θα ηθελα και εγω να τοποθετησω ενα σταθεροποιητη τασης αλλα θα ηθελα να ξερω πως υπολογίζονται οι απαιτησεις του συστήματος μου σε VA.
Δηλάδη ποια θα ήταν τα απαραίτητα VA?
Παιρνω ενα φτυρακι και ξεθαβω(σκιαχτικα βραδιατικα με αυτα που γραφω ) το θεμα για να μην ανοιγω καινουργιο.Αφορμη--->οι σημερινοι κεραυνοι
Καταρχας να απαντησω στο φιλο απο πανω αν τα λεω και σωστα.Οτι υπολογιζεις ποσα watt θες και τα κανεις επι 2.τοσα VA χρειαζεσαι
Πισω στο θεμα.Βαζουμε ή οχι ups στην τηλεοραση? παντου διαβαζω διφορούμενες αποψεις ακομα και σε ξενα φορουμ.Και αν δεν βαλουμε ups τι πρεπει να βαζουμε? Εχει διαφορα το πολυπριζο ασφαλειας με τον σταθεροποιητή τασης?
Πισω στο θεμα.Βαζουμε ή οχι ups στην τηλεοραση? παντου διαβαζω διφορούμενες αποψεις ακομα και σε ξενα φορουμ.Και αν δεν βαλουμε ups τι πρεπει να βαζουμε? Εχει διαφορα το πολυπριζο ασφαλειας με τον σταθεροποιητή τασης?
Το ίδιο μου απάντησε και συνάδελφος μου ηλεκτρονικός με μεταπτυχιακό στους υπολογιστές. Όταν χρειάζομαι αξιόπιστες απαντήσεις από ότι βλέπεις δεν ρωτάω τυχαίους.
Ενδιάμεσα για να είμαι 100% σίγουρος ρώτησα και άλλο συνάδελφο μου με μεταπτυχιακό στα ηλεκτρονικά , με λίγα λόγια UPS σε τηλεόραση δεν προσφέρει κάτι , εκτός και κάποιος θέλει να κλείνει την τηλεόραση με το χέρι όταν πέσει το ρεύμα αντί να κλείσει μόνη της. Αλλιώς ένα καλό πολυμπριζο (όχι no name) με surge protection επαρκεί.