UE46D8000 ή LG lw980σ

Εγώ θα προτιμούσα και από τις δυο την Panasonic 50GT30 , πολύ ποιοτική εικόνα και φτηνότερη (πλεον) και 4" παραπάνω.

Μεταξύ των δυο που αναφέρεις θα προτιμούσα αυτή με την καλύτερη εικόνα και τα λιγότερα προβλήματα δηλαδή την D8000.

Λοιπόν, όσο περνάει ο καιρός βελτιώνεται και η εικόνα...πολύ καλή τηλεόραση!!!

Σας ευχαριστώ όλους:)

Λοιπόν, όσο περνάει ο καιρός βελτιώνεται και η εικόνα...πολύ καλή τηλεόραση!!!

Σας ευχαριστώ όλους:)

μια ερώτηση. πως βελτιώνεται??? με custom ρυθμίσεις ίσως??? συνηθίζει το μάτι ???

βελτιωνονται και οι ΥΚ με τον καιρο?
παει, κατερευσε και αλλο ενα καστρο των πλασμα :Banane0:

Επιβεβαιώνω και εγώ ότι οι πλασμα και μόνον αυτές έχουν το προνόμιο να βελτιώνουν την εικόνα τους κατά το στρώσιμο. Οι άλλες (οι ακατονόμαστες) απλώς συνηθίζονται κατά το στρώσιμο. Είναι σαν να τρως φιλέτο κοτόπουλο, όσο το μασάς τόσο αναδεικνύεται η γεύση του, ενώ αν φας λαχανόριζο, μασώντας το το πολύ πολύ να συνηθίσεις τη γεύση του. Είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν και τεχνικές αναλύσεις επί του θέματος (όχι του (ανα)μασήματος).

Και μια άσχετη ερώτηση, μήπως γνωρίζει κανείς πόσα κομάτια της gt έχουν μείνει απούλητα ακόμη?

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: UE46D8000 ή LG lw980σ

Και αυτο τι σημαινει ? Οτι επειδη ειναι πιο καλες η πιο φτηνες? Οπως το παρει κανεις!!!

Επιβεβαιώνω και εγώ ότι οι πλασμα και μόνον αυτές έχουν το προνόμιο να βελτιώνουν την εικόνα τους κατά το στρώσιμο. Οι άλλες (οι ακατονόμαστες) απλώς συνηθίζονται κατά το στρώσιμο. Είναι σαν να τρως φιλέτο κοτόπουλο, όσο το μασάς τόσο αναδεικνύεται η γεύση του, ενώ αν φας λαχανόριζο, μασώντας το το πολύ πολύ να συνηθίσεις τη γεύση του. Είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν και τεχνικές αναλύσεις επί του θέματος (όχι του (ανα)μασήματος).

Και μια άσχετη ερώτηση, μήπως γνωρίζει κανείς πόσα κομάτια της gt έχουν μείνει απούλητα ακόμη?

Πολύ πιθανό αυτό που λες απ'τη στιγμή που στις LCD δεν υπάρχει απολύτως κανένα στρώσιμο.