ULTRAMATCH PRO SRC2496

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ULTRAMATCH PRO SRC2496

Υπάρχει και η περίπτωση να γίνει ένα DAC χειρότερο μετά από τροποποίηση, πολύ σύνηθες το φαινόμενο. Τα audiophile υλικά δεν βελτιώνουν πάντα το ηχητικό αποτέλεσμα. Η συνταγή παίζει ρόλο .

για το benchmark κυκλοφορουν πολλα κιτ βελτιωσης παντως.

Οι μετατροπές έχουν πλάκα, περνάει και η ώρα ευχάριστα.
Πάντως όταν ακούμε ένα DAC και αισθανόμαστε την ανάγκη να το μετατρέψουμε, αυτό σημαίνει ότι συνολικά δεν μας ικανοποεί όπως θα θέλαμε. Απλώς έχουμε κάποιες ελπίδες ότι θα ακουστεί καλύτερα μετά τις αλλαγες. Τις περισσότερες φορές, ακόμα και μετά από πολλες μετατροπές, τη θέση του την παίρνει κάποιο άλλο, καινούργιο μηχάνημα και καλύτερο .
This is life. Keep DIYing ...

Last edited:
γιατί?
μιά χαρά είναι...
βρες άλλο με 120 ευρώ που να παίζει το ίδιο και να κάνει ΟΛΑ αυτά που κάνει...

το src μια χαρα παιζη.

απλως μερικοι οτι εχουμε το πειραζουμε.

ειναι μικροβιο και αυτο οπως αλλοι αλλαζουν μηχανηματα η καλωδια.

είναι πολύ καλό dac
και έχει δυνατότητες συνδεσιμότητας που δεν έχει κανένα άλλο, επειδή είναι επαγγελματικό.
Το μόνο που δεν έχει είναι usb...

Δεν σε ρωτάω τι κάνει γιατί ξέρω. Κατέβασα το manual σε .pdf και κουφάθηκα με αυτά που διάβασα. Ακόμα και δυνατότητα απενεργοποίησης του protection bit για ψηφιακή εγγραφή από κλειδωμένο mini disc έχει! Από δυνατότητες είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ. Δεν νομίζω να υπάρχει άλλο με περισσότερες.
Το USB δεν με απασχολεί δεν το θέλω για computer.
Εγώ κυρίως το θέλω για μετατροπή ψηφιακού σε αναλογικό, σαν απλό DAC δηλαδή να το χρησιμοποιήσω. Γι αυτό με ενδιαφέρει πρωτίστως η ποιότητα του ήχου του και δευτερευόντως οι πολύ καλές δυνατότητές του τις οποίες θα χρησιμοποιήσω λίγες φορές.

άρα έρχόμαστε στο προκείμενο.
με 120 ευρώ παίρνεις άλλο dac ?
ποιό παίρνεις μάλλον...

και εννοείται ποιό transport θα έχεις ή ποιό onboard dac θα αντικαταστήσει ?