UE55NU8052 vs UE55NU8002

scorpio3

Established Member
6 August 2012
283
Re: Αγορά καινούργιας τηλεόρασης

3 μετρα απόσταση, αθλητικά και πιο πολύ ταινίες

1.Ταινίες με συνθήκες χαμηλού φωτισμού : η καλύτερη επιλογή OLED. Mετά LCD με VA panel (η καλύτερη επιλογή με οπίσθιο φωτισμό F.A.L.D.),προτιμότερο να αποφύγεις LCD με IPS ή PLS panel λόγω μέτριου contrast ,φωτεινών μαύρων.

2.Αθλητικά : καλό είναι να είναι 100Hz/120Hz με MCFI.

3.Ταινίες - αθλητικά : μεγάλη εικόνα -ίντσες 55"+

Απάντηση: Re: Αγορά καινούργιας τηλεόρασης

μπορεις να μου προτεινεις καποιες μεχρι 1300??

Απάντηση: Αγορά καινούργιας τηλεόρασης

Για τρία μέτρα απόσταση - αν δεν υπάρχει έλλειψη χώρου - και με περίπου 1300 ευρώ, υπάρχουν λύσεις στις 65", με VA panels 100 Hz, όπως οι (περσινές) Sony XE85xx.

Re: Απάντηση: Αγορά καινούργιας τηλεόρασης

Για τρία μέτρα απόσταση - αν δεν υπάρχει έλλειψη χώρου - και με περίπου 1300 ευρώ, υπάρχουν λύσεις στις 65", με VA panels 100 Hz, όπως οι (περσινές) Sony XE85xx.
οριακά στα 55 ίντσες ειμαι... να κοιτάξω αυτες της sony?? απο qled ειναι καλύτερες??

Εφόσον θα τοποθετηθεί σε χώρο με ελεγχόμενο φωτισμό και είναι αδύνατη η τοποθέτηση κάποιας 65", η καλύτερη επιλογή είναι η LG A7V, αν την πετύχεις με λιγότερα από 900 ευρώ. Εναλλακτικά, στις 55", τις Samsung MU7000 και Sony XE85xx, με περίπου 800 ευρώ. Περισσότερα από 1000 ευρώ δεν αξίζει να δώσεις, παρά μόνο για κάποια μεγαλύτερη.

3 μετρα απόσταση, αθλητικά και πιο πολύ ταινίες

Καλημερα,την κινηματογραφικη αισθηση αποδιδει καλυτερα η μεγαλυτερη οθονη
Αν δεν υπαρχουν περιορισμοι στον χωρο,βουρ για 65"',με τις προδιαγραφες των προλαλισαντων
Μπορεις να κανεις υπομονη εως 23/11 οπου υπαρχει η Black friday-και οι τιμες ειναι ιδιαιτερα δελεαστικες στα μεγαλα πανελ,οι ολεντ ομως ειναι πανω απο το μπατζετ σου
Προτεινω εν γενει Lg Oled B8(55"-65") η Sony XF85xx-90xx(55"-65")
Κανε λιγο υπομονη,θα κανεις καλυτερη αγορα

προσοχή στις φετινές XF της sony της σειράς 8. υπάρχουν πολλές με ips panel.
Η XF85 έχει ips στις 55 ιντσες και 65 ίντσες. για σιγουριά ρίξτε και μια ματια στο αντίστοιχο thread για τις sony.
Για va πηγαίνετε στη σειρά XF83 (εχει 60 και 70 ιντσες)

Μην συμβιβαστείς με λιγότερες από 65" σε αυτήν την απόσταση. Εγω στα 3.1-3.2 μέτρα με 65αρα και είμαι οριακά "κινηματογραφικα καλά"

Στη θέση σου θα περίμενα μέχρι την Black friday και ταυτόχρονα - μηπως- να μπορούσα να χωρέσω άλλες 10 ίντσες.

Στάλθηκε από το ATU-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν θυμάμαι καλά πέρσι δεν είχε πέσει η σειρά 90 στο BF
Καλή τιμή πρέπει να είχε η όταν κάνανε δώρο το ΦΠΑ

Αν θυμάμαι καλά πέρσι δεν είχε πέσει η σειρά 90 στο BF
Καλή τιμή πρέπει να είχε η όταν κάνανε δώρο το ΦΠΑ
πάντως σημαντικό κ η εγγύηση που δίνει

Η χαμηλότερη τιμή της 55xf9005 ήταν 1.479 στα τέλη Ιουνίου~αρχές-μέσα Ιουλίου, η οποία επαναλήφθηκε στα 1.491 στις αρχές Σεπτεμβρίου (με τη λογική "δώρο ΦΠΑ").
Δε νομίζω ότι συμφέρει να πληρώσεις παραπάνω από αυτή την τιμή για 55' οποιασδήποτε κατηγορίας (FALD ή OLED).

Η προσφορά του Public για την KD55XF9005 στα 1.499 με 5ετη εγγύηση αξίζει αυτή τη στιγμή, διότι δε νομίζω πως θα πέσει η τιμή κοντά στα 1.200 πριν από την περίοδο απόσυρσής της (την άνοιξη του 2019).

Δεν αποκλείεται να προκύψει καλύτερη τιμή για την προαναφερθείσα στις προσεχείς εβδομάδες...

Σαν εταιρεία πως τα παει στις ενημερώσεις??? Υποστηρίζει για καιρό?

Μηπως γνωρίζει κάποιος τις διαφορές αυτων των δύο τηλεοράσεων?? Την 8052 δεν την βρίσκω στο site της samsung