untethered 6.1.3 ?

satnick

AVClub Addicted Member
6 September 2008
2,275
Οεο τι γινεται ξερει κανεις?
Λεγανε για πριν το τελος του ετους αλλα δεν βλεπω τιποτα βαρεθηκα την 5.1.1

Re: Unthreaded 6.1.3?

Κ γω φιλε satnick με την 5.1.1 jb εχω μεινει με το iphone4. Γιατι θες να πας στην 6; Θα χασεις σιγουρα σε smoothness..

Απάντηση: Unthreaded 6.1.3?

Λες ε? η αληθεια ειναι οτι ηδη ζοριζεται πχ facebook δεν μπαινω πια απο το app μονο απο το σαφαρι κολαει υπερβολικα.. τουλαχιστον για το 5.1.1 θα δουμε τιποτα αλλο πχ verbose οπως ειχα στο 4.2.1?

Γιατι να πάω τόσο πίσω; Και βασικά μέχρι την 5.1.1 όλες είναι..

3gs με ιοσ 5.0 ζοριζεται αρκετα .

δλδ να μη βαλει κανεις την 7.0 σε ipad 2 που τρεχει 5.0 ?

Δεν ζοριζεται με την 5 με τα καινουργια αππ ζοριζεται..

Ενημερωτικά και βάσει του τίτλου του thread να υπενθυμίσω οτι UNTETHERED για την 6.1.3 έχει βγεί.

Για όσους είχαν ήδη semitethered με redsnow, απλά μπαίνουν cydia και αφού κάνουν update πάνε στο Search και ψάχνουν τη λέξη p0sixspwn. Εγκατάσταση και έτοιμοι. Τόσο απλά.

Για όσους βρίσκονται σε 6.1.3 χωρίς jailbreak θα πρέπει να εγκαταστήσουν πρώτα το RedSn0w και μετά η ίδια διαδικασία.

Τέλος, επειδή κάποιοι αναρωτιούνται, σε συσκευές 3gs και 4 αν είστε σε ios 6 γνώμη μου μην πάτε σε 7. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να κάνετε τη συσκευή σας αργή Σε σημείο να θέλετε να τη βάψετε μπλέ και να την πετάξετε στη θάλασσα...

Δεν ξέρω για το 3gs, πάντως στο απλό 4άρι προτιμώ το ios7 από το 6...

παει το 3gs και το 4 σε ιοs 7 final εμενα που μου βγαζει που το εχω αφησει στην 5.1.1 μου βγαζει ακομα την 6.1.3