U2 To μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής μας βγαίνει ξανά στο δρόμο ...

Ποσες και ποσες φορες ολοι που ασχολουνται με μουσικη και δει με τη ροκ, εχουμε βγαλει λαθος συμπερασματα για ενα γκρουπ και εναν καλλιτεχνη χωρις να εχουμε ακουσει τιποτα,αλλλα οταν ακουσουμε τη δισκογραφικη δουλεια τους εχουμε αλλαξει γνωμη;
πολλες φορες.
Δεν πιστςευω οτι υπαρχει ροκας που δεν εχει υποπεσει σε τετοιο φαουλ!
και εγω ειμαι μικρος (29αρης) ανηκα στην ανω κατηγορια και οι U2 ηταν ενα απο αυτα τα συγκροτηματα που δεν ειχα σε μεγαλη υποληψη.
αποφασισα να ακουσω ολη τη δισκογραφικη τους δουλεια (εκτος απο το πρωτο λαιβ under a.....)
και ω του θαυματος εγιναν απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα.
Οχι το αγαπημενο μου (αυτο ειναι οι Ρολινγκ Στοουνς) ,αλλα μεσα στα τοπ-5.

Δωρεάν συναυλία προγραμματίζουν οι U2 στο Βερολίνο

http://www.u2.com/news/title/historic-performance-at-berlins-brandenburg-gate

"Οι U2 πρωτοτυπούν και πάλι. Μετά την απευθείας μετάδοση της συναυλίας τους στην Καλιφόρνια μέσω του YouTube, οι διάσημοι Ιρλανδοί ρόκερς θα παραχωρήσουν συναυλία με δωρεάν είσοδο στο Βερολίνο, στις 5 Νοεμβρίου, εν όψει της 20ής επετείου από την πτώση του Τείχους.

Η συναυλία, στην Πύλη του Βρανδεμβούργου, συμπίπτει με την απονομή των Ευρωπαϊκών Μουσικών Βραβείων του ΜΤV, που θα γίνει την ίδια ημέρα στην Ο2 World Arena του Βερολίνου.

Σύμφωνα με το BBC, αποσπάσματα της συναυλίας θα μεταδίδονται ζωντανά στη διάρκεια της τελετής.

Εισιτήρια διατίθενται μέσω των ιστοσελίδων του συγκροτήματος και του MTV.
"

:SFGSFGSF:

Καλά και στη Θεσσαλονίκη πριν κάποια χρόνια τσάμπα ήταν η συναυλία :flipout:

(όχι για όλους βέβαια...:bigcry:)

Μεγάλη κίνηση από ένα μεγάλο συγκρότημα! :SFGSFGSF:

large.jpg

mtv-berlin2.jpg

Περίπου 10.000 άτομα παρακολούθησαν την δωρεάν μίνι συναυλία τους.

Το σετ τους ήταν :

One
Magnificent
Sunday Bloody Sunday (μαζί με τον Jay-Z)
Beautiful Day
Vertigo
Moment of Surrender

Ναι . Τους θεωρουσα πολυ νεροβραστους μεχρι που τους εδωσα την σημασια που τους επρεπε και τοτε ανακαλυψα την μαγεια στην μουσικη τους.

Ναι . Τους θεωρουσα πολυ νεροβραστους μεχρι που τους εδωσα την σημασια που τους επρεπε και τοτε ανακαλυψα την μαγεια στην μουσικη τους.

τους θεωρώ από τις καλύτερες μπάντες ever.
και το παράδοξο(?!) είναι πως ακόμα συνεχίζουν σε πολύ υψηλό επίπεδο.
να δούμε αν θα μπορέσουν να τους φέρουν στο επόμενο tour τους,.