U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά στο δρόμο ...

Απάντηση: Re: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά στο δρόμο ...

τι να τσιμπήσεις? κουβέντα κάνουμε εδώ...
τσιμπήματα έξω από δω...

καταλάβαμε-bye-

Eξαιρετική παρουσιαση στην σημερινη Καθημερινή που αναπαράγει άρθρο τού Observer(εγκυρότατος)που τούς θάβει κανονικά.Εννοώ για τις τωρινες τους εμφανισεις,γιατι εμένα παλιοτερα μού άρεσαν.
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_civ_1_26/07/2009_323205

"Ο γιγαντισμός των σκηνικών εφέ απειλεί το καλλιτεχνικό μέγεθος των U2" όντως...

Υπάρχουν πολλά video αναρτημένα στο YouTube για του λόγου το αληθές. Σε λίγο θα τα ανεβάσω στην αντίστοιχη κατηγορία... των video clips!

Κατά τα άλλα ο Μιχάλης Κορ. αύριο θα είναι στη τελευταία συναυλία στο Δουβλίνο (οι άλλες ήταν απλώς πρόβες όπως λέν χαρακτηριστικά οι U2!), όπου το μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας θα πυρπολήσει για άλλη μια φορά τα πλήθη.

Άντε βρε και κάπια στιγμή να τους ξαναδούμε και μείς!

Μιχάλη σε ζηλεύουv πολύ, πάρα πολλοί... Να το χαρείς όσο πάει φίλε...

Re: Απάντηση: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά στο δρόμο ...

Πάει Γαύρος στην Συναυλία(:award:) και Βάζελος ζουλεύει...:flipout::flipout:

Σπύρο προχτές στη λαϊκή είχε κάτι βερυκοκάκια μια σταλιά...
Τρώγονται ρε συ? Άμα ξαναδώ να πάρω?:guitarist:

Κανένας δεν τσιμπάει. Απόψεις λέμε.
Όποιος τη βρίσκει με τους τύπους καλά κάνει. Αλλά μέχρι εκεί.

Φουκαριάρηδες μη φαν δεν υπάρχουν. Να το φιλτράρεις την επόμενη Jazznote.:grandpa:

To νήμα υπο το πρίσμα των μεταγενέστερων εκατέρωθεν εξηγήσεων είναι και πάλι ενδιαφέρον και γόνιμο. Χαρά μου!

Θα είναι δε μεγελήτερη η χαρά μου αν οι συναυλιάζοντες μας εκθέσουν τις εμπειρίες τους από τις συναυλίες που παρακολούθησαν.

Προσωπικά, ο φουκαριάρης (το εννοώ...), μου τρέχουν τα σάλια. Οι "τζούρες" από Βloody Sunday under the Claw και σε καταπράσινο φόντο εξάπτουν την φαντασία μου...

:grinning-smiley-043 :music-smiley-006::Banane0::ADFADF1:

Φουκαριάρηδες μη φαν δεν υπάρχουν.

Τζιμ, προπάντων οι μανάδες μας:grandpa::flipout::flipout::flipout:

ήρθαν τα χθεσινάρια που τη βρίσκουν με τα φλωροσυγκροτηματάκια και μετά από εκεί άλλον ουκ έτερον, να μας πουν και φουκαράδες... κατάλαβες?

p.s. η απεγνωσμένη χρήση της συγκεκριμένης λέξης εμένα μου λέει πολλά πάντως... για να μην νομιστεί ότι δεν παίρνουμε χαμπάρι μερικούς μερικούς-bye-
για κάντε μια έρευνα με τις ip εκεί στα εργαστήρια να δούμε...

Κανένας δεν τσιμπάει. Απόψεις λέμε.
Όποιος τη βρίσκει με τους τύπους καλά κάνει. Αλλά μέχρι εκεί.

Φουκαριάρηδες μη φαν δεν υπάρχουν. Να το φιλτράρεις την επόμενη Jazznote.:grandpa:
Η συναυλιακη Ελλαδα ειναι ΠΟΛΥ φουκαριαρα αγαπητε μου οπως και οι φανς , σε σχεση με την συναυλιακη Ευρωπη . Ξερεις.. εννοουσα και αυτο . Dalanik .. walk on !! Aαα και καπνιζω αφιλτρα.

Re: Απάντηση: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά στο δρόμο ...

To νήμα υπο το πρίσμα των μεταγενέστερων εκατέρωθεν εξηγήσεων είναι και πάλι ενδιαφέρον και γόνιμο. Χαρά μου!

Θα είναι δε μεγελήτερη η χαρά μου αν οι συναυλιάζοντες μας εκθέσουν τις εμπειρίες τους από τις συναυλίες που παρακολούθησαν.

Προσωπικά, ο φουκαριάρης (το εννοώ...), μου τρέχουν τα σάλια. Οι "τζούρες" από Βloody Sunday under the Claw και σε καταπράσινο φόντο εξάπτουν την φαντασία μου...

