Universal Remote Control - OneForAll Xsight Lite 8610

gousias

Senior Member
30 April 2013
430
Έχω αγοράσει πρόσφατα το εν λόγω πολυτηλεχειριστήριο και στην προσπάθεια μου να το ρυθμίσω με τις συσκευές που θέλω να λειτουργεί, απαιτεί κάποιους κωδικούς που αφορούν την κάθε συσκευή και οι οποίοι καταχωρούνται στο τηλεχειριστήριο. Δυστυχώς αυτό δεν κατέστη δυνατό, επειδή στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή http://www.oneforall.com δεν εντοπίζει τα μοντέλα των συσκευών. Τους απέστειλα email με το πρόβλημα αυτό και η απάντηση τους ήταν να περιμένω να με καλέσουν από την αντιπροσωπεία. Επικοινωνία δεν υπήρξε ως τώρα και δυστυχώς πάλι, ενώ θα περίμενα μία πιο άμεση λύση στο πρόβλημα αφού ήταν καθαρά οι κωδικοί. Οι συσκευές είναι:

1. τηλεόραση Philips 32PFL8404H/12

2. ενισχυτής
avr Marantz SR-5400

3. αποκωδικοποιητής Kaon NS1110 (ο γνωστός για ΟΤΕ tv)

Αν κάποιος έχει την καλή διάθεση να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια θα το εκτιμούσα. Αρχίζω να αισθάνομαι ότι το δαιμόνιο της επιτυχημένης επιχειρηματικότητας είναι ο "τσαρλατανισμός" και τα "φούμαρα" αφού το συγκεκριμένο τηλεχειριστήριο όχι 50 αλλά ούτε 50 βιετναμέζικα dong δεν αξίζει!!!

Ακριβώς για το ίδιο πρόβλημα θα ανοίγα καινούργιο θέμα, αλλά ευτυχώς είδα το δικό σου.
Έχω μια LG Smart TV 4k, και ΟΤΕ TV. Πολλά τηλεχειριστήρια που χάνονται συνέχεια. Υπάρχει κάποιο υπέρ-τηλεχειριστήριο που να τα ενώνει όλα?

Για να απαντήσω στον φίλο που άνοιξε το θέμα, νομίζω ότι η καλύτερη λύση για την περίπτωση μας θα ήταν ένα smartphone με IR Blaster. Είχα ένα Note 3 και έκανε τα πάντα. Τώρα παλεύω με ένα S4 Mini της γυναίκας μου, το οποίο και αυτό έχει θύρα υπέρυθρων, αλλά είναι λίγο μικρό και συνήθως το χρησιμοποιεί.