UEFA Champions League: Olympiakos V Arsenal

Γιωργο εσυ εχεις ληψη στο καναλι αυτο εγω ουτε με τον dreambox -azbox υπαρχει τροπος με 1,80 chanel master

ναι γιωργο απο το απογευμα και μετα κανονικη ληψη αμα ειχες δει τα μυνηματα εδω http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=26407&page=15 το ειχα αναφερει
να το πω παλι με Dream 800 και πιατο Aris 2,4 απο ηρακλειο κρητης

κάθε δέκτης χρειάζεται ειδικές ρυθμίσεις για να το κατεβάζει πια? δεν έχω καταλάβει..

oxi δεν χρειαζεται απλα καποιοι κατοχοι με dream εχουν προβλημα κατι σαν να χανουν τα settings αν εχω καταλαβει κι ολας
ολοι οι αλλοι αν εχουν normal διαμετρο που χρειαζεται κατοπτρου και αναλογα την περιοχη δεν νομιζω

Κάπως έτσι είναι Κώστα, σε άλλους κατεβαίνει κανονικά, άλλοι το κατεβάζουν σαν data ή σαν radio και άλλοι θέλουν να τους περάσεις τις ρυθμίσεις manual...

Κάπως έτσι είναι Κώστα, σε άλλους κατεβαίνει κανονικά, άλλοι το κατεβάζουν σαν data ή σαν radio και άλλοι θέλουν να τους περάσεις τις ρυθμίσεις manual...

κι εγώ τι κάμνω βρε Αντώνη με τον Hivion?:bawling:

κι εγώ τι κάμνω βρε Αντώνη με τον Hivion?:bawling:

Βάζεις τη συχνότητα χειροκίνητα αν δεν την έχεις ήδη μέσα... αν την έχεις κοίτα να δεις αν είναι σωστά αυτά : 11426.00 H, DVB-S2 (QPSK) - 29500 fec 3/4

Απάντηση: Re: UEFA Champions League: Olympiakos V Arsenal

Βάζεις τη συχνότητα χειροκίνητα αν δεν την έχεις ήδη μέσα... αν την έχεις κοίτα να δεις αν είναι σωστά αυτά : 11426.00 H, DVB-S2 (QPSK) - 29500 fec 3/4
Symbol rate: 27500, fec: 2/3.

του πέρασα χειροκίνητα και τα Video PID->3401
Audio PID->3402
PCR PID 3401

αλλά τίποτα...

παλιά κατέβαινε όμως..:ADFADF1:

Υπάρχει κάποιος που να το κατεβάζει με 1m πιάτο από Αθήνα? Αν μπορεί κάποιος να το γράψει και να το ανεβάσει, θα ήθελα να τοδω και σε HDTV (εκτός από live).

Στο Nabilo με settings του likra κατεβασμένα απευθείας από τον online server εμφανίζεται κανονικά.
Στα υπόλοιπα Images περασμένα με editor τις περισσότερες φορές δεν μεταφέρεται ως υπηρεσία TV αλλά ως Radio.

Σε προηγούμενα μηνύματα του άλλου θέματος που αφορά αμιγώς το ITV και τη λήψη του, περιγράφεται ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει η παραμετροποίηση μέσω editor με την εισαγωγή video & audio pids.

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά...
Το κανάλι αυτό μεταδίδει συνεχώς πρόγραμμα... η μονο την ώρα του αγώνα ???:chinscratch:

Μόνο την ώρα του αγώνα και πολύ λίγες ταινίες. Το κανάλι προς το παρόν δεν αξίζει όμως είναι θέμα χρόνου να μεταδώσει όλο του το πρόγραμα σε hd.

ναι γιωργο απο το απογευμα και μετα κανονικη ληψη αμα ειχες δει τα μυνηματα εδω http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=26407&page=15 το ειχα αναφερει
να το πω παλι με Dream 800 και πιατο Aris 2,4 απο ηρακλειο κρητης
Γιωργο τελικα ειδα φως στον dreambox800 με settings & στον Azbox το κατεβασα βαζοντας ξανα την συχνοτητα και ληψη ολη μερα

Μούφα το hd,για μια ακόμα φορά τζάμπα μείναμε με την χαρά !

ενημερωθικα τωρα οτι το παιχνιδι εχει καλη εικονα στο ITV δεν το βλεπω προσωπικα ΑΠΟ ITV ΗD πως εβγαλες αυτο το κριτηριο και με τι δεκτη βλεπεις
:operator: