Upgrade Ηχεία...

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

aristidis

Established Member
10 November 2007
178
Γλυφάδα
Αφού έκλεισα τον Pioneer LX82, σειρά έχει η αναβάθμιση των ηχείων. Η ιδέα που έχω δεν ξέρω αν στέκει, αλλά θα ήθελα την γνώμη σας:
Αφού ο LX82 μου δίνει 7.1, λέω να βάλω τα 4 από τα 5 Bose στις θέσεις Surround Left - Surround Right και Surround Back Left - Surround Back Right. Έτσι να επικεντρωθώ μόνο στην αγορά των Right-Left-Center. Το budget είναι περίπου στα 1.500ε, και η ακουστική θα είναι 90% ταινίες 10% μουσική.

Όμως….θα μπορέσω να «μιξάρω» τα Bose με άλλες μάρκες και ποιές μπορεί να είναι αυτές; Θα κάνει την δουλειά του το sub της Bose; Κάποιες άλλες παραμέτρους που θα πρέπει να προσέξω ;

Ευχαριστώ,
Άρης

ΥΓ: Λέω να περάσω από το Show μπας και "ακούσω" τίποτα καλο ;-)

Last edited:
Αφού έκλεισα τον Pioneer LX82, σειρά έχει η αναβάθμιση των ηχείων. Η ιδέα που έχω δεν ξέρω αν στέκει, αλλά θα ήθελα την γνώμη σας:
Αφού ο LX82 μου δίνει 7.1, λέω να βάλω τα 4 από τα 5 Bose στις θέσεις Surround Left - Surround Right και Surround Back Left - Surround Back Right. Έτσι να επικεντρωθώ μόνο στην αγορά των Right-Left-Center. Το budget είναι περίπου στα 1.500ε, και η ακουστική θα είναι 90% ταινίες 10% μουσική.

Όμως….θα μπορέσω να «μιξάρω» τα Bose με άλλες μάρκες και ποιές μπορεί να είναι αυτές; Θα κάνει την δουλειά του το sub της Bose; Κάποιες άλλες παραμέτρους που θα πρέπει να προσέξω ;

επειδη ειχα bose και τα ηχεια ανοιγουν ηχο ευκολα, και με
crystal audio-magnat-mirage.Δεν ειχαν καμμια τυχη ματσαρισματος.Το σαμπ τωρα ξερεις οτι δηλωνεται απων στον ενισχυτη σου (αν εχεις το παθητικο) οποτε αλλο σαμπ δεν μπορεις να συνδεσεις παραλληλα.