:grinning-smiley-043 :music-smiley-006::Banane0::ADFADF1:

πες μας και για τον φουκαρά που αγαπάει τον Bono μια λέξη καλέ, κατευθείαν στη γονιμότητα πια...:antlers:

Απάντηση: Re: Απάντηση: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά στο δ

πες μας και για τον φουκαρά που αγαπάει τον Bono μια λέξη καλέ, κατευθείαν στη γονιμότητα πια...:antlers:

Mouk μπορεί εσύ να κρύβεσαι πίσω από τις λέξεις (εννοώ ότι εκφράζεσαι με μισόλογα) αλλά εγώ δεν μπορώ να το κάνω! Δυστυχώς δεν μου το έχουν μάθει αυτό... Κατά τα άλλα αν έχεις όρεξη για γόνιμη κουβεντούλα εδώ είμαστε (φουκαράδες και μη).

Φιλικά
Νίκος

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά σ

Mouk μπορεί εσύ να κρύβεσαι πίσω από τις λέξεις (εννοώ ότι εκφράζεσαι με μισόλογα) αλλά εγώ δεν μπορώ να το κάνω! Δυστυχώς δεν μου το έχουν μάθει αυτό... Κατά τα άλλα αν έχεις όρεξη για γόνιμη κουβεντούλα εδώ είμαστε (φουκαράδες και μη).

Φιλικά
Νίκος

Καταρχήν, όταν μου απευθύνεσαι κατά αυτό τον τρόπο σε υποχρεώνω να ξεχάσεις αυτόματα τα mouk και σια. Κατανοητό αυτό? Πάμε παρακάτω τώρα..

Τι εννοείς όταν γράφεις πως κρύβομαι πίσω από τις λέξεις με μισόλογα? Για γίνε ξεκάθαρος "μεγάλε" που ήρθες ουρανοκατέβατος να μας κάνεις υποδείξεις εδώ μέσα... τριών μηνών μέλος θα με συστήσεις στους φίλους μου σαν τι δηλαδή? Αντίθετα τα δικά σου δείγματα ως τώρα κρίνονται πολύ περίεργα και ύποπτα από πολύ κόσμο..
πολύ αέρα παίρνεις και θα πας για άλλα σύντομα.

εξηγήσου πάραυτα.

Last edited:
Φίλε Κώστα τα "mouk και σία" δηλώναν περισσότερο οικειότητα παρά ότι σου απευθύνομαι κάπως. Κατά τα άλλα αδυνατώ να σε παρακολουθήσω...

Αν θές κάποια απάντηση (σε οποιοδήποτε θέμα) ευχαρίστως είτε σε κοινή θέα είτε σε pm.

Φιλικά Νίκος

Ποιό τσεκάρισμα? Τι θες να πείς ακριβώς? Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω...

Κώστα είμαι εδώ και ότι θες στη διάθεσή σου. Μην παραλογίζεσαι!

Φιλικά Νίκος

Απάντηση: Re: Απάντηση: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά στο δ

Ορίστε?

Το "παραλογίζεσαι" πάει στο ότι οι ερωτήσεις σου, κατά τη γνώμη μου, ήταν παράλογες. Δεν ήταν προσωπικός χαρακτηρισμός. Κατα καιρούς μάλιστα παραλογίστικα (ίσως να το κάνω ακόμα) και εγώ και πολλοί άλλοι εδω μέσα...

Θέλεις να μάθεις κάτι άλλο φίλε μου ή τσάμπα γελοιοποιούμαστε τόσο καιρό?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά σ

Το "παραλογίζεσαι" πάει στο ότι οι ερωτήσεις σου, κατά τη γνώμη μου, ήταν παράλογες. Δεν ήταν προσωπικός χαρακτηρισμός. Κατα καιρούς μάλιστα παραλογίστικα (ίσως να το κάνω ακόμα) και εγώ και πολλοί άλλοι εδω μέσα...

Θέλεις να μάθεις κάτι άλλο φίλε μου ή τσάμπα γελοιοποιούμαστε τόσο καιρό?

Από εδώ και πέρα όταν θα μιλάς μαζί μου ή όταν θα αναφέρσαι σε μένα δεν θα περνάει πια το "δεν ξέρω, δεν κατάλαβα...". Όχι πετάμε κουβεντούλες και το βάζουμε στα πόδια για τις εντυπώσεις.
Γιατί τόσες φορές αυτό κάνεις. Και το κάνεις και με άλλους κιόλας, εκτός από μένα.
Λοιπόν, για να μην καταλήξεις κι εσύ στα Jumbo για καινούργιο μαγιώ όπως ο "φιλαράκος" σου προηγουμένως, λάβε τα παραπάνω σοβαρά υπόψη. Όχι από μένα φυσικά, αλλά από τους Διαχειριστές και τον κόσμο που παρακολουθεί, που έχουν διαπιστωμένα ορθότερη κρίση.

Να μάθω δεν έχω τίποτα από κανέναν που θεωρεί ότι γελοιοποιείται. Για να μας κάνεις να μάθουμε κάτι από σένα, καιρός να αλλάξεις χούγια.
Ελπίζω να συννενοηθήκαμε.

Δεν έχω να πώ και πολλά γι'αυτά που γράφεις, δυστυχώς δεν μπορώ να σε ακολουθήσω...

Και επειδή ώς γνωστό είμαι άνθρωπος της κολοτούμπας να σου πω ότι πραγματικά λυπάμαι αν συνέβαλα για να εκράζεσαι με αυτό το τρόπο.

Τέλος, αν δεν ενοχλώ, θα ήθελα να αναρωτηθώ τι πρέπει να γίνει ώστε ένα νέο μέλος του AVClub να μοιραστεί 2-3 απόψεις για τους U2, με όσους φυσικά έχουν ακόμη την όρεξη ...