Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Bugfix: Giving MPD proper permissions
Unfortunately, by default MPD does not have the proper permissions to access PulseAudio, the default audio setup on most new Ubuntu systems. If MPD plays for you without these steps, then that's great, but if you can play your songs but no sound is emitted, try the following steps.
What we need to do is add the user mpd to the groups pulse and pulse-access so that it can access the audio system.
$ sudo usermod -aG pulse,pulse-access mpd
ναι για το start/stop το εμαθα και οποτε κανω οποιαδηποτε αλλαγη κανω στοπ κ σταρτ το mpd
αυτο που λες για το pulse θα το δοκιμασω αλλα το θεμα ειναι οτι στην περιπτωση μου ηχο εχω απο τα ηχεια το υπολογιστη δλδ απο την εσωτερικη καρτα ηχου... να στειλω στην cube δεν μπορω ενω την εχω δηλωμενη σαν output απο τα settings
Ευτυχως που διαβασα αυτο το τοπικ !!!!!
Ημουν ψημενος να βαλω linux για να ακουω μουσικη....μετα απο ολα τα παραπανω συμμαζευτικα![]()
βαζεις amarok η audaciοusΕυτυχως που διαβασα αυτο το τοπικ !!!!!
Ημουν ψημενος να βαλω linux για να ακουω μουσικη....μετα απο ολα τα παραπανω συμμαζευτικα![]()
εγω στην αρχη τα πηρα για να πω την αληθεια ... αλλα τωρα εχω κολλησει... δεν ειναι δυνατον να με κάνει αυτο ο,τι θελει... θα το κάνω εγω!!!
Που θα μου πάει.... !!!!!)))
Εδω θελω να ξαναπω ενα μεγαλο ευχαριστώ στον φίλο tmjuju κατα κοσμον Τάσο για την βοήθεια...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.