Unlocked

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    0

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
103,717
Εκεί ψηλά.....
unlocked-2017.jpg

UNLOCKED

H Nαομι οπως την περιμεναμε πολυ καιρο τωρα :AFADF0:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Re: Unlocked (2017)

Αξιοπρεπης ταινια που ναι μεν καταπιανεται με το γνωστο μοτιβο μυστικες υπηρεσιες εναντιον τρομοκρατων και δη τζιχαντιστων αλλα ιντριγκαρει τελικα περισσοτερο με τις ιντριγκες μεταξυ των διαφορετικων μυστικων υπηρεσιων (ΜΙ5,ΜΙ6,CIA).

Η Ναομι εχει αρχισει και παιρνει αμπαριζα οτι ευρωπαικη παραγωγη/συμπαραγωγη κυκλοφορει και τα παει περιφημα σε τετοιους ρολους.

Να την δειτε οπωςδηποτε αμα αναζητειτε ενα καλο διωρο περιπετειας σε ρεαλιστικα πλαισια.

Αξιοπρεπης ταινια που ναι μεν καταπιανεται με το γνωστο μοτιβο μυστικες υπηρεσιες εναντιον τρομοκρατων και δη τζιχαντιστων αλλα ιντριγκαρει τελικα περισσοτερο με τις ιντριγκες μεταξυ των διαφορετικων μυστικων υπηρεσιων (ΜΙ5,ΜΙ6,CIA).

Η Ναομι εχει αρχισει και παιρνει αμπαριζα οτι ευρωπαικη παραγωγη/συμπαραγωγη κυκλοφορει και τα παει περιφημα σε τετοιους ρολους.

Να την δειτε οπωςδηποτε αμα αναζητειτε ενα καλο διωρο περιπετειας σε ρεαλιστικα πλαισια.

Οπως το γραφεις, ειναι κατι που πρεπει να μου αρεσει. Τρομαζω και εδω (οπως και στο whatever happened to monday) με τη χαμηλη βαθμολογια Imdb και metacritic, αλλα για να δουμε...

Αυτη δεν ειναι τηλεταινια βεβαια οπως το what happened to Monday.

Ειναι κανονικη κινηματογραφικη παραγωγη με καταπληκτικο καστινγκ και αν ειδα καλα ειναι και τσεχικη συμπαραγωγη και μαλιστα απο το κεντρο κινηματογραφου τους. !!

Ειναι πολυ μπροστα οι Τσεχοι και με μια ταινια σαν αυτην δειχνουν οτι εχουν αντιληφθει την σπουδαιοτητα του εμπορικου κινηματογραφου.

Απάντηση: Unlocked (2017)

Που το διαβασες οτι το what happened to Monday ειναι τηλεταινια;
Εγω βλεπω μια κινηματογραφική παράγωγη απο διάφορα μικρα ανεξάρτητα στούντιο.

Εξαιρετικη..
Την ειδα χθες και την καταευχαριστηθηκα!
Καιρο ειχα να δω τετοια ταινια δρασης, σας την προτεινω ανεπιφυλακτα.
Σωστη δραση σε λογικα πλασια.
Την βαθμολογω λιγο πιο κατω απο το 'εξαιρετικη'!!!!

Re: Απάντηση: Unlocked (2017)

Δεν είμαι σίγουρος αν είναι τηλεταινία, στην Αμερική πάντως δεν παίχτηκε στους κινηματογράφους αλλά κατευθείαν στο Netflix.

Re: Απάντηση: Unlocked (2017)

Οταν μια ταινια δεν παιζεται σε κινηματογραφικη διανομη αλλα κατευθειαν σε συνδρομητικα δικτυα τοτε τετοια θεωρειται.

Ασχετως του Production value της που μπορει να ειναι ψηλοτερο και απο κινηματογραφικες σαχλες.

Στο Netflix παιχτηκε μονο USA και UK αφου αυτο αγόρασε τα δικαιώματα διανομής για αυτες τις χωρες .
Στον υπόλοιπο κοσμο ξεκινα απο αυριο κανονικά την κινηματογραφική της διανομη.
Στο μέλλον θα ξαναδούμε κινηματογραφικές παράγωγες να αγοράζονται τα δικαιώματα τους απο το Netflix ( ειδικα σε μικρες ταινιες είναι πολύ ευκολο) , αυτο ομως δεν κανει τις συγκεκριμένες ταινιες τηλεταινίες.

Το What happened to Monday εκανε πρεμιέρα στις 6 Αυγούστου 2017 σε Festival στην Ελβετία , μετα στην Νορβηγία και απο αυριο ξεκινα την ευρωπαϊκή πορεία στις αιθουσες απο Γαλλία.

Σύντομα και στην χωρα μας από την Odeon

Aλλοκοτη επιλογη. Οταν βγαζεις μια ταινια στις αιθουσες και προσδοκεις εισπραξεις.....η αγορα της US ειναι η πλεον ελπιδοφορα.....αν εκει και στην UΚ βγηκε σε συνδρομητικο τοτε θεωρω οτι αυτα ειναι τα μονα εσοδα που προσδοκουσαν και στις υπολοιπες χωρες βγαινει για ....καλλιτεχνικους λογους.

Ποιος θα παει να την δει σε αιθουσα οταν ηδη εχει κυκλοφορησει νομιμα στο netflix και κατοπιν εχει κυκλοφορησει με ολες τις μεθοδους ?

Μακαρι να παει καλα παντως.

Κάποιες φορές βγάζουν ταινίες στις αίθουσες που έχουν παράγει τα Netflix Amazon για άλλους λόγους, πχ να μπορούν να είναι υποψήφιες για βραβεία. Πχ beasts of no nation και ookja, με το οποίο είχε γίνει χαμός στις Κάννες για αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Μα για αυτο λεω για καλλιτεχνικους λογους. Οι εισπραξεις απο την στιγμη που διαλεξαν Netflix ειναι προκαθορισμενες.

To πρωτο μισο ηταν καλο, μετα οταν αρχισε η δραση με ξενερωσε φοβερα. Η Rapace καλη, η Toni Colette εξαιρετικη, ο Orlando Bloom μια χαρα και ο Malkovich... απλα καρικατουρα. Περιμενα κατι πολυ καλυτερο, να ειμαι ειλικρινης, βασει των οσων ειχα διαβασει στο φορουμ. Δεν εχει την δραση ουτε το ρυθμο των Bourne, την ατμοσφαιρα του Tinker Tailor ή τα μηνυματα του Reluctant Fundamendalist και του A Most Wanted Man.
Το μονο πραγμα που μου αρεσε απο τη μεση και μετα ηταν
η δολοφονια κοβωντας την μηριαια αρτηρια στο τελος.
Υπερβολικο ισως, καλη ιδεα ομως ναι.