..και εγώ την έψαχνα στα ΕΛΤΑ αλλα τελικά ήταν στις Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ... για ψαξτο λίγο...
Κανονικά θα έπρεπε βεβαια να σου έχουν στείλει ειδοποίηση αλλά ποτε δεν ξερεις...
Στην Κόρινθο οπου κατοικώ και τα δύο στεγάζονται στον ίδιο χώρο....
..και εγώ την έψαχνα στα ΕΛΤΑ αλλα τελικά ήταν στις Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ... για ψαξτο λίγο...
Κανονικά θα έπρεπε βεβαια να σου έχουν στείλει ειδοποίηση αλλά ποτε δεν ξερεις...
Στην Κόρινθο οπου κατοικώ και τα δύο στεγάζονται στον ίδιο χώρο....
DomieMic65 ήσουν απόλυτα σωστός. Έστειλα την γυναίκα μου να ρωτήσει και ο υπεύθυνος υπάλληλος στα δέματα είχε την φαεινή ιδέα να ρωτήσει στις ταχυμεταφορές και όντως το βρήκε. Υποτίθεται οτι είχαν σταλεί οι απαραίτητες ειδοποιήσεις στην οικία μου άσχετα εαν εγώ δεν τις είδα ποτέ. Υπο δοκιμή το εργαλειάκι λοιπόν...
DomieMic65 ήσουν απόλυτα σωστός. Έστειλα την γυναίκα μου να ρωτήσει και ο υπεύθυνος υπάλληλος στα δέματα είχε την φαεινή ιδέα να ρωτήσει στις ταχυμεταφορές και όντως το βρήκε. Υποτίθεται οτι είχαν σταλεί οι απαραίτητες ειδοποιήσεις στην οικία μου άσχετα εαν εγώ δεν τις είδα ποτέ. Υπο δοκιμή το εργαλειάκι λοιπόν...
Ευτυχώς όλα καλά παιδιά. Τώρα μένει να πειραματιστώ με τις ρυθμίσεις του foobar σε σχέση με τους Asio drivers για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αν και ο Asio δεν μου τα λέει καλά με τα Windows 7 ενώ με wasapi πετάει.
Καταρχήν φίλε Pano χαίρομαι που βρέθηκε άκρη και την πήρες. Γράψε και εσύ λίγα για τον ήχο της.
προφανώς η γείωση του laptop δημιουργεί βρόγχο με αυτη του ενισχυτή. κόψε μια απο τις 2 και είσαι οκ.
μπορείς εύκολα με ταινία, δεν ειναι επικίνδυνο αφου ουσιαστικά δεν κόβεις την γείωση αλλα κόβεις την μια γείωση απο τις δυο. Τα μηχανήματα εξακολουθούν να ειναι γειωμένα απλα είναι γειωμένα μεσω μιας γείωσης και οχι μέσω δυο που δημιουργεί πρόβλημα.
οι θόρυβοι αντιμετωπίζονται, η απόσταση ειναι ενα θεμα αλλα με κάποιο καλο καλώδιο μάλλον δεν θα εχεις κανένα πρόβλημα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.