USB Audio από Android devices (smartphones/tablets) σε USB DAC's

Ωπα Ωπα Αρχηγέ
Αυτό δε το κάνει το μήλο
Το κάνει το περιφερικό

Τεράστια απόσταση

Εδώ συζητάμε ότι θές ένα usb καλώδιο μόνο για να συνδέσεις το κινητό σου με οπουδήποτε usb dac…

Εστω ... ακόμα και το περιφεριακά οπως λες (Fostex, Cyber Labs) τα έσκασαν στο μηλο και πήραν τις αδειες να φτιάξουν μηχανάκια που δεχονται ψηφιακό σημα απο τα i-.... αυτό που θέλω να πω ειναι πως (με πολλά φράγκα) υπάρχει usb audio στο μηλο!

ΠΑΙΔΕΣ το Samsung Galaxy Nexus με το Μ2Τech Hiface2 μέσω ενεργου hub ΠΑΙΖΕΙ!!!!!!!!!!!
Aλλα δυστυχως με διάφορα τσικ τσακ (glitching)!!!! Το αναφέρει εδω: http://www.extreamsd.com/USBAudioRecorderPRO/ πως με κάποια interfaces μπορει να το κάνει αυτό!
Λετε να ειναι θεμα τροφοδοσίας;

Με την prodigy cube δεν δοκίμασα ακομα γιατι δεν την έχω στο σπίτι... μαλλον το ΣΚ!!!! Ευτυχως εχω ενα εξωτερικό τροφοδοτικό ....

Είχες και καλώδιο έτοιμο :music-smiley-005:
Κάπου έχω και εγώ, πρέπει να το ξεθάψω για δοκιμές
Με ποια έκδοση android είσαι ?

http://stoneracoustics.blogspot.gr/2012/04/cmess-dac.html

αυτό θα παιζει αραγε;

εδω μάλιστα το εχουν να οδηγείται κατευθεια ν απο το S3
395187_525007220847495_1350461577_n.jpg

μαζι με το odac
581284_514183791929838_21381704_n.jpg

488224_521012251246992_37166085_n.jpg

Last edited:
Bit depth / Sampling Rate (max): 16bit / 48kHz
2vrms line out...

Δεν έχει νόημα για μένα...

Last edited:
Και θα σέρνεις όλα αυτά κάτω από το κινητό σου σαν σπληνάντερο... μάλιστα...:flipout:

Και θα σέρνεις όλα αυτά κάτω από το κινητό σου σαν σπληνάντερο... μάλιστα...:flipout:
αν θες να μη σερνεις τπτ παιρνεις μονο το κινητό και ενα ζευγαρι in-ear
απο τη στιγμή που κάποιος ειναι διατεθημένος να κουβαλάει on-ear ή και μεγαλύτερα ακουστικά -που εγώ είμαι υπο συνθήκες- το να έχει ενα κουτάκι ακομα πιασμένο μαζι με το κινητό δεν το θεωρώ και "σπληνάντερο"!!!!
Ασε που προσωπικά εμενα πιο ολο αυτό το android usb audio θέμα πιο πολύ με ενδιαφέρει σε σχέση με το nexus7 ... αν μπορεί δλδ να παιξει τελικά προσωπικά μπορεί να ειναι το "άλλο" laptop -που τώρα δεν έχω- για τα ταξίδια μου αλλα και σε καθημερινή χρήση εκτός σπιτιού, μιάς και καλύπτει τις "portative" ανάγκες μου, σε πολύ πιο κομπακτ μεγεθος!!!

Re: Απάντηση: USB Audio από Android devices (smartphones/tablets) σε USB DAC's

Το ODAC πρέπει να παίζει από android. Για ψάξτε το λίγο.
Ναι .. μάλλον παιζει αλλά αν είναι να δωσω τα 149+μτφ$ ισως και να προτιμήσω να δωσω τα, οχι λίγα ομολογουμένως, περισσότερα για το Dragonfly, το οποίο για κάποιο λόγο μου έχει κάνει "κλικ"!!

Re: Απάντηση: USB Audio από Android devices (smartphones/tablets) σε USB DAC's

........
το Dragonfly, το οποίο για κάποιο λόγο μου έχει κάνει "κλικ"!!
Κι' εμένα να πάρ' η ευχή!
Αυτό το παλιοπραματάκι μου έχει κάνει διπλά και τρίδιπλα κλικ. Και μάλλον δεν το πολυχρειάζομαι. Και η εποχή είναι πολύ κακή και μάλλον δεν με παίρνει... :frown:

Αλλά είναι πειρασμός που κουνάει συνέχεια την ουρά του! :laugh:

Δυστυχως το Nexus ουτε με την prodigy cube παιζει απροβλημάτιστα... ναι μεν λιγότερο glitchy σε σχέση με το hiface2 αλλα και πάλι αισθητά ... πάντως κ τα δυο interfaces αναγνωρίζονται απο το τηλέφωνο!!
Ελπίζω αν κάποια στιγμή κάνουν κάποιο update στο πρόγραμμα να βελτιωθουν τα πράγματα!

Αλήθεια έχει δοκιμάσει κανεις να δει τι γινεται με το Nexus7;;

Μπράβο η apple!! Με εκπλήσσει ευχάριστα...
Από την άλλη βεβαία δεν πρόκειται ποτέ να πάρω ipad.. τα θεωρώ απαράδεκτα ακριβά... ΟΚ μπορεί τα android να υστερούν ακόμα σε σχέση με το audio αλλά που θα πάει καποια στιγμή θα το λύσουν το θέμα.

Μπράβο η apple!! Με εκπλήσσει ευχάριστα...
Από την άλλη βεβαία δεν πρόκειται ποτέ να πάρω ipad.. τα θεωρώ απαράδεκτα ακριβά... ΟΚ μπορεί τα android να υστερούν ακόμα σε σχέση με το audio αλλά που θα πάει καποια στιγμή θα το λύσουν το θέμα.

Μιχάλη... Good Apple iz ε μτχ. Apple... :grandpa:

Μιχάλη... Good Apple iz ε μτχ. Apple... :grandpa:
Δεν έχεις άδικο ... αλλά είναι η όλη λογική που μου τη σπάει... ότι πρέπει όλα να τα περνάω από iTunes κλπ κλπ... ΟΚ στον σταθερό υπολογιστή μπορώ κάποια θέματα να τα αντιπαρελθω και με το mcmini είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά στο ταμπλετ ... ξέρω γω... εκτός αν αρχίσω τα jailbreak κλπ κλπ
Άσε που στα 300κατι που κάνει το 7αρι 3G 32GB δεν νομίζω ότι μπορώ να πάρω ipad ακόμα κ μτχ!!

Χρονιά πολλά κ για τη γιορτή σου -bye-