U23D

Re: Απάντηση: Re: U23D

Διαφωνώ: κατά τη γνώμη μου, αυτό τον τίτλο τον αξίζουν μόνο οι Sonic Youth. Mε συνέπεια, ήθος και σε βάθος χρόνου. Με τουλάχιστον 5 εξαιρετικά άλμπουμ. Και με όλα τους τα υπόλοιπα σαφώς άνω του μετρίου.

Δεν ξέρω αν θα έβαζα μόνο τους Sonic Youth.
Υπάρχει κι ένας Nick Cave (αν αναφερόμαστε μόνο στους ακόμα ενεργούς).

Αλλά ποιον κοροϊδεύω; Οι Sonic Youth είναι περισσότερο του γούστου μου...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: U23D

Για μενα οι U2 ειναι μεσα στα 5-10 καλυτερα, εχουν καθολικη αποδοχη, τεραστιες πωλησεις, απιστευτες συναυλιες, διεισδητικοτητα στα κοινωνικα και ηλικιακα στρωματα, επιρροη και τελος, εχουν οπωσδήποτε αξιολογη καλλιτεχνικη αξια. Συνυπολογιζοντας ολα αυτα, θεωρω πως απεχουν αρκετα απο τον δευτερο...

Πέτρο δεν μπορώ να διαφωνήσω σε κάτι που είναι καθαρά θέμα γούστου. Kαλλιτεχνική επιρροή όμως Δεν έχουν: δεν δημιούργησαν δα και καμία Σχολή.
Απλά αξιοπρεπείς τους θεωρώ - και όχι πάντα. Και συχνά deja vu.
Οι τεράστιες πωλήσεις και η καθολική αποδοχή δεν συμπεριλαμβάνονται στα κριτήριά μου. Ούτε στην ζωή, ούτε στην τέχνη.
Δεν ζούμε πιά στην εποχή των Beatles και θεωρώ πως ο μέσος άνθρωπος έχει αλλάξει. Μάλλον προς το χειρότερο, if you ask me. ;)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: U23D

Πέτρο δεν μπορώ να διαφωνήσω σε κάτι που είναι καθαρά θέμα γούστου. Kαλλιτεχνική επιρροή όμως Δεν έχουν: δεν δημιούργησαν δα και καμία Σχολή.
Απλά αξιοπρεπείς τους θεωρώ - και όχι πάντα. Και συχνά deja vu.
Οι τεράστιες πωλήσεις και η καθολική αποδοχή δεν συμπεριλαμβάνονται στα κριτήριά μου. Ούτε στην ζωή, ούτε στην τέχνη.
Δεν ζούμε πιά στην εποχή των Beatles και θεωρώ πως ο μέσος άνθρωπος έχει αλλάξει. Μάλλον προς το χειρότερο, if you ask me. ;)

τελικα Κωστα οποιο συγκροτημα η καλιτεχνης εχει την καθολικη αποδοχη
πρεπει οποσδηποτε να μην συμπεριλαμβανενται στα ενδιαφεροντα σου ?

.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: U23D

τελικα Κωστα οποιο συγκροτημα η καλιτεχνης εχει την καθολικη αποδοχη
πρεπει οποσδηποτε να μην συμπεριλαμβανενται στα ενδιαφεροντα σου ?

.

είπα πως δεν θεωρώ καθοριστικό κριτήριο τη μαζική αποδοχή, Στέλιο.
είναι κάπως σαν τα blockbusters του Χόλιγουντ, για μένα...τα εισιτήρια που κόβουν, δεν μου λένε τίποτα ιδιαίτερο για την ποιότητά τους. και η συντριπτική πλειοψηφία των ταινιών που μου αρέσουν, "κατεβαίνουν" σε 2-3 βδομάδες λόγω έλειψης ενδιαφέροντος από μέρους του μεγάλου κοινού.

Last edited:
Απάντηση: Re: U23D

Ο ΟΣΦΠ.
Επειδή φοράει Κόκκινα ;)

Η μεγαλύτερη στον κόσμο όμως, φοράει Κόκκινα και Μαύρα :D

Επειδη πιστευω πως ηδη καταλαβες τι θελω να πω, νομιζω πως συνεννοηθήκαμε. Για το λογο που ο Ολυμπιακος ειναι η μεγαλυτερη ομαδα στην Ελλαδα, για τον ιδιο λογο οι U2 ειναι το μεγαλυτερο συγκροτημα των τελευταιων 30 ετων.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: U23D

οι U2 ειναι το μεγαλυτερο συγκροτημα των τελευταιων 30 ετων.

Καλά, δεν θα μαλώσουμε κιόλας για μία παλιο-κολοκυθόπιτα.:rolleyes:

Εξάλλου έχουν πάντα όλο τον καιρό μπροστά τους να βγάλουν ένα άλμπουμ υπέροχο και περίπλοκο όπως το "Blonde On Blonde" για παράδειγμα. :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: U23D

Εξάλλου έχουν πάντα όλο τον καιρό μπροστά τους να βγάλουν ένα άλμπουμ υπέροχο και περίπλοκο όπως το "Blonde On Blonde" για παράδειγμα. :ernaehrung004:

E, τώρα γίνεσαι μεγαλόψυχος!
Εύκολα θέματα τους βάζεις.. :ADFAD2: :flipout: