Kostas_Y
AVClub Fanatic
Re: Under the Dome (2013 )
Το μόνο κοινό με το βιβλίο είναι ο Θόλος (περίπου ίδιος), το όνομα της πόλης και τα ονόματα των ηρώων. Όλα τα άλλα δεν έχουν σχέση με τους χαρακτήρες ή τις καταστάσεις του βιβλίου. Το ξέρει και ο King οτι έκανε "πατάτα", για αυτό έγραψε την επιστολή προς τους fans.
Θα μπορούσαν να πουν τη σειρά απλά "The Dome" και να γράψουν οτι την εμπνεύστηκαν απο το βιβλίο, όχι ότι είναι μεταφορά του βιβλίου.

Sorry
Θα του δώσω μια ακόμα ευκαιρία
Όπως έγραψα και πιο πάνω: "Αν διαβάσεις το βιβλίο θα δεις οτι δεν έγιναν απλά "κάποιες αλλαγές", αλλά υπάρχουν "κάποιες λίγες ομοιότητες"."Δυστυχώς,φίλε μου,δεν έτυχε να διαβάσω το βιβλίο και έτσι δεν είμαι το κατάλληλο άτομο για να κρίνω πιο από τα δύο είναι καλύτερο,αλλά βλέποντας τα προηγούμενα post κατάλαβα ότι οι διαφορές είναι αρκετά μεγάλες ή μάλλον για να είμαι πιο σαφής το βιβλίο και η σειρά δεν έχουν καμία απολύτως σχέση μεταξύ τους, αλλά από τη στιγμή όμως που όλο αυτό έγινε με την συγκατάθεση του ίδιου του Stephen King μάλλον κάτι διαφορετικό θέλουν να μας δείξουν,δεν μπορώ,δηλαδή, να φανταστώ τον King να υπακούει στις απαιτήσεις του CBS, θα μπορούσε κάλλιστα να το δώσει σε κάποιο άλλο κανάλι,αν δεν ήταν ευχαριστημένος με το τελικό αποτέλεσμα
Το μόνο κοινό με το βιβλίο είναι ο Θόλος (περίπου ίδιος), το όνομα της πόλης και τα ονόματα των ηρώων. Όλα τα άλλα δεν έχουν σχέση με τους χαρακτήρες ή τις καταστάσεις του βιβλίου. Το ξέρει και ο King οτι έκανε "πατάτα", για αυτό έγραψε την επιστολή προς τους fans.
Θα μπορούσαν να πουν τη σειρά απλά "The Dome" και να γράψουν οτι την εμπνεύστηκαν απο το βιβλίο, όχι ότι είναι μεταφορά του βιβλίου.
Μην ξύνεις πληγές τώρα, 30 xρόνια έχουν περάσει κι ακόμα να το ξεπεράσω. Ένα 500-άρικο μου πούλησε ο τσόγλανος το SFIKO αντι για SEIKO. :bigcry:

Sorry

Είχα δει το πρώτο επεισόδια αλλα δεν με κράτησε.Λίγο off topic αλλά έχει σχέση με τον Stephen king
Το Haven το έχει δει κανείς ;
Θα του δώσω μια ακόμα ευκαιρία