Τζιμάνια τα φώτα σας

nikolaosgeo

New member
24 July 2012
13
Ετοιμάζομαι να μπω στο νεο μου σπίτι σιγα σιγα και θα θελα να πάρω tv και να πλαισιώνεται με ενα σύστημα με ηχεία που να δίνει καλύτερο ήχο στις ταινίες που να μπορεί και να χρησιμοποιηθεί και για μουσική σε κανα παρτάκι αν είναι εφικτό και να μπορεις να συνδεθεις wifi θυρες usb Που να διαβαζουν αρκετα type of format. Το κασέ είναι 600-800 Ευρώ τι προτείνεται . Λεπτομέρειες που ίσως χρειαστέιται , το σαλόνι σύνολο είναι 35 τμ η απο σταση τοθ καναπέ απο τη θεση της tv 2-2,5, προηγουμενη εμπειρία είχα σε LCD philips 32 amblight 32pfl γενικά δεν είμαι και πολυ ψαγμένος με χρώματα και τετοια που διαβάζω ουτε εχω προτιμηση Plasma ή Lcd με ενδιαφερει μια τιμια σχεση Value for money . Σας ακούω..........alania

υγ θελω να βλεπω την Αεκαρα με καλη ανάλυση : ))

Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος στη χρήση της τηλεόρασης και στο φωτισμό του χώρου σου...

Θα έχω κύριο φωτισμό αλλα και κρυφό(ledotainia perimetrika) συνεπώς μπορώ να έχω επιλογές στη φωτεινότητα του δωματίου......η χρήση είναι για τηλεοπτικό-ταινίες -ποδόσφαιρο.

Last edited:
Μέχρι τα 800 ευρώ καλή επιλογή είναι η Samsung F6500. Αν θα βλέπεις περισσότερο HD παρά SD (τηλεοπτικό κυρίως) μπορείς να δεις και κάποιες plasma στις 50", εφόσον όπως λες είναι ρυθμιζόμενος ο φωτισμός του χώρου σου.

Re: Απάντηση: Τζιμάνια τα φώτα σας

Maik μήπως είναι μεγάλη η 50'' όμως για τον χώρο ( να μη στρίβω και το κεφάλι δεξια αριστερά για να διαβάζω τους υπότιτλους...: ) )

Σε ευχαριστώ Yperion οσο αφορά και σύστημα ήχου έχεις κάποια πρόταση με μπάρα ήχου ή δυο ηχεία(δικάναλος λέγεται? δε ξέρω) ή ,περισσότερα γύρω γύρω. Απο τις προτάσεις σου πάντως και οι τρείς μα αρέσουν To brand βέβαια της panasomic μου φαίνεται πιο respect λίγο...