Uaral - Surrendered to the Decadence

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Uaral - Surrendered to the Decadence

Σαν είδος απ ότι είδα λέγεται Folk Doom Metal. Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό.

Ναι έτσι το έχουν ονομάσει και όσο τους ακούω τόσο πείθομαι ότι ξεχυλίζουν από ατόφιο συναίσθημα καθώς δεν λείπει η ομορφιά ακόμα και στα φωνητικά τους που ακούγονται κάπως άγρια και όχι πάντα, μόνο εκεί που θέλουν να δώσουν συναισθηματική έμφαση. Πως λέει κάποιος γνωστός 'βάρδος' στα υπόγεια είναι η θέα? Κάπως έτσι.
Σε αυτούς κανένα συναίσθημα δεν αιωρείται αλλά εκδηλώνεται άμεσα μέσω της μουσικής και της ερμηνείας του τραγουδιστή που δεν διστάσει καθόλου να τσαλακώσει τη φωνή του που είναι προέκταση της φιγούρας του.Τολμούν και το αποτέλεσμα είναι όπως σωστά είπατε καταπληκτικό.
Ψάξτε αν θέλετε και τους SOPOR AETERNUS & THE ENSEMBLE OF SHADOWS το The Lion's Promise και τόσα άλλα φανταστικά τους τραγούδια είμαι σίγουρη ότι θα ανταμειφθείτε αδρά.

ΥΓ. Να με συμπαθάτε για τις όποιες ορθογραφικές μου αβλεψίες κάτι πήρε το μάτι πιο πριν όταν σας απάντησα ξανά, γι αυτό το γράφω.

Άκουσα και τους empyrium για παράδειγμα το The Ensemble of Silence. Απιστευτο! Μια άλλη πρόταση, καποια στιγμή θα βάλω κάποια video στην ανάλογη μουσική υποκατηγορία.

Θα ψάξω οπωσδήποτε. Ένα δειγματάκι βλέπω ήδη στο κλιπ της ημέρας.

ΥΓ Ελπίζω ο πληθυντικός να μην είναι για μένα

ΥΓ. Για σας ήταν, αλλά υπόσχομαι μετά από αυτή μου την απάντηση να χρησιμοποιήσω ενικό ευγενείας κι όχι τον 'τύποις' πληθυντικό.

Re: Απάντηση: Uaral - Surrendered to the Decadence

Θα ψάξω οπωσδήποτε. Ένα δειγματάκι βλέπω ήδη στο κλιπ της ημέρας.

ΥΓ Ελπίζω ο πληθυντικός να μην είναι για μένα

Για σένα είναι...σε είδε αξούριστο η κοπέλα και πανικοβλήθηκε....:BDGBGDB55:

Αριάδνη καλή διαμονή-bye-

Κάθε μέρα είναι μια αποκάλυψη σε αυτό το forum, δεν τολμάω να λείψω δυο μέρες και γυρνώντας με περιμένει παρουσίαση metal (whatever metal) δίσκου από νέο μέλος, γυναίκα, με χόμπυ το σκάκι...

Καλώς ήρθες και από μένα.

Κάθε μέρα είναι μια αποκάλυψη σε αυτό το forum, δεν τολμάω να λείψω δυο μέρες και γυρνώντας με περιμένει παρουσίαση metal (whatever metal) δίσκου από νέο μέλος, γυναίκα, με χόμπυ το σκάκι...

Καλώς ήρθες και από μένα.

Δηλαδή σας πρόλαβαν τα γεγονότα σαν να λέμε? Καλώς σας βρήκα.
Ναι μου αρέσει πάρα πολύ το σκάκι αφού και μερικές φορές παίζω μόνη μου για να δω αν μπορώ :hahaha:να με κερδίσω. Δεν υπάρχει καλύτερο πνευματικό άθλημα και πιστεύω αν οι πολιτικοί μας γενικότερα έπαιζαν σκάκι τα πράγματα για την Ελλάδα θα ήταν καλύτερα.
Επίσης δεν είναι υπέροχο η βασίλισσα να κάνει τα πάντα για τον βασιλιά της? Αυτό κι αν θα έπρεπε να ισχύει στη ζωή συχνότερα.
Η αλήθεια είναι ότι έχω κάποια δική μου :grandpa: φιλοσοφία για το σκάκι.

Last edited by a moderator:
[...]
Επίσης δεν είναι υπέροχο η βασίλισσα να κάνει τα πάντα για τον βασιλιά της? Αυτό κι αν θα έπρεπε να ισχύει στη ζωή συχνότερα.
[...]

Πας να κάνεις φαν κλαμπ με τέτοιες δηλώσεις...:antlers:

Πας να κάνεις φαν κλαμπ με τέτοιες δηλώσεις..:antlers:.

Απλά γράφω ό,τι σκέφτομαι, δεν με ενδιαφέρει το φαν κλαμπ, αλλά να κάνω κάποιους ανθρώπους χαρούμενους μέσω της μουσικής αυτό είναι κάτι. Εδώ ούτε facebook δεν έχω να σκεφτείς :antlers:

Καλώς ήρθες και από 'μένα Αριάδνη.!!

Προσωπικά σε ευχαριστώ για το συγκρότημα που μας παρουσίασες.Ακούω σχεδόν 20 χρόνια metal και μετά την παρουσίαση σου και ψάχνοντας λίγο τραγούδια τους,έστειλα ένα e-mail σε φίλο με τον αυθόρμητο τίτλο ''Πόσα χρόνια έχεις να ακούσεις καλό Metal?Να η ευκαιρία''.
Ακριβώς,είχα πολλά χρόνια να ακούσω μελωδικό και συγχρόνως άγριο metal.

Σ' ευχαριστούμε! :music-smiley-004:

:music-smiley-006:

Re: Απάντηση: Uaral - Surrendered to the Decadence

Καλώς ήρθες και από 'μένα Αριάδνη.!!

Προσωπικά σε ευχαριστώ για το συγκρότημα που μας παρουσίασες.Ακούω σχεδόν 20 χρόνια metal και μετά την παρουσίαση σου και ψάχνοντας λίγο τραγούδια τους,έστειλα ένα e-mail σε φίλο με τον αυθόρμητο τίτλο ''Πόσα χρόνια έχεις να ακούσεις καλό Metal?Να η ευκαιρία''.
Ακριβώς,είχα πολλά χρόνια να ακούσω μελωδικό και συγχρόνως άγριο metal.

Σ' ευχαριστούμε! :music-smiley-004:

:music-smiley-006:

Καλώς σας βρήκα με μεγάλη μου χαρά!-bye-