ultramatch και 1500

backousis

Supreme Member
18 June 2006
3,482
Ηρακλειο
τι λετε καλυτερα απευθειας οδηγηση η ενας προενισχυτης θα βελτιωνε τα πραγματα;

παναγιωτιδη το εχεις δοκιμαση;

τo ultramatch παιρνη απο καρτα ηχου και δινη απευθειας στους μπερυ.

ρυθμιση εντασης εχω απο την καρτα ηχου.

καλα παιζη αλλα δεν εχω αναλογικη εισοδο και σκεφτηκα αν παρεμβαλω ενα προενισχυτη θα χειροτερεψη αραγε ο ηχος;

μπορη ναι αλλα μπορη και να βελτιωθη το εχεις δοκιμαση ετσι η μονο με το 50αρη ;

για πολύ καιρό έπαιξε με το 50ρι μόνο του ή με τη ρυθμιζόμενη και έλεγχο από τα ποτς του 1500.
Επίσης γιά πολύ έπαιξε με το ultramatch και τα ποτς του 1500.

Εδώ και κάπου 5 μήνες παίζει με έναν προενισχυτή mbl και έχει τα καλύτερα αποτελέσματα από ποτέ.
Βέβαια
1. ο προ είναι κατηγορίας hiend οπότε δεν ξέρω τι θα έκανε ένας απλός προ
2. ο 1500 έχει δοθεί επίσης, διότι ήθελα να πάω σε ξεχωριστό ενισχυτή ανά κανάλι και 2Χ1500 ήταν overdose γιά τη σοφίτα.
3. παρ όλα αυτά αυτά που γράφω γιά τον προ ίσχυσαν και γιά όσο είχα τον 1500. = με ένα προ είναι καλύτερα. (όχι ότι δεν γίνεται και χωρίς)

αυτο ηθελα να μαθω.
το τι προ θα βαλω ειναι αλλη κουβεντα.
να υποθεσω οτι αυξηθηκαν τα δυναμικα;

γενικά υπήρξε καλύτερο ματσάρισμα σε όλες τις εντάσεις και έλεγχος δυναμικών.
Με το παθητικό ήταν ανάλογα με την ηχογράφηση, την ένταση κλπ.
Γενικά με το προ το αποτέλεσμα ήταν πιό αναμενόμενο κάτω από διάφορες συνθήκες.

Βέβαια και ο πρό πρόσθεσε την ταυτότητά του, που στην συγκεκριμένη περίπτωση αποδείχτηκε μεγάλη υπόθεση

Απάντηση: Re: ultramatch και 1500

......
.....

Βέβαια και ο πρό πρόσθεσε την ταυτότητά του, που στην συγκεκριμένη περίπτωση αποδείχτηκε μεγάλη υπόθεση

Αυτή νομίζω πως είναι όλη η ουσία. Η ταυτότητα του πρό. Γιατί το ultramatch, και τα υπόλοιπα της σειράς, μπορεί να οδηγήσει άνετα έναν τελικό και δη τον 1500, γι αυτό φτιάχτηκε εξάλλου.

Αν όμως θέλεις λαμπίλα ή κάτι άλλο; Υπάρχει και η λύση Ακριβόπουλου με τον λαμπάτο "προ" της μπέρυ....

Re: Απάντηση: Re: ultramatch και 1500

Αυτή νομίζω πως είναι όλη η ουσία. Η ταυτότητα του πρό. Γιατί το ultramatch, και τα υπόλοιπα της σειράς, μπορεί να οδηγήσει άνετα έναν τελικό και δη τον 1500, γι αυτό φτιάχτηκε εξάλλου.

Αν όμως θέλεις λαμπίλα ή κάτι άλλο; Υπάρχει και η λύση Ακριβόπουλου με τον λαμπάτο "προ" της μπέρυ....

ότι μπορεί να οδηγήσει σαφώς και ναι.
και είναι φτιαγμένος γιά τέτοια δουλειά.

Ο προ δεν έφερε λαμπίλα.
Εφερε κάτι άλλο, που δεν ξέρω τι είναι, αλλά είναι καλό. Γενικά είναι σπάνιο ηχητικά κατασκεύασμα.

Το λαμπάτο μπερυ το δοκίμασα, αλλά δεν τρελλάθηκα κι όλας.

μα δεν θελω λαμπιλα.

θελω λιγο πιο ελεγχομενο ακουσμα ειδικα στις οχι τοσο καλες ηχογραφησεις η στη χειροτερη να μεινη οπως ειναι.

νομιζω οτι η καλυτερη λυση ειναι να φτιαξω ενα κουτι με δυο εισοδους και μια εξοδο να εναλασονται με ενα διακοπτη.

Τον 1500 όσες φορές τον έβαλα άνευ προ δεν...
Γενικά ο ήχος φασματικά ήταν λίγο... ασύνδετος!

Ο λαμπάτος... θέλει λάμπες...
20 διαφορετικές λάμπες, 20 διαφορετικοί προ...

ο 1500 ειναι αρκετα μαλακος ηδη.

εχω την εντυπωση οτι θα γινη σουπα μετα.

ασε που ο μπερυ-προ πρεπη να εχει μονο μια εισοδο.