βρε Data, βάλε και καμιά προειδοποίηση ρε παιδί μου!
Είμαστε και σε ηλικίες επικίνδυνες για έμφραγμα!

Don’t worry
Πήγε να πάρει την δάδα, θέλει να την βάλει πάλι στο σήμα της νουνου
Κάποιοι λένε ότι έτσι ξεκίνησε ο σαντι

Χθες μιλαγαμε με φίλο που μένει στο Μανχάταν,
το νέρο πέρασε δύο ορόφους!!!!
Ητανε στον τρίτο και εβλεπε να ανεβαινει, να ανεβαίνει...τα είχε κάνει πάνω του, οπως μου ελεγε μεταξυ σοβαρού και αστείου.

Με το χαλάζι στη Μανδρα....δεν ειναι τόσο το χαλαζι το προβλημα όσο τα αυτοκίνητα!!!
εκει είναι αραγμένα σχεδόν ολα όσα εισέρχονται καινούγια στην Ελληνική αγορά μέχρι να εκτελωνιστούν
είναι τα τελωνεία....

Βραβευμένος μετεωρολόγος δηλώνει: «Ο τυφώνας Sandy είναι κατασκευασμένος»!
Ο Μετεωρολόγος Scott Stevens δηλώνει σε συνέντευξη στον Alex Jones ότι αυτός και άλλοι συνάδελφοί του μετεωρολόγοι θεωρούν...
τελείως αφύσικη την δημιουργία καθώς και την πορεία που ακολουθεί ο τυφώνας Sandy!
Επιβεβαιώνει επίσης ότι η τεχνολογία μετατροπής καιρού υπάρχει στις ΗΠΑ από τη δεκαετία του 1960 και σήμερα έχει τελειοποιηθεί.

pentapostagma.gr

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.