USB - DAC μέχρι 150 ευρώ;

..και εγώ την έψαχνα στα ΕΛΤΑ αλλα τελικά ήταν στις Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ... για ψαξτο λίγο...
Κανονικά θα έπρεπε βεβαια να σου έχουν στείλει ειδοποίηση αλλά ποτε δεν ξερεις...

Στην Κόρινθο οπου κατοικώ και τα δύο στεγάζονται στον ίδιο χώρο....

Στην Κόρινθο οπου κατοικώ και τα δύο στεγάζονται στον ίδιο χώρο....

Ναι αλλα ρωτησες και στα δυο;
Λέω εγώ τωρα...
Μηπως πρέπει να κάνεις αναζήτηση αντικειμένου και στις ταχυμεταφορές;

DomieMic65 ήσουν απόλυτα σωστός. Έστειλα την γυναίκα μου να ρωτήσει και ο υπεύθυνος υπάλληλος στα δέματα είχε την φαεινή ιδέα να ρωτήσει στις ταχυμεταφορές και όντως το βρήκε. Υποτίθεται οτι είχαν σταλεί οι απαραίτητες ειδοποιήσεις στην οικία μου άσχετα εαν εγώ δεν τις είδα ποτέ. Υπο δοκιμή το εργαλειάκι λοιπόν...

DomieMic65 ήσουν απόλυτα σωστός. Έστειλα την γυναίκα μου να ρωτήσει και ο υπεύθυνος υπάλληλος στα δέματα είχε την φαεινή ιδέα να ρωτήσει στις ταχυμεταφορές και όντως το βρήκε. Υποτίθεται οτι είχαν σταλεί οι απαραίτητες ειδοποιήσεις στην οικία μου άσχετα εαν εγώ δεν τις είδα ποτέ. Υπο δοκιμή το εργαλειάκι λοιπόν...

άποψή μου: θα μείνεις 1000% ευχαριστημένος.

:2thumb22sup:
Μπράβο... χαίρομαι που βοήθησα!
Εγώ αφού το είχα παραγγείλει έφυγα εκτάκτως εκτός Αθηνας και έπερνα τηλ. κάθε μερα στα ΕΛΤΑ... μέχρι που είπα σε μια κυρία απέναντι να πάει να δει αν έχω καμια ειδοποίηση και είχα απο τις Ταχυμεταφορές...
Για άλλη μια φορά Ελλάς το μεγαλείο σου!!!!
Που να μην ήταν και στο ίδιο κτήριο....

Καλές Ακροάσεις!!!!!-bye-

τυχαίνουν αυτά.
Εγώ πήρα ειδοποίηση γι αυτό 6 μέρες μετά την αποστολή από Κορέα.

Ευτυχώς όλα καλά παιδιά. Τώρα μένει να πειραματιστώ με τις ρυθμίσεις του foobar σε σχέση με τους Asio drivers για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αν και ο Asio δεν μου τα λέει καλά με τα Windows 7 ενώ με wasapi πετάει.

Last edited:
Καταρχήν φίλε Pano χαίρομαι που βρέθηκε άκρη και την πήρες. Γράψε και εσύ λίγα για τον ήχο της.

Ευτυχώς όλα καλά παιδιά. Τώρα μένει να πειραματιστώ με τις ρυθμίσεις του foobar σε σχέση με τους Asio drivers για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αν και ο Asio δεν μου τα λέει καλά με τα Windows 7 ενώ με wasapi πετάει.

Μηπως εννοείς Asio4all;
Αν ναι. Θέλει λίγο ψαξιμο μεχρι να παίξει αλλά παίζει...
Οχι οτι με το wasapi το αποτέλεσμα δεν ειναι καλό!

Παιδια εχω πρόβλημα με την prodigy cube
την σύνδεσα με το laptop και μετά με τον δικάναλο αλλά τα παρασιτα
και ο θόρυβοs από τα ηχεία ηταν μεγάλοs
να σημειώσω οτι ο δικάναλοs και το laptop παιρνουν ρεύμα απο δυο πρίζεs που εΙναι δίπλα δίπλα.
Οταν έβγαλα το ρεύμα απο το laptop kai έπαιζε με την μπαταρία του
ήταν μια χαρά.
Οαν ξαναβαλα το ρεύμα στο laptop και τον δικαναλο τον σύνδεσα με μια μπαλαντέζα σε άλλη πρίζα του σπιτιου παλι έπαιζε μια χαρα.
Ti φταίει τωρα το laptop η ο δικάναλοs?
και τι μου προτείνετε να κάνω?

προφανώς η γείωση του laptop δημιουργεί βρόγχο με αυτη του ενισχυτή. κόψε μια απο τις 2 και είσαι οκ.

προφανώς η γείωση του laptop δημιουργεί βρόγχο με αυτη του ενισχυτή. κόψε μια απο τις 2 και είσαι οκ.

Πωs θα την κοψω εννοειs να βάλω μονωτικη ταινία στο φιs?
Και αυτό δεν είναι επικίνδυνο?

μπορείς εύκολα με ταινία, δεν ειναι επικίνδυνο αφου ουσιαστικά δεν κόβεις την γείωση αλλα κόβεις την μια γείωση απο τις δυο. Τα μηχανήματα εξακολουθούν να ειναι γειωμένα απλα είναι γειωμένα μεσω μιας γείωσης και οχι μέσω δυο που δημιουργεί πρόβλημα.

μπορείς εύκολα με ταινία, δεν ειναι επικίνδυνο αφου ουσιαστικά δεν κόβεις την γείωση αλλα κόβεις την μια γείωση απο τις δυο. Τα μηχανήματα εξακολουθούν να ειναι γειωμένα απλα είναι γειωμένα μεσω μιας γείωσης και οχι μέσω δυο που δημιουργεί πρόβλημα.

Κανε αυτο που σου λεει ο φιλος Kontr και θα λυσεις το προβλημα σου.
Κλασσικο προβλημα των απανταχου djs που παιζουν με λαπτοπ.
Εγω εχω παντα μια μονωτικη μαζι μου και την βαζω στο φις του λαπτοπ.
Τοσο καιρο κανενα προβλημα δεν αντιμετωπισα, αν και οταν το ειχα πει μου λεγαν οτι τεχνικα δεν ηταν το καλυτερο.

υπάρχει και η λύση του dibox,πχ http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130454074115 που κάνει ακριβώς αυτη τη δουλειά σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις αλλα σίγουρα υποβαθμίζει το σημα και δεν βλεπω το λογο γιατι πρεπει να καταφεύγεις σε αυτη τη λύση σε ενα τοσο απλο σύστημα που η ποιότητα ειναι κυρίαρχο θεμα. απο ασφάλεια δεν υπάρχει πρόβλημα αφου για να εχεις θόρυβο σίγουρα εχεις διπλές γειώσεις.

Σκέφτομαι σοβαρά την αγορά της prodigy cube λόγω του ότι είναι πολύ οικονομική και δεύτερον λόγω του ότι διαβάζω αρκετά θετικά σχόλια από τους κατόχους της.
Αλλά λέτε να έχω πρόβλημα με τους διάφορους ''θορύβους'' που διαβάζω οτι προκαλούνται απο την usb θύρα ενός λάπτοπ που θα χρησιμοποιώ για πηγή , μιάς και έχω πολλά μουσικά αρχεία mp3-flac-wav.
Επίσης το λάπτοπ θα απέχει απο τον δικάναλο περίπου στα 4-5 μέτρα, θα είναι ένα επιπλέον πρόβλημα ενα καλώδιο usb 4-5 μέτρων;

οι θόρυβοι αντιμετωπίζονται, η απόσταση ειναι ενα θεμα αλλα με κάποιο καλο καλώδιο μάλλον δεν θα εχεις κανένα πρόβλημα.

Απάντηση: Re: USB - DAC μέχρι 150 ευρώ;

οι θόρυβοι αντιμετωπίζονται, η απόσταση ειναι ενα θεμα αλλα με κάποιο καλο καλώδιο μάλλον δεν θα εχεις κανένα πρόβλημα.

Μπορείς να αναφέρεις σε παρακαλώ με ποιούς τρόπους αντιμετωπίζονται οι ''θορυβοι'' αυτοί;