Ultra mini lapto

Re: Απάντηση: Ultra mini lapto

LG didn't say today what the X110's battery spec is, but it looked to us like an SCC-standard slim three-cell job - 2200mAh? - so don't expect fantastic untethered runtime.

κακο αυτο!!

Μια μπαταρια 3 κελιων καλα ειναι για τετοιο μηχανημα, 3 ωρες το κραταει. Αρκει να ειναι λιγο καλη μπαταρια.

Απάντηση: Re: Ultra mini lapto

ειπαμε μεχρι τα Χριστουγεννα ετσι?

ideapad_s10_id-500x425.jpg

10.2” wide, LED backlight 1024×600 WSVGA
* Intel N270 CPU 1.6 GHz & Intel 945GSE Chipset
* Intel Integrated Graphics GMA 950
* Hard drive capacity 80GB or 160GB 9.5mm 2.5” SATA HDD (5400 rpm)
* Multi-touch Pad & near full size Keyboard (85% full size)
* Express card slot for WWAN expansion
* 4-in-1 Memory Card Reader

απο τον Οκτωβριο αλλα δεν θα το δειξω στην γυναικα μου:flipout:

http://www.notebooks.com/2008/08/06/video-ideapad-s10-hands-on/

ideapad-s10-lenovo-mini-notebook-for-399

πες μας και μας πως τα αντεχεις...δηλ,κανουν αυτο που λενε?
κανενα divxακι ...παιζει?

ωχ..μαλλον εννοεις τα μεγαλα.

Last edited:
lg-x110dsc_6529-ifa-28-aug-08.jpg

τι μπαταριες εχει αυτο?
εαν κραταει τρεις ωρες ειναι καλα για μενα.
αυτο ειναι το καινουριο μοντελο της msi οπως καταλαβατε.

πηγαμε σε καποιο μαγαζι και ειδαμε το asus 701 και για μια στιγμη νομιζαμε οτι ειμασταν στο jumbo:blink:
σορυ εαν το εχει καποιος αλλα ...δεν συνεχιζω.....δεν ειχε το advent, αλλα εαν ειναι κατι οπως το προηγουμενο,δεν μπορω να καταλαβω τα πανηγυρια των κατοχων.
απλα δεν μπορεις να κανεις τιποτα.
επαναλαμβανω οτι ειναι το asus 701.

ειχε και το hp dv5 1010 με blue ray στα 750 ,πολυ ομορφο,αν καποιος γνωριζει την καταναλωση αυτων των NB,ας μας πει.

παραγγειλα το asus 1000h με led 10" οθονη:bigcry::bigcry:
με 160gb σκληρο.
για να δουμε ...θα τα καταφερει το μικρο η θα το πεταξω απο το παραθυρο?

με 160gb σκληρο.

Αν δεν τα καταφέρει σε σένα μπορεί να τα καταφέρει σε μένα....;)

με 160gb σκληρο.

Ήρθαν κιόλας τα Χριστούγεννα ???? :antlers:
Πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος !!
-bye-

κινητη γιορτη δεν ειναι?

,ευτυχως που ειπα μεχρι τα Χριστουγεννα και δικαιολογουμαι καπως.

λογικα επρεπε να περιμενω κατι με atom 330 αλλα συγχωρεστε με για την ανυπομονησια μου.

Ο λόγος για το eee pc701.
Σκέφτομαι την αγορά ενός αντίστοιχου μικρού το οποίο θα χρησιμοποιώ από εδώ και στο εξής ως πλέυερ-πηγή μουσικής.

Το σενάριο: Του φορτώνω παράθυρα ΧΡ και foobar2000, το δικτυώνω ασύρματα με το πι σι μου και έχω πρόσβαση σε όλα τα flac, mp3 wav κλπ...
Μετά το σήμα από την usb με ένα usb to spdif μετατροπέα στο εξωτερικό dac.

Θα παίξει; Ποιος ο λόγος να πάρω κάτι δυνατότερο αν το "μικρό" επαρκεί γι αυτή και μόνο αυτή την δουλειά;

Περιμένω με ανυπομονησία την γνώμη σας.
:operator:

Ένας φίλος μου ενδιαφέρεται για ένα τέτοιο μικρό.Είναι μεταξύ ACER A150x και Multirama-HT Xpress Book.Μια σύγκριση θα δείτε εδώ http://www.multirama.gr/products/compare?catid=010200&pid=0350599&pid=0351450 Εγώ του είπα για το multirama γιατί έχει 160GB σκληρό και το σημαντικότερο 3 χρόνια εγγύηση.Σας το λέω εκ πείρας...

Last edited:

Ένας φίλος μου ενδιαφέρεται για ένα τέτοιο μικρό.Είναι μεταξύ ACER A150x και Multirama-HT Xpress Book.Μια σύγκριση θα δείτε εδώ http://www.multirama.gr/products/compare?catid=010200&pid=0350599&pid=0351450 Εγώ του είπα για το multirama γιατί έχει 160GB σκληρό και το σημαντικότερο 3 χρόνια εγγύηση.Σας το λέω εκ πείρας...
ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΞΗΣ ΠΟΝΗΡΙΑ. 1 ΧΡΟΝΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΥΠΟΛΟΙΠΑ 2 ΜΟΝΟ ΤΥΧΟΝ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ.

σορυ ρε παιδια αλλα υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος που σας αρεσει αυτο,περα της οποιας εγγυησης?

για το asus ειναι:Εγγύηση:2 χρόνια εγγύηση (1 χρόνος για την μπαταρία). Σε περίπτωση βλάβης καλείτε στο 0080044142044 (τηλέφωνο χωρίς χρέωση). Η παραλαβή και επιστροφή γίνεται από τον χώρο του πελάτη, χωρίς καμμία επιβάρυνση

οπως το αναφερει το e-shop.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ultra mini lapto

ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΞΗΣ ΠΟΝΗΡΙΑ. 1 ΧΡΟΝΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΥΠΟΛΟΙΠΑ 2 ΜΟΝΟ ΤΥΧΟΝ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ.

Δε το γνωρίζω αυτό διότι δε πήγα εκεί ο ίδιος να ρωτήσω.Αλλά τι εννοείς όταν λες 2 μονο τυχόν ανταλλακτικά?2 συγκεκριμένα ανταλλακτικά?Είναι πολύ σημαντικό αυτό..