Underworld: Η Αναγέννηση — Underworld: Awakening

Ψηφίστε την ταινία:

• Total voters
    0
Πιστεύω ότι το franchise έχει αρχίσει να κουράζει. Σε λίγο θα καταλήξει σαν τα σικουελ του highlander. Θα τα βλέπουν μόνο οι ηθοποιοί 😄
Κρίμα διότι κάτι πήγαινε να κάνει σεναριακά στην αρχή, αλλά βούλιαξε πολύ γρήγορα.
Το sub όντως χτύπησε υπερωρίες. Δε θυμάμαι να έπαιξε άλλη φορα τόσο πολύ σε ταινία. Το 3D το βρήκα επιεικώς απαράδεκτο.
Τα εφέ αρκετά καλά.
Άντε να δούμε και το 5 (στο σπίτι, για σινεμά ούτε λόγος)

Re: Απάντηση: Underworld 4: The Awakening (2012)

Βρε παιδιά, τι ήταν αυτό το ηχητικό πανΔαιμόνιο? Το sub δούλεψε υπερωρίες...

(αν παρατηρήσατε δεν αναφέρω τίποτα για την ταινία καθεαυτή).

Δίκιο έχεις....

Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτές οι ταινίες για να ξεσκουριάζουν τα subάκια !!

Re: Απάντηση: Underworld 4: The Awakening (2012)

Καλούτσικη την βρήκα εγώ. Πέρασε ευχάριστα η ώρα. Φυσικά καμμία σχέση με τα προηγούμενα (ιδιαίτερα το 3), αλλά και αυτή μια χαρά βλεπόταν.

Re: Underworld 4: The Awakening (2012)

Μεγαλωσε και αυτη ... Οταν την δειχνουν cgi γυμνη , τοτε ξερεις οτι αρχιζει η αντιστροφη μετρηση ...
Ε, πλεον να μη βρισκεστε, μεινετε μονο στα email και στο msn....:p

icon1.png

Για το 3d που αναφερθηκε πιστευω ηταν αρκετα καλο. Ειχα παει προετοιμασμενος για το τι θα δω και με χαλασε μονο η διαρκεια...

Μεγαλωσε και αυτη ... Οταν την δειχνουν cgi γυμνη , τοτε ξερεις οτι αρχιζει η αντιστροφη μετρηση ...

Ε μα τι θα ναι συνεχεια φρεσκο μπουμπουκακι ?

Μια χαρα η ταινιουλα την περιμενα χειροτερη.

Μου αρεσε παρα πολυ το καστινγκ και η εκτονωση του σαμπ :D αλλα δεν μου αρεσε η μπλεδιλα στα σκοτεινα που ειχαν επιλεξει για στυλ....

Στο επομενο βαλτε και την Ρονα Μιτρα να κανει την γιαγια της να τα κανουν ολα silver μαδιαμ.

αλλα δεν μου αρεσε η μπλεδιλα στα σκοτεινα που ειχαν επιλεξει για στυλ....
Αν θυμάμαι καλά και πολλές σκηνές από τα προηγούμενα ήταν πήχτρα στο μπλε.

To πολυ το κυριε ελεησον το βαριεται και ο παπας.
Και τα πολλα βαμπιρ τα σκυλοβαριεται ο θεατης.
Και ελεος κυριοι σεναριογραφοι.
Μην καταστρεφεται ετσι αγαρμπα το κινηματογραφικο
μυθο αυτου του συναρπαστικου υπερφυσικου πλασματος.

Την είδα χθες (2D). Μικρή σε διάρκεια, ρηχό σενάριο, απλά 75 λεπτά συνεχόμενα με πιστολίδι, κυνηγητό και ξύλο. Δεν με χάλασε καθόλου, ίσα ίσα, όπως ειπώθηκε και πιο πριν, ο ήχος ήταν γεμάτος και σε ξεσήκωνε.

Δεν περίμενα να δω κάτι διαφορετικό, οπότε μπορώ να πω ότι όσο κράτησε η ταινία, μια χαρά πέρασα και διασκέδασα.