Upcoming Movies Posters!

Re: UPCOMING MOVIES POSTERS !

In Bruges ( 2008 )

poster_inbruges-empire.jpg

Απάντηση: UPCOMING MOVIES POSTERS !

ρε παιδια αν ειναι δυνατον !!!!
τι ταινιες βγαινουν ;;;;;;;

το 95 % των ταινιων ειναι σαδισμος δαιμονισμος σατανισμος ψυχοπαθεια ανωμαλια δηλ, με λιγα λογια αρωστημενα θριλερ εντελος πλεον..............
καλα εφιαλτες βλεπουν αυτοι που τα βγαζουν ;;;;

5 6 ταινιες ειναι καπως καλες και ευτυχως υπαρχουν και αυτες .......

Re: Απάντηση: UPCOMING MOVIES POSTERS !

το 95 % των ταινιων ειναι σαδισμος δαιμονισμος σατανισμος ψυχοπαθεια ανωμαλια δηλ, με λιγα λογια αρωστημενα θριλερ εντελος πλεον..............

+1

Απάντηση: UPCOMING MOVIES POSTERS !

Επιτέλους! Να και ένας άνθρωπος που άρχισε να διακρίνει κάτι.
Το επίπεδο δεν πρόκειται να σταματήσει ώσπου να φτάσει στον πυρήνα της Γης.

Re: Απάντηση: UPCOMING MOVIES POSTERS !

Βαγγέλη, πάντα βγαίνουν και σωστές, γήινες κι ανθρώπινες ταινίες, αλλά αυτές δεν έχουν τόσο μεγάλο μπάτζετ σε προμόσιον ώστε να έχουμε flyers και αφίσσες μήνες πριν εμφανιστούν στις αίθουσες. Το Χόλιγουντ σπρώχνει την εφετζίδικη σαβούρα με μέθοδο και επιμονή. Αυτές είναι ταινίες για να βλέπεις την ανάλυση στο πάνελ και μόνο (πράγμα που το κάνω κι εγώ) και δεν είναι να τις παίρνεις στα σοβαρά. Mια χρήση και πέταμα.
Το κακό είναι που οι νέοι αυτά μαθαίνουν σαν κινηματογράφο γιατί με αυτά βομβαρδίζονται...
Χρειάζεται ψάξιμο.

Δε νομίζω.
Μάλλον εδώ μιλάμε για prequel. Θα μας δίνει δηλαδή πληροφορίες για την προέλευση του Γούλβεριν...

Δε νομίζω.
Μάλλον εδώ μιλάμε για prequel. Θα μας δίνει δηλαδή πληροφορίες για την προέλευση του Γούλβεριν...

Eτσι ακριβως.

Πιθανοτατα θα εχει σαν αντικειμενο την μεταμορφωση του Γουλβεριν απο τον Στραικερ.

Στο μυαλό μου είσαι.

Όπως και τα πειράματα που του έκαναν στο Weapon X (ανάμεσα στα άλλα, του πρόσθεσαν το αδαμάντιο στα κόκκαλά του)...

Παντως δεν ειναι τυχαιο που στην Μαρβελ κυκλοφορουν εδω και 2 χρονακια τον ομωνυμο τιτλο.
Το μπλεξιμο βεβαια που αναμενεται θαναι ανευ προηγουμενου.
Εκτος και αν ειναι τυπου φλασμπακ ....

Στην ταινια θα παρουσιαστουν για πρωτη φορα οι νεοτεροι χαρακτηρες Gambit, Deadpool, silverFox και θα εχει ενδιαφερον η αναμιξη τους...