Γεια σας κι απο εμενα εχω καταληξει σε αυτες τις 2 τηλεορασεις οι οποιες ειναι περιπου στην ιδια τιμη αλλα εχουν διαφορετικη τεχνολογια αλλα και μεγεθος,αυτο που και οι 2 ομως εχουν ειναι τα ιδια καλουδια αλλα και κορυφαιες κριτικες και λεγοντας καλουδια αναφερομαι στα internet tv-usb 2.0 movie-media 2.0 και αλλα.Το θεμα ομως ειναι το εξης οτι σε οποιο καταστημα και να πηγα ολοι οι πωλητες μου προτειναν την led λεγοντας μου οτι η plasma εσβησε αλλα και οτι απο πλευρας εικονας η led ειναι κλασεις ανωτερη ομως ο υπευθυνος απο το επισημο service ο οποιος σημειοτεον εχει το service απο ολες της τηλεορασεις οπως lg sony panasonic samsung (αυτο τουλαχιστον με το service συμβαινει στην περιοχη μου-επαρχια)μου ειπε οτι και οι 2 ειναι κορυφες αλλα τα χρωματα και το μαυρο της plasma ερχονται πιο κοντα στο ανθρωπινο ματι και οτι οι πλασμα οι παλιες δεν εχουν καμια σχεση με αυτες που ειναι τελευταιας γενειας,ετσι λοιπον μπηκα στο δηλημα και μιας και τα περιπου 1800-2000 ευρω δεν μου περισευουν θα ηθελα να με βοηθησετε να κανω μια σωστη επιλογη μιας και δυστυχως δεν μπορω εδω που βρεισκομαι να τις δω να παιζουν και οι 2 μαζι.