Under the Dome [CBS]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Re: Under the Dome

Έχω μείνει 3 επεισόδια πίσω , σας παρακαλώ να μου πει κάποιος αν συνεχίζει στα ίδια χάλια ώστε να μην το δω καθόλου και να μην χάνω τζάμπα τον χρόνο μου.:p

Εχουν βρει τρόπο να βγουν έξω από το θόλο...
Όπως είπε και ο ανωτέρω για πριν τον ύπνο καλό είναι!

Ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα στον ΣΚΑΙ. Πάντως από τα τελευταία σας posts που διάβασα σχημάτισα ψιλοαρνητική εικόνα.

Κάπως ξεκινάει καλά αλλά μετά παίρνει την κάτω βόλτα , στα μέσα της δεύτερης σαιζόν το σταμάτησα.

Εγω απο το πρωτο επεισοδιο σχηματισα αυτην την εικονα. Στο δευτερο σηκωσα απαγορευτικο αποπλου :D

Απάντηση: Under the Dome

Είπα να κάνω την καρδιά μου πέτρα και να ξεκινήσω και τη δεύτερη σεζόν.
Άντεξα περίπου ένα τέταρτο... Δεν παλεύεται... Δεξί κλί και delete... :angry:

Την τελείωσε κανείς να μας πει εάν το finale ήταν τόσο ξενέρωτο σαν της 1ης σεζόν ?

Γιατί μία τέτοια υποψία έχω! :cool:

Απάντηση: Re: Under the Dome

Την τελείωσε κανείς να μας πει εάν το finale ήταν τόσο ξενέρωτο σαν της 1ης σεζόν ?

Γιατί μία τέτοια υποψία έχω! :cool:
Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου να το τελειώσω, λογικά θα τα καταφέρω, οπότε και θα σας πω το τέλος και χωρίς spoiler (δεν νομίζω να πειράξει κανέναν).

Το φινάλε ήταν εξαιρετικό. :flipout:

φεύγουν 2-3 ακόμα να ξαλαφρώσει το κάστ πηγαίνουν όλοι σε μια τρύπα την κάνουν οι πεταλούδες με ελαφρά πηδηματάκια και μένουν παγωτό στο αδιέξοδο. Μια δεν έφυγε ή γύρισε κάθεται πάνω στα βράχια τα ακουμπάει ο μουσάτος φεύγουν τα βράχια και τσουπ η μέλανι σε κάτι λευκό να τους λέει "its time to go". Αμα με ξαναδούν να μου γράψουν :flipout:

Εμένα ο 2ος μ'αρεσε πολύ περισσότερο απο τον πρώτο, μου έχει μείνει να δω το τελευταίο επεισόδιο, τα τελευταία 5-6 επεισόδια τα είδα πολύ ευχάριστα.
Περί ορέξεως.

Εντάξει δεν είναι και τόσο τραγικό όσο το The Strain , αλλά είναι γεγονός ότι το σενάριο έχει περισσότερες τρύπες και από κεφαλοτύρι.