UEFA Europa League - Round of 16 (1st Leg) Παναθηναϊκός-Σταντάρ Λιέγης

djgeo_gr

AVClub Addicted Member
16 November 2007
1,536
Ηρακλειο Κρητης
UEFA Europa League - Round of 16 (1st Leg) Παναθηναϊκός-Σταντάρ Λιέγης

UEFA Europa League - Round of 16 (1st Leg)
Panathinaikos-Standard Liege
Al Jazeera Sport HD1

ko: 22:05

almeriabarcelona.jpg

Last edited:
Το οποιο σε ποιο δορυφορο ειναι;

Πως θα το δειξει σε HD; Θα στειλει καμερες HD για παραλληλη μεταδοση;

Εχει ξαναγινει αυτο ποτε;

Ρωταω για να μη τρεχω ν αλλαζω δορυφορους τσαμπα.

Αν η παραγωγή είναι του Ant1 upscale θα είναι εκτός αν χρησιμοποιηθεί εξωτερικό συνεργείο με HD κάμερες.

Δεν νομίζω να είναι upscale, άσχετα με το πως θα το μεταδώσει ο Αντ1. Αν θυμάμαι καλά από την αρχή της χρονιάς έχει δοθεί οδηγία όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια να μεταδίδονται σε HD ανάλυση, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα αναμετάδοσης σε αυτή την ανάλυση, από όποιο τηλεοπτικό κανάλι υψηλής ανάλυσης το επιθυμεί. Αν κάνω λάθος μπορείτε να με διορθώσετε :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: UEFA Europa League - Round of 16 (1st Leg) Παναθηναϊκός-Σταντάρ Λιέγης

Δεν νομίζω να είναι upscale, άσχετα με το πως θα το μεταδώσει ο Αντ1. Αν θυμάμαι καλά από την αρχή της χρονιάς έχει δοθεί οδηγία όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια να μεταδίδονται σε HD ανάλυση, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα αναμετάδοσης σε αυτή την ανάλυση, από όποιο τηλεοπτικό κανάλι υψηλής ανάλυσης το επιθυμεί. Αν κάνω λάθος μπορείτε να με διορθώσετε :grinning-smiley-043

οταν επαιζε ο παο με την ρομα στο οακα και το ματς το εδειχνε το espn hd το αποτελεσμα ηταν ενα τρισάθλιο upscale

Σχεδον ολα τα φετινα εντος εδρας ευρωπαικα παιχνιδια του Παναθηναικου (δηλαδη με Σπαρτα Πραγας, Ατλετικο Μαδριτης, Γαλατασαραι και Ρομα) εκτος απο αυτα με την Στουρμ Γκρατς και τη Ντιναμο Βουκουρεστιου μεταδοθηκαν σε 100% native HD απο το Digitalb/Supersport. Το ιδιο πιστευω οτι θα δουμε και αποψε.

http://www.digitalb.al/epg/epg.php?t=7

Last edited:
το παιχνίδι με την Ρώμα στην Αθήνα, το έδειξε στο ESPN HD, η εικόνα όμως δεν ήταν HD.

Και HD να ήταν το espn HD είναι για τα μπάζα εντελώς.

Εγώ πάντως θεωρώ ότι όταν δείχνει αγώνα HD είναι μια χαρά το ESPN. Μακάρι να είχαμε τέτοια εικόνα και απο την "πρώτη ψηφιακή τηλεόραση στην Ελλάδα" όπως διαφημίζει και η Nova. Επίσης είναι σούπερ όταν δείχνει αθλήματα όπως ICE hockey.

Εγώ πάντως θεωρώ ότι όταν δείχνει αγώνα HD είναι μια χαρά το ESPN. Μακάρι να είχαμε τέτοια εικόνα και απο την "πρώτη ψηφιακή τηλεόραση στην Ελλάδα" όπως διαφημίζει και η Nova

+1 :a0210: