Τον έχω ρυθμισμένο σωστά και η ακίδα βρίσκει και στα δύο κέντρα του προτράκτορ με τις πλευρές της παράλληλα στις γραμμές (του προτράκτορ). Ο καθρέπτης βοηθά στο να ελεγχθεί και η οριζοντίωση του σώματος της κεφαλής αλλά και της καθετότητας.
Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με αυτές τις ρυθμίσεις.
Ρε συ, εδώ δε θυμόμουνα ποιανής εταιρίας ήταν.
Αν δεν κάνω λάθος είναι για όλα τα πλατώ (universal). Από τον Ορφέα το είχα πάρει γύρω στα 80 (?).
η γεωμετρια δεν αλλαζει τον τονικο χαρακτηρα ενος συστηματος αλλα την κατανομη της παραμορφωσης στην εκταση του δισκου. οι διαφορες ειναι υπαρκτες αλλα οχι τοσο μεγαλες. ολοι εχουν προτιμησεις αλλα αυτο εχει να κανει μονο με την παραμορφωση και οχι με το αν το συστημα ακουγεται αψυχο η λιγοτερο μελωδικο.
μου κανει εντυπωση που δεν ακους διαφορες απο την αλλαγη στο loading παντως. το υπολοιπο συστημα το εχεις παρουσιασει καπου Σταυρο? αν οχι δωσε μας καποια συμπληρωματικα στοιχεια
η γεωμετρια δεν αλλαζει τον τονικο χαρακτηρα ενος συστηματος αλλα την κατανομη της παραμορφωσης στην εκταση του δισκου. οι διαφορες ειναι υπαρκτες αλλα οχι τοσο μεγαλες. ολοι εχουν προτιμησεις αλλα αυτο εχει να κανει μονο με την παραμορφωση και οχι με το αν το συστημα ακουγεται αψυχο η λιγοτερο μελωδικο.
μου κανει εντυπωση που δεν ακους διαφορες απο την αλλαγη στο loading παντως. το υπολοιπο συστημα το εχεις παρουσιασει καπου Σταυρο? αν οχι δωσε μας καποια συμπληρωματικα στοιχεια
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.