UE40D7000 samsung

Στην Αμερικη η D8000 εχει micro dimming plus εναντι micro dimming της D7000.

Στην Ευρωπη φαινονται και οι δυο να εχουν micro dimming , οποτε εχει γινει μπερδεμα.

Παιδια σημερα εκλεισα και εγω την d7000 46 ιντσες της samsung!!!!εκανα καλη επιλογη πως το βλεπεται ?ευχαριστω.

Για την τεχνολογια της (LED-LCD) νομιζω οτι θα ειναι απο τις καλυτερες τηλεορασεις του 2010 , ειναι και 46" αρα εχει και αρκετα καλο μεγεθος. Μεγεια.

Για την τεχνολογια της (LED-LCD) νομιζω οτι θα ειναι απο τις καλυτερες τηλεορασεις του 2011 , ειναι και 46" αρα εχει και αρκετα καλο μεγεθος. Μεγεια.

Καλημέρα Γιάννη. Ένα καφεδάκι κέρασμα.

kafes_h_300_182.jpg

Στην Αμερικη η D8000 εχει micro dimming plus εναντι micro dimming της D7000.

Στην Ευρωπη φαινονται και οι δυο να εχουν micro dimming , οποτε εχει γινει μπερδεμα.

Μα ειναι δυνατον, εδω το διαφημιζει σαν κατι το wow superduper και δεν θα το βαλει στα ευρωπαικα μοντελα ? Μα ειναι ντιπ μα ντιπ .......

Για την τεχνολογια της (LED-LCD) νομιζω οτι θα ειναι απο τις καλυτερες τηλεορασεις του 2010 , ειναι και 46" αρα εχει και αρκετα καλο μεγεθος. Μεγεια.
Ευχαριστω πολυ φιλε γιαννη για τις ευχες σου!!!δηλαδη καλα εκανα και πηρα τις 46 ιντσες και οχι τις 40!!!.

Καλησπερα παιδια,πριν λιγο γυρισα απο κωτσοβολο mall η τιμη της 46d7000 πηγε
παλι 1999 , ρωτησα γιατι το σαββατο και δευτερα ειχε τιμη 1698 και μου ειπαν πως το σαββατο κανανε τιμη παρουσιασης.αυτα!

Re: Απάντηση: UE40D7000 samsung

Καλησπερα παιδια,πριν λιγο γυρισα απο κωτσοβολο mall η τιμη της 46d7000 πηγε
παλι 1999 , ρωτησα γιατι το σαββατο και δευτερα ειχε τιμη 1698 και μου ειπαν πως το σαββατο κανανε τιμη παρουσιασης.αυτα!

τι τιμή παρουσίασης και πρασινα άλογα. άχρηστοι είναι και πήρες d7000 σε τιμή c7000 δεν προλάβανε να αλλάξουνε τα καρτελάκια. εσένα βέβαια ποσώς σε ενοχλεί -bye-

τότε το χρωστάω στην γυναικά μου που κόλλησε εκεί και από ότι μου είπε ο πωλητής σημερα πρέπει να ήμουν ο μοναδικός που την πήρα σε αυτή την τιμή!
Πάντως είναι πολύ καλή tv.