UE50TU7172 vs UE50TU8072 vs UE50TU8502

galanoulis

New member
29 May 2012
17
Είμαι στη διαδικασία για αλλαγή τηλεορασής στο καθιστικό. Η θέαση θα είναι πείπου στα 3-3,5m και η χρήση Digea - Neflix - Cosmotetv και Xbox. Σκεφτόμουνα τις τηλεοράσεις του τίτλου αλλά υπάρχει και 120 διαφορα απο την 7172 στην 8502. Αξίζει η διαφορά των εχτρα χρημάτων ? Υπάρχει καποιά άλλη μέσα στο Budget αυτό που είναι καλύτερι VFM.
Η 55αρα θα οριακα μεγαλή για τον χώρο μου ?

Είμαι στη διαδικασία για αλλαγή τηλεορασής στο καθιστικό. Η θέαση θα είναι πείπου στα 3-3,5m και η χρήση Digea - Neflix - Cosmotetv και Xbox. Σκεφτόμουνα τις τηλεοράσεις του τίτλου αλλά υπάρχει και 120 διαφορα απο την 7172 στην 8502. Αξίζει η διαφορά των εχτρα χρημάτων ? Υπάρχει καποιά άλλη μέσα στο Budget αυτό που είναι καλύτερι VFM.
Η 55αρα θα οριακα μεγαλή για τον χώρο μου ?

Ανάμεσα στις τρεις που αναφέρεις θα επέλεγα την 50TU8502 λόγω:
1. true 4K ανάλυσης σε όλους τους τόνους
2.Wide color gamut πάνελ για HDR σήμα

3.Personal Video Recording δυνατότητα

Τώρα για την απόσταση θέασης μπορείς άνετα να βάλεις 55"(σε ενδιαφέρει σε ταινίες,αθλητικά κυρίως)

-----------------

galanoulis,πείτε και δύο λόγια για τα παρακάτω:

Απόσταση κύριας θέασης : 3-3,5m

Θέση θέασης (απέναντι σχετικά,πλάι):καθιστικό-σαλόνι

Συνθήκες περιβάλλοντος φωτισμού (φως ημέρας,χαμηλός,σκοτεινός,καθόλου):

Κύρια χρήση-περιεχόμενο (ταινίες,σειρές,αθλητικά,gaming,digea,) :ψηφιακά κανάλια-digea - Neflix - Cosmotetv και Xbox

Πηγές (sd,hd,HDR,streaming):

Απαιτήσεις σε ποιότητα:

Απαιτήσεις άλλες:

προϋπολογισμός :

προηγούμενη/υπάρχουσες τηλεόρασεις:

--------------------
Όταν ανοίγω νήμα για αγορά τηλεόρασης ...

Εκτός ότι θεωρώ πως θα είναι μεγάλη είμαστε πάνω απο το budget.

Η χαμηλότερη τιμή για την 50" TU8502 είναι περίπου 550 ευρώ. Με λιγότερα από 600 ευρώ βρίσκεις αρκετές επιλογές στις 65". Τέλος, αν σε ενδιαφέρει η παρακολούθηση υλικού σε 4K ανάλυση, ακόμα και σε τρία μέτρα απόσταση, μια 65" μάλλον δεν είναι αρκετά μεγάλη.

Απόσταση κύριας θέασης : 3-3,5m

Θέση θέασης (απέναντι σχετικά,πλάι):απέναντι καθιστικό-σαλόνι

Συνθήκες περιβάλλοντος φωτισμού (φως ημέρας,χαμηλός,σκοτεινός,καθόλου): ημέρας - χαμηλός -σκοτεινό σπάνια

Κύρια χρήση-περιεχόμενο (ταινίες,σειρές,αθλητικά,gaming,digea,) :ψηφιακά κανάλια -digea - Neflix - Cosmotetv και Xbox

Πηγές (sd,hd,HDR,streaming): HD ταινίες και ενίοτε 4κ video απο action camera

Απαιτήσεις σε ποιότητα: φυσιολογικό προς υψηλή

Απαιτήσεις άλλες: οχι

προϋπολογισμός : 550 max

προηγούμενη/υπάρχουσες τηλεοράσεις: Philips 42 lcd PF7621D (καθιστικι) / Samsung H6400 55 (σαλόνι